horoszkóp

Élet

A Velvet trendblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Öltáncos lett a rendőrnőből

április 29., 21:18 Módosítva: 2017-04-30 19:49:26
38

Heti három napot dolgozik, kétszer annyit keres, mint korábban, és soha nem volt még ennyire boldog.

Ettől a dögös mexikói időjárásjelentőtől önnek is felhőtlen napja lesz

április 29., 16:08 Módosítva: 2017-04-30 16:32:13
2

Lluvia Carrillo pályaválasztása valamilyen szinten kézenfekvő volt. A vezetékneve azt jelenti, hogy eső.

Ha tudja azért, ha nem akkor azért: itt a 100 leggazdagabb magyar kvíz!

április 29., 11:24 Módosítva: 2017-04-30 13:14:30
18

Tegnap megírtuk, hogy kik a Velvet számára is igazán érdekes milliárdosok a nemrég megjelent, a 100 leggazdagabb magyart szemléző Napi.hu-kiadványban. 

120 milliárd így nézne ki készpénzben. Mondjuk.
120 milliárd így nézne ki készpénzben. Mondjuk.
Fotó: Facebook

Na de most készítettünk egy tesztet, leginkább az okulás végett. Mert jó-jó, gazdagok, de mennyire is? Ha van affinitása felmérni  a pénzembereket illető ismereteit, kattintgassa végig kvízünket, amelyben mindig az lesz a kérdés, a felsoroltak közül ki a legtehetősebb.

(A teszt végén szolgáltatunk némi extra információt az eredmények mellé.)

Minden kérdés megválaszolására 20 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »
Távolról sincs vége, olvasson még

20 évvel később sértetlenül került elő az üzenet, amit egy 10 éves kislány dobott a tengerbe

április 29., 08:49 Módosítva: 2017-04-30 13:15:22
7
20 évet és 216 mérföldet hánykódott

 az Északi-tengeren egy palackposta, amit egy 10 éves Susie Hampton hajított a vízbe az angliai Sheppey-ben még 1997-ben. Az üzenetet nemrégiben mosta partra a víz, teljesen épségben, a hollandiai Vlielandban.

A helyi takarító vállalat munkatársai éppen a strandot tisztították, amikor egyikük, egy Pieter Schaper nevű férfi rábukkant a műanyag palackba zárt, kézzel írott levélre. 

A gyűrött lapon a következő szöveg áll:

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a lány még a filmezéshez is túl szexi, ezért kitiltották a médiából

április 28., 11:15 Módosítva: 2017-04-29 21:00:25
12

A kambodzsai Danny Kwan most egy évre biztosan filmes és tévés munka nélkül marad, mert a helyi kulturális minisztérium 12 hónapra eltiltotta attól, hogy szerepelhessen a szórakoztatóiparban. És, hogy mit kell elkövetnie az ember lányának ahhoz, hogy ilyen súlyos büntetést kapjon? Kwan esetében bőven elég volt, hogy túl dögösnek találták. Mutatjuk is, kiről van szó a történetben:

Távolról sincs vége, olvasson még

3 percig tartott az első randis szex, aztán a lány majdnem meghalt

április 27., 21:42 Módosítva: 2017-04-29 00:40:04
21

A YourTango bloggerének, Chloe-nak, és kiszemeltjének, Eliotnak, az első randija pontosan úgy kezdődött, ahogy az ilyesmik szoktak. A két huszonéves fiatal egy szombat este ment el vacsorázni, majd pár óra múlva a srác lakásán kötöttek ki. Eddig a pillanatig lány egyetlen kellemetlensége aznap csupán annyi volt, hogy reggel óta szokatlanul erős fejfájás kínozta. Persze Chloe nem akarta, hogy ez elrontsa az estéjét ezért bevett néhány gyógyszert és lelkesen vetette bele magát a szexbe a sráccal.

Távolról sincs vége, olvasson még

Borzasztó ciki Instagram-baki miatt rúgták ki a 61 éves nőt

április 27., 15:53 Módosítva: 2017-04-28 19:29:01
7

Mindenkinek megvan az elképzelése arról, mi a legkínosabb dolog, ami a közösségi oldalakon történhet vele.

Egyesek félrenyomott lájkoktól, mások a "bocsi nem ide" magyarázatra szoruló üzenetektől tartanak, és persze a rossz helyre küldött meztelen fotók is elég komoly parafaktorok. Ám egy 61 esztendős amerikai asszonynak sikerült olyat produkálni a ezen a téren, amire talán még a legrosszabb rémálmunkba se gondolnánk soha.

Távolról sincs vége, olvasson még

Így nézne ki egy folyékony unikornis?

április 27., 13:00 Módosítva: 2017-04-27 21:20:17
83

A Starbucks tavaszi nagy dobása egy rózsaszín cukorbomba, amit találó módon úgy neveztek el, hogy

Unikornis frappuccino.

így néz ki.

 Egyelőre csak az Egyesült Államokban, kanadában és Mexikóban árulják. Kerestük a cég magyarországi képviseletét, hogy hazánkba mikor érkezik ez az ital, de nem reagáltak megkeresésünkre. 

Amíg nem tudjuk megkóstolni, addig mások benyomásaira kell hagyatkoznunk. Katy Perry például képtelen meginni, de csak azért, mert magát uniokrnisnak képzelve mondja:

nem tudja lenyelni a saját vérét.

Itt gyerekek teszteleik a Starbucks mutáns italát, itt pedig egy youtuber. Többnyire csalódottak az emberek, mert nem arra számítanak, amire egy ilyen rikító babakék és babarózsaszín tejszínhabos italtól várnának. Az egy dolog, hogy kábé annyi cukor van a frappuccinóban, hogy majdnem megáll benne a kanál, de a színvilág nem passzol a tejes, csokis shake adta alapízhez.

Ha nagyon kipróbálná, akkor az alábbi receptnek köszönhetően ön is elkészítheti otthon Katy Perry vérét, vagyis az Unikornis Frappuccinót.

Távolról sincs vége, olvasson még

A Coachella tényleg tele volt szexi nőkkel

április 26., 18:17 Módosítva: 2017-04-27 19:32:59
11

Az állítást most számos forrónacis és bikinis fotón keresztül fogjuk igazolni.

A Coachella tényleg tele volt szexi nőkkel

Marilyn Monroe itt boldog is lehetett volna

április 26., 14:12 Módosítva: 2017-04-27 15:33:55
9

A színésznő nem sokkal a halála előtt vásárolt egy házat, de már nem érte meg, hogy teljesen be tudja rendezni. Most az öné is lehet.

Egy hetet töltött a hó fogságában egy szilvásváradi erdész

április 25., 21:09 Módosítva: 2017-04-26 17:00:06
35

Emlékszik még a múlt heti havazásra? Hajdú Pál, a bükk-fennsíki szolgálati vadászházban élő erdész egy darabig biztos nem fogja elfelejteni, mert a 80 centiméteres hó miatt egy egész hetet töltött áram nélkül a külvilágtól elzárva.

Pali berendezkedett a téli időjárási viszonyokra, de ez a hó kicsit még őt is meglepte. Autóval indult el visszafelé, de már akkor elakadt, úgyhogy a hazafelé vezető utat is gyalog kellett megtennie

– mondta el a heol.hu-nak Bognár Bence, az Egererdő Zrt. Szilvásváradi Erdészetének vezetője.

A férfit végül csak kedden tudták kiszabadítani. Egy rakodógéppel ástak utat a vadászházig, ahová eljuttattak egy működőképes aggregátort is.

Pali jól van, semmiben sem szenvedett hiányt az áramon kívül. Van egy régi vezetékes telefonja, azon tartottuk a kapcsolatot. Van mit ennie és innia is, cserépkályhával fűt, a munkáját pedig továbbra is folytatja. A ház környékén jelenleg még 40 centiméteres a hó, de folyamatosan olvad

– tette hozzá Bognár Bence.

Via heol.hu

Távolról sincs vége, olvasson még

És Ön mit tenne, ha a látása és a szexelés között kéne választania?

április 25., 20:20 Módosítva: 2017-04-26 12:42:44
39

Elég érdekes felmérést készítette az egyik legnagyobb brit online orvosi tanácsokat adó oldal, a Dr. Ed. A kutatásban azt akarták kideríteni, mennyire játszik fontos szerepet a nők és férfiak életében a szex, és mit lennének hajlandóak feláldozni érte. Most pedig nem csak az eredményeket hoztuk el Önöknek, hanem nálunk is megszavazhatják, mit cserélnének el azért, hogy életük hátralevő részében továbbra is szexelhessenek.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezek a legszürreálisabb intimplasztikai beavatkozások

április 24., 18:55 Módosítva: 2017-04-26 00:40:05
48

Azon már nem kell meglepődni, hogy a plasztikával foglakozó műhelyekben külön tinédzser és kismama csomagot reklámoznak, hiszen jól átgondolt marketing alapján kell futtatni azt a bizonyos szekeret, és az sem újdonság, hogy rengeteg,  a szeméremtájékra fókuszáló kezelésről lehet hallani. Hollywood, illetve a pornóipar szereplői egyre gyakrabban reklámozzák az altájéki reparációt. 

A kisajkak fazonírozása szinte napi beszédtéma a szépészeti trendek ismerőinek, de tárjuk fel az iparág szelencéjét és nézzük meg, hogy valójában, mik a ma divatos beavatkozások leginkább a has alatti és térd fölötti területeken?

Ha valaki fél a beavatkozásokat illető spoilerektől, 
ne görgessen tovább!

Hogy legyen idegenvezetőnk, felhívtuk Dr. Karvász Tamást, segítsen eligazodni az orvosi szakkifejezések erdejében, illetve referáljon arról, mi a divat az itthoni páciensek körében. 

Lézeres hüvelyszűkítés

A nem sebészeti beavatkozás, minimálisan invazív eljárás a hüvely szűkítését célozza. A kollagénrostok stimulálásával a hólyag alatti kötőszövet megerősödik, a hüvelyfal megvastagszik, így szűkül a hüvely.  Az ok egyértelmű, nem igényel kifejtést a doktor úr szerint. 

Botoxos végbélnyílás fiatalítás

Elsősorban az egészségügyi elváltozások kezelésénél alkalmazzák, mint az aranyér, sipoly, végbélrepedés. A végbelet körülvevő gyűrűs izomba botolinus toxin injekciót juttatnak, így a sérült réteg gyorsabban és nagyobb hatásfokkal gyógyul, illetve elősegíti a könnyebb anális - szexuális - érintkezést. Sokan az orvosi ellenjavallat mellett is csupán esztétikai korrekcióként tekintenek a kezelésre.  Dr. Karvász nem tekinti magát szakavatottnak a kezelést illetően, itthon, vagy legalábbis a pacientúrájában nem igényelték még az ilyen jellegű beavatkozást. 

Szűzhártya (hymen) rekonstrukció

Műtéti beavatkozás, a hártya ép részeit varrják össze, illetve mesterséges anyagokkal pótolják az elhalt részeket. Ez az eljárás azokban a kultúrákban jellemző, ahol megkövetelik a házasodó nőktől, hogy szűzen menjenek férjhez. Persze akadnak, akik csupán Valentin-napra kérik ezt a kezelésformát, hogy így örvendeztessék meg férjüket.

Férfi szeméremdomb szűkítése

Az elhízásból is fakadhat a pénisz kis méretének érzete, ezért a növelő műtét előtt, amennyiben elhízás esete áll a probléma hátterében, a szeméremtájéki zsírleszívást alkalmazzák. A masculin hatás - ha nem vész el a plasztika alkalmazása okán - garantált, esetleg szilikon kockák beültetésével erősíthető az érzés, de nincs garancia.

A doktor úr elmondta, hogy a férfi páciensek leggyakrabban a pénisz megnövelésével kapcsolatban keresik fel, - amennyiben intim beavatkozásról van szó.

Vaginagőzölés, herevasalás, Scrotox

Összességében nem annyira elterjedt kezelésformák -bár a vagina gőzzel való fiatalítása a szudáni kultúrkörben már évszázados hagyománnyal bír.  A folyamatot úgy kell elképzelni, hogy egy lyukas székre kell ülni aminek az alján gőzölög egy gyógyfüvekből készült teaféleség. Gwyneth Paltrow nagy rajongója az eljárásnak, szerinte igazán frissítő és egészséges, a nőgyógyászok nagy része inkább nem javasolja ezt az eljárást, ugyanis az égési sérülések mellett a nedves, meleg gőz táptalaj adhat különböző gombáknak és baktériumoknak. A herevasalás a nagy bulvárhullámzás ellenére nem túl jellemző eljárás, azonban létezik egy botoxos kezelés, amely valóban képes kisimítani a zacskó ráncait.  Dr. Karvász elmondta, hogy ugyan nem gyakorolja az eljárást, de ismeri a botoxos kezelést, melynek lényege, hogy a heretartó izmokba fecskendezik az anyagot, melyek ellazulnak, így a herék kényelmesebben férnek el. A kezelést egyébként Dr. John Mesa vezette be, a New York-i sebész 15 férfin alkalmazta. Az egyikük a Cosmopolitannak adott interjújában elmondta, hogy jobb a közérzete és a szexuális élete is a kezelés óta. 

Ánuszfehérítés

Először a pornóiparban lett divattá a dolog, persze érthető okokból. A legelterjedtebb kezelést a hidrokinon anyaggal végzik, melynek fehérítő hatásáról a gumigyártásban szereztek tudomást teljesen véletlenül. A gyári munkások bőre kifehéredett, mikor az anyaggal dolgoztak, így került később a kozmetikai iparágban használt szerré. 

Az őrült kezeléseknek nincs vége, a teljesség igénye nélkül felsoroltunk pár, elsőre furcsának ható típust. Az igényeknek csupán az anyagi keretek és a józan ész szabhat határt. Dr. Karvászt például meglepni már nagyon nem lehet kérésekkel, maximum csak megnevettetni vagy elkeseríteni. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Szinkronban pityeregtek a hívek a paraguayi Szűz Mária-szoborral

április 24., 17:54 Módosítva: 2017-04-25 11:12:38
3

Csodáról beszélnek a paraguayi Villarrica gyülekezetének tagjai, miután a Santa Librada templomban többen is látni vélték, ahogy Szűz Mária szobra sírva fakad. A rejtélyes jelenségről egy helyi asszony, bizonyos Zully de Meaurio készített videót, így most ön megnézheti, hogy mi történt.

„Odahívtam a férjem, és szóltam neki, nézd csak, sír, könnyes a szeme! Ezután megragadtam a mobilom, és elkezdtem felvenni."

– idézte fel a nő, aki élete párja mellett a fél szomszédságát is összeverbuválta a helyszínen. Ők szintén megerősítették a pityergés tényét, tehát valószínűnek látszik, hogy nem az elmebaj elszigetelt esetéről beszélhetünk.

Távolról sincs vége, olvasson még

Írja be a naptárba! 2017 májusa és októbere között lesz a 3. világháború

április 24., 10:19 Módosítva: 2017-04-25 09:35:36
535

Talán még Ön sem hallott a texasi Horacio Villegasról, de most itt az ideje, hogy az úr megkapja a neki járó 15 perc hírnevet. A férfi ugyanis, aki állítólagos látnoki képességekkel rendelkezik, azzal robbant be a köztudatba, hogy megjósolta a harmadik világháborút. Ez önmagában még kevés lenne, ilyet mindenki tud csinálni, Villegas azonban ennek a pontos idejét is megmondta. Állítja, hogy a harmadik világháború

2017. május 13-án fog kitörni és október 13-ig befejeződik.
Távolról sincs vége, olvasson még

Ezt teszi a Viagra a pénisszel, percekkel és órákkal beszedés után

április 23., 21:56 Módosítva: 2017-04-25 00:40:03
23

Annak ellenére, hogy a Viagra közel húsz éve, 1998-ban, debütált a piacon és számtalan férfit és nőt tett boldoggá azóta, mégis keveset tudunk arról, hogyan működik. Éppen ezért a Superdrug tanulmányt készítette az ügyben, hogy bemutassák, hogy működik, mennyire gyorsan hat és ez meddig tart.

Szóval, hogy is megy ez?

A tabletta hatóanyaga a sildenafil, ami abban segít, hogy a simaizmokat ellazítja, ennek következtében könnyebben áramlik be a vér a péniszbe és így jön létre az erekció.  Egyébként ez a simaizom-lazító hatás a vérnyomás problémákra is hat, sőt sildenafil oldattal a növények hervadása is késeltethető.

Mennyi idő alatt üt be?

Természetesen minden egyénfüggő, ezért az orvosok azt mondják, egy órával szex előtt érdemes bevenni a tablettát. Átlagosan ugyanis 23-27 perc telik el, mire hatni kezd, bár vannak, akiknél már 12 perc után jelentkezett az erekció. De az igazi kérdés mégis az, hogy meddig tart?

Távolról sincs vége, olvasson még

Eddig titokban tartották, most a világ elé tárták Amerika legdurvább nukleáris tesztjeinek videófelvételeit

április 23., 21:10 Módosítva: 2017-04-25 08:28:12
30

Az Amerikai Egyesült Államok számos (a becslések szerint nagyjából 1054) nukleáris légköri tesztet folytatott a hidegháború időszakában, amelyekről eddig elsősorban fényképes dokumentáció állt rendelkezésre. A Lawrence Livermore National Laboratory most azonban hatvanhárom robbanás felvételét tette nyilvánossá - olyannyira nyilvánossá, hogy most már bárki megtekintheti őket a Youtube-on. 

Ahhoz, hogy az elsősorban 1945 és 1962 közötti időszak nukleáris kísérletei mindenki számára elérhetők legyenek, a laboratórium egyik ballisztikusa, Gregg Spriggs tevékenységére volt szükség. A fizikus számos szakértőt és filmarchiválásban jártas személyt kért fel, hogy a projekt végül sikeresen létrejöhessen, és az összes felvételt digitalizálhassák, még mielőtt az idő múlásával visszafordíthatatlan károkat szenvednének.  

Igazán meglepődtem, hogy milyen pazar minőségben maradtak fenn ezek a filmek, ugyanis a hitvány tárolási módszer alapján kevéssé lehetett erre számítani

- mondja Jim Moye filmszakértő, akit azért is nyűgöznek le ezek a videók, mert rajtuk keresztül mélyebb tudományos betekintést nyerhet a néző a nukleáris tesztek módszereibe, továbbá világossá válhat (ha eddig nem lett volna az), hogy  az atomfegyvereknek milyen ijesztő és iszonyatos erejük van valójában

Távolról sincs vége, olvasson még

2 és fél év után, a Facebookon botlott bele eltűnt macskájába

április 23., 17:33 Módosítva: 2017-04-24 12:43:07
26

Jimmy belevaló állat, ami nem meglepő, lévén, ő egy macska. Macskaságán túl azonban mással is bizonyította vagányságát, és ezt nem csak abból szűrtük le, hogy eltűnt, aztán váratlanul megkerült. Pedig így történt, de ez a történetnek csupán a nyers vázlata, most fogjuk csak kifejteni. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy tüntetésre is illik kiöltözni

április 23., 16:28 Módosítva: 2017-04-24 12:43:07
12

Rengetegszer érezhetjük úgy, hogy Magyarországon unalmasan öltözködnek az emberek, még azok is, akiknek pedig elvileg a munkájuk velejárója lenne a látványos külső. Van azonban egy olyan eseménytípus, amire újabban egyre többen mennek úgy, hogy nem csak leveszik a legfelső pólót a stóc tetejéről, hanem van az egészben valami ötlet is:

a tüntetés.

A mostani demonstrációhullám eddigi legviccesebb megmozdulása a szombati békemenet volt a Kétfarkú Kutya Párt szervezésében. Ma a heti trendben erről a rendezvényről mutatunk pár példát a hét legmenőbb kiegészítőjére, a vicces transzparensre, és bemutatjuk a legjobban eltalált öltözékeket is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Jegesmedvék között teszteli tűrőképességét az Antarktiszra készülő magyar lány

április 23., 12:25 Módosítva: 2017-04-24 07:20:55
52

Ha olvas Velvetet, akkor már hallania kellett Wynne-Hughes Veronikáról. Ő az a lány, aki gyermekkori vágyát megvalósítva első magyarként szeretne elgyalogolni a Déli-sarkra, amivel egyből három rekordot állíthat fel. Ahhoz, hogy terve sikerüljön, két hónap alatt 1140 kilométeres távolságot kell leküzdenie, ami hatalmas fizikai erőpróbát jelent. A kalandor ezért nagyon komolyan veszi a felkészülést: április 21-én, pénteken az északnyugati átjáróba indult, amelyen szintén első magyarként kelhet át.

Balaton Zoltán és családja 2015-ben vitorlással vágott át az Atlanti-óceánt a Csendes-óceánnal összekötő északnyugati átjárón, de tudomásom szerint ezt az utat gyalogosan még egyetlen magyar sem teljesítette.

Távolról sincs vége, olvasson még

John F. Kennedy lobotómián átesett húga miatt lett egy kicsit jobb hely a világ

április 23., 09:58 Módosítva: 2017-04-25 00:40:07
493

Az egykor Amerika szerte szinte királyi családhoz méltón ünnepelt Kennedyk sorozatos tragédiáiról mindenki hallott már valamit. Talán a legismertebbek közülük John Fitzgerald egykori elnök, akivel merénylő végezett 1963-ban és öccse Robert, aki szintén politikus volt és meggyilkolták. Kevesebben ismerik a volt elnök húgának történetét, akinek az élete bár egészen máshogy alakult mint a fiúké, mégis legalább annyira tragikus.

Nem hagyták megszületni

A idősebb Joseph Kennedy és felesége, Rose, első lánya 1918 szeptemberében született. Mivel az orvos nem érkezett meg időben, a bába megpróbálta késleltetni a szülést ehhez pedig olyan módszereket is bevetett, hogy összeszorította a vajúdó asszony lábait és benyúlt a szülőcsatornába, hogy a kislány ne jöjjön világra idő előtt. Kate Clifford Larson író szerint, aki a lányról jelentetett meg könyvet, vélhetően ez vezetett ahhoz, hogy a gyerek sérülten jött világra.

Távolról sincs vége, olvasson még

A G-pont már bitlisz, ismerje meg az orgazmus új forrását, az A-pontot!

április 22., 21:15 Módosítva: 2017-04-23 22:01:22
87

Egyre több helyen írnak a G-pont trónkövetelőjéről, az A-pontról. Ez önmagában nem egy új erogén zóna, hiszen a női test része, de a szakemberek az elmúlt években kezdek el behatóbban foglalkozni vele. Bár hasonlóan misztikus, mint elődje és folyamatosak a viták arról, hogy létezik-e, akik szerint igen, azok azt mondják, nagyon intenzív és hosszan tartó orgazmust okoz a nőknek.

Távolról sincs vége, olvasson még

Anorexiás volt, most tökéletes külsejű testépítő

április 22., 19:40 Módosítva: 2017-04-23 21:16:20
52

A 24 éves lány hat év szenvedés után másfél év edzéssel elérte, hogy most már fitneszversenyeket nyer.

A macskák mennyországába egy prágai nő farmján keresztül vezet az út

április 22., 16:18 Módosítva: 2017-04-23 17:36:33
22

Bemutatjuk a cseh fővárosban élő Ivanát, akit nyugodtan hívhatunk a cicák védőszentjének.

Ezzel a német postásnővel sokan cserélnének

április 22., 15:08 Módosítva: 2017-04-26 20:14:45
74

Csónakkal szeli át naponta Európa egyik legszebb faluját és még a kutyák sem bántják.

14 állat szabadult el Köln városában

április 22., 10:07 Módosítva: 2017-04-22 18:30:22
7

Köln egyik állatsimogatójából megszöktek az állatok kedd délután - összesen 14 állat döntött úgy, hogy megismerkedik a város utcáival, nevezetességeivel és lakóival. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Így fog kihalni az emberiség: ennyien szexelnének a telefonjukkal

április 21., 20:28 Módosítva: 2017-04-22 17:00:14
5

Talán Ön is emlékszik Joaquin Phoenix 2013-as filmjére, A nőre, amiben a főszereplő beleszeret a számítógépe mesterséges intelligenciájába. Bármennyire is utópisztikusnak tűnhetett ez akkor, és talán most is, sokkal több alapja volt a filmnek, mint hittük. Egy brit reklámcég ugyanis most készített egy felmérést arról, mennyire gyakori jelenség, a telefon, számítógép esetleg Google hanghoz való vonzódás, amiből kiderült,

minden negyedik embert beindít az iPhone Sirije, vagy más megszemélyesített géphang.
Távolról sincs vége, olvasson még

A fővárosi állatkert pingvinfiókáját ön is imádni fogja

április 21., 18:09 Módosítva: 2017-04-22 19:26:14
20

Tifani, a budapesti pingvinkolónia egyik legifjabb tagja még a tavalyi év végén, 2016. december 22-én kelt ki a tojásból, de csak most érte el azt a kort, hogy csatlakozhasson társaihoz. Ennek folyományaként pénteken, a Föld-fesztivál első napján végre a Fővárosi Állat- és Növénykert látogatói is megismerkedhettek vele.

Tifani elérte a négyhónapos kort
Tifani elérte a négyhónapos kort
Fotó: Fővárosi Állat- és Növénykert

Az állatkert már 30 éve foglalkozik az Afrika déli partvidékén őshonos pápaszemes pingvinekkel. Ha esetleg nem tudná, ez a faj veszélyeztettnek számít, egyedei pedig természetes úton szaporodnak és költenek. 

Nem lehet nem imádni
Nem lehet nem imádni
Fotó: Fővárosi Állat- és Növénykert

A tojásból kikelt fiókákról 33 napos korig a szülőpár gondoskodik, majd a gondozók különveszik őket, és megkezdődik az utónevelési időszak, amely nagyjából három hónapig tart.

A most bemutatkozott Tifani már a 29. a budapesti fiókák sorában, és még csak nem is ő a legfiatalabb! 2017. január 17-én ugyanis a 30. fióka is kikelt: ő a Vanda nevet kapta. Vanda azonban nem csatlakozhatott Tifanihoz a pénteki bemutatón, nem is elsősorban azért, mert az utónevelési szakasz nála csak egy-két hét múlva fog befejeződni, hanem leginkább azért, mert a gondozók tapasztalatai szerint Vanda sokkal kevésbé barátságos, mint Tifani

– fogalmazott közleményében a Fővárosi Állat- és Növénykert.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a széttetovált modell fenekestül forgathatja fel a ketrecharc világát

április 21., 10:50 Módosítva: 2017-04-22 10:38:27
43

Az őrületes fenekű Angelica Anderson eddig ringlányként ténykedett, októbertől viszont már ketrecharcosként lép a szorítóba.

Ez a széttetovált modell fenekestül forgathatja fel a ketrecharc világát

Bungee jumpingolni akart, lefejelte a hidat

április 20., 18:24 Módosítva: 2017-04-21 18:12:48
15

Örömteli esemény is lehetett volna a bungee jumping ennek a Laura nevű lánynak, akit a Mirrorön találtunk, de sajnos a  nem úgy sült el, ahogy tervezte. Itt még úgy tűnik, hogy minden rendben van: hősünk elszánt, nem gondolja meg magát, és kész arra, hogy egy életre szóló élményt szerezzen.

Távolról sincs vége, olvasson még