horoszkóp

Élet

A Velvet trendblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Transznemű férfi szült gyereket Nagy-Britanniában

július 8., 12:49 Módosítva: 2017-07-09 15:31:18
7

Hayden Cross Paige néven jött a világra Nagy-Britanniában, de soha nem érezte magát igazán nőnek, ezért nagyjából három évvel ezelőtt, 18 éves korában úgy döntött, a Paige helyett felveszi a Hayden nevet, és férfivá operáltatja magát. A nemváltozatás nem csak műtétek sorában nyilvánult meg, hanem abban is, hogy elérte, már jogilag is férfinak tekinthető.  

Távolról sincs vége, olvasson még

Tűzoltóautós szex miatt üresedhet meg néhány pozíció egy manchesteri tűzoltóságon

július 7., 21:25 Módosítva: 2017-07-09 10:32:57
5

Az a tény talán önt sem éri meglepetésként, hogy a tűzoltók is szoktak szexelni, az viszont bizonyára már igen, hogy a munkahelyükön, egy tűzoltóautóban esnek egymásnak, ráadásul azzal az előre megfontolt szándékkal, hogy akciójukat megörökítő fotójukkal orgiákhoz hajtsanak fel partnereket. Pedig egy manchesteri tűzoltóságon pont ez történt.

A fotót egy swinger társkeresőre töltötték fel
A fotót egy swinger társkeresőre töltötték fel
Fotó: The Daily Mail

A kép, amin egy pár félreérthetetlen pózban fűrészel a vezetőfülkében, egy brit swinger weboldalra került fel. A feltöltő egy 27 éves tűzoltó volt, aki Callum néven hirdette magát az interneten. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Kína legszexibb fenekének gazdája már az utcára sem tud zavartalanul kilépni

július 7., 14:15 Módosítva: 2017-07-08 17:43:10
57

A kínai Senjang egyik plázájában, a brazil Miss BumBum megmérettetésre válaszolva tartottak fenékszépségversenyt, ami egy Kim Kardashian-inspirálta lány, a 19 éves Gao Qian győzelmét hozta. A nagymértékben kerekedő hátsójú nyertesnek azóta – igen, igen – fenekestül felfordult az élete. Már nem is próbálkozik azzal, hogy feszes, testhezálló nadrágban lépjen ki az utcára, mert mindig ugyanaz a vége: férfiak gyülekeznek a háta mögött, és áhítatuk jeléül a kérdéses testrészére mutogatnak.

Kína legszebb feneke
Kína legszebb feneke
Fotó: Facebook

A személyi edzőként és vloggerként ténykedő lány a barátai unszolására jelentkezett a versenyre, amire fokozott intenzitású edzéssel készült fel. Annak érdekében, hogy hátulnézetből kellőképpen gömbölyödjön, naponta átlagosan hat órát töltött testmozgással, ami leginkább a guggolásos és kitöréses gyakorlatokból állt.

„Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Folytatni fogom az edzést, függetlenül attól, hogy mennyire lesz nehéz”

– vetítette előre Qian, aki egyúttal leszögezte, hogy hátsója teljesen természetes és nem implantátumoknak köszönhetően nyerte el mai formáját.

Domborulatai miatt tartózkodnia kell az ilyen nadrágok viselésétől
Domborulatai miatt tartózkodnia kell az ilyen nadrágok viselésétől
Fotó: Facebook
Távolról sincs vége, olvasson még

„A vérszívás kielégítőbb mint a szex” - állítja a vámpírként élő pár

július 6., 21:52 Módosítva: 2017-07-08 09:57:17
5

A 31 éves Tim Van Doorn és 20 éves barátnője, Lea, nemcsak azért különlegesek, mert magukat grófnak és grófnőnek nevezik, hanem azért is, mert meggyőződésük, hogy vámpíroknak születtek és eszerint is élnek. Ennek az életmódnak pedig a legfontosabb eleme, hogy egymás vérét szívják. Szó szerint. Ráadásul elmondásuk szerint, ez a tevékenység még a szexelésnél is jobb.

vampir1.png
Fotó: YouTube
Távolról sincs vége, olvasson még

Wilson macska jön eggyel a speciális mentőknek

július 6., 15:14 Módosítva: 2017-07-07 13:20:14
405

Nem tudni, hogyan és miért, de egy lefolyócsőbe ragadt be egy kismacska egy elhagyott piliscsabai háznál. A mázlija pedig csak az volt, hogy biciklisek meghallották a nyávogását és voltak olyan jó fejek, hogy szóltak a Pilis-Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesület munkatársainak, akik pedig a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat csapatát riasztották. Merthogy csak nekik volt olyan speciális eszközük, amivel egyáltalán hozzá tudtak kezdeni a mentéshez. Órákig csak azért küzdöttek, hogy a csőkamerát egyáltalán át tudják bujtatni az állat testén.

A poént nem lőjük le, ezt a videót viszont ajánljuk. Csak, hogy kicsit átérezze, egyesek, milyen erőfeszítéseket tesznek egy ilyen kismacska megmentéséért is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az asztrálszex forradalmasíthatja a nemi életét!

július 5., 21:47 Módosítva: 2017-07-07 00:40:06
99

Hiába figyelünk arra a szexben, hogy védekezzünk, sosem lehetünk teljesen biztosak abban, hogy minden ellen sikerült. Persze egy idő után azért kiderül, ha nem, és az egyik fél teherbe esett, pedig nem tervezte, vagy ha valamelyikük a világ összes létező nemi betegségét elkapta az esti buliban frissen megismert illetőtől, akivel többször és több módon vallottak szerelmet egymásnak az éjszaka folyamán. Ilyenek olykor előfordulhatnak, hiába igyekszik az ember számos módszerrel elkerülni ezeket az élethelyzeteket. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Megházasodott a börtönben a pornószínész, aki feldarabolta és megette az ex-pasiját

július 5., 19:05 Módosítva: 2017-07-06 20:51:27
21

A kanadai ex-pornós, Luka Magnotta, akit bátran nevezhetünk a világ egyik legellenszenvesebb emberének

, azzal alapozta meg a hírnevét, hogy a 2010-es évek elején meggyilkolt egy kínai vendégdiákot. Az eset azért volt különösen kirívó, mert Magnotta feldarabolta az áldozatát – aki egyben a szeretője is volt – egy részét megette, a maradékot pedig kipostázta néhány általános iskolának és politikusnak. Ja, és ezt az egész akciót még videóra is vette.

Távolról sincs vége, olvasson még

Elment nászútra, egyből megdöntötték a 11 éves videojáték-rekordját

július 5., 17:55 Módosítva: 2017-07-06 11:01:46
16
Ilyen az élet.

Ray Cox, akit a Gamer közösség, illetve az Xbox felhasználók leginkább Stallion83-ként ismerhetnek, megházasodott.  Amikor az esküvőnek híre ment, akkor a játékosok is gratuláltak neki, hogy sikerült az élet legnagyobb küldetését teljesítenie. Arra viszont nem számított, hogy amíg nászúton van, valaki megdönti a 11 éve tartott videojátékos-rekordját.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nagyon váratlan helyen bukkant fel a mexikói férfi, aki csak leugrott a trafikba

július 4., 10:48 Módosítva: 2017-07-05 10:12:45
37

A Mexikóban élő Antonio Garciát tényleg nem vádolhatja meg senki azzal, hogy ne lenne igazi focirajongó. Ezt a férfi sajátos, már-már mesébe (de legalábbis legendába) illő módon bizonyította be.

Távolról sincs vége, olvasson még

A legszexibb Imrétől most megtudhatja, hogy mi a valóság a tökéletes insta-fotók mögött

július 2., 21:42 Módosítva: 2017-07-03 21:48:44
33

Imre Çeçének nemcsak a neve érdekes, hanem népművelő tevékenysége is, amivel hibátlannak tűnő instás képekről rántja le a leplet.

Ön mennyire kapna frászt, ha így önállósodna a tükörképe?

július 2., 18:45 Módosítva: 2017-07-03 19:00:49
26

Eddig több mint négymillióan nézték meg azt a videót, amin elég hátborzongató események játszódnak le egy táncstúdióban. A felvételen egy fiatal lány táncikál egy sort, majd leül pihenni a padlóra. A háttérben lévő tükörből azonban látható, hogy tükörképével valami nagyon nem stimmel. 

Miközben a táncos távozni készül, tükörképe őt megelőzve tápászkodik fel, majd megfordul és mintha stírölni kezdené. Az internetes közvélekedés szerint a jelenet annyira rémisztő, hogy egy horrorfilmben is simán megállná a helyét.

Távolról sincs vége, olvasson még

A nap trollja: a kutya, ami photobombolta a street view fotós összes képét

július 2., 11:00 Módosítva: 2017-07-03 11:31:58
31

Még a Google Earthön is lehet sztár valaki, ha tudja, mit kell csinálni ahhoz, hogy felfigyeljenek rá. Egy dél-koreai kutya pedig pontosan tudta, mit kell tennie a világhírhez. Az eb, mikor találkozott egy fotóssal, aki az utcákat dokumentálta, csatlakozott a fényképészhez és sikerült az összes képbe belekomponálnia magát. Ezért most az aprócska sziget, Jukdo utcaképe így néz ki a neten:

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen egy modern erotikus magazin az Instagram világában

július 1., 21:36 Módosítva: 2017-07-03 11:26:38
19

Egy amerikai művészpár újraértelmezi az erotikusfotó fogalmát.

Megfenyegették, ezért törölte a szarkasztikus ingatlanos blogját

július 1., 10:55 Módosítva: 2017-07-02 16:03:01
5

Képzeljük el, hogy milyen lenne, ha az ingatlan.com rászállna a geccodejoakecod blogra, és megfenyegetné az oldal készítőit, hogy azonnal töröljék a lakásokról és házakról készült képeket, mert ez jogsértő. Biztos nagyot nevetnénk, pedig Amerikában ez tényleg megtörtént. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Titokzatos bugyifantomot hajkurásznak a rendőrök Floridában

június 30., 19:45 Módosítva: 2017-07-02 08:15:45
37

Egy női alsóneműbe öltözött férfi ténykedése zavarta meg Florida parkolóinak nyugalmát. A rendőrségre több bejelentés is érkezett arról, hogy az illető harisnyákat és női fehérneműket kötöz parkoló autókra, ám kilétére egyelőre nem derült fény és indítékait sem sikerült behatárolni.

A rendőrség egy fotót is közzétett a bugyifantomról
A rendőrség egy fotót is közzétett a bugyifantomról
Fotó: Flagler County Sheriff's Office

A rejtélyes bugyifantom a jelentések szerint üzletek parkolóiban bukkant fel az állam különböző pontjain, és megesett, hogy nemcsak hátrahagyott fehérneműk övezték útját, hanem riadt alkalmazottak is, akik nem vették túl jó néven, hogy követni kezdte őket.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ennek a tajvani divatfüggőnek az életkora önt is váratlanul fogja érni

június 30., 10:01 Módosítva: 2017-07-01 11:00:06
16

Lure Hsu ránézésre olyan, mint egy átlagos tinilány, pedig nem éppen mostanában esett át a pubertáson.

A világ legveszélyesebb videóját akarta felvenni, tragédia lett belőle

június 29., 14:10 Módosítva: 2017-06-30 17:12:15
64

A világ legveszélyesebb videóját akarta elkészíteni a 19 éves minnesotai nő, Monalisa Perez, de végül tragédia lett belőle: lelőtte a három évvel idősebb barátját, Pedro Ruizt, aki azonnal meghalt.

A pár már egy ideje különböző családi videókat tett közzé a YouTube csatornájukon, de eddig csak teljesen ártatlan dolgokról készítettek vlogokat, például a hároméves lányukról - most azonban a fegyveres videóval nagyobb nézettséget akartak szerezni maguknak.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a 24 éves nő 112 ezer forintért bárkit megtanít pénzes pasit fogni

június 29., 11:33 Módosítva: 2017-06-30 13:01:03
449

A 24 éves Praiya Suriya hivatásos aranyásó. De nem a szó szoros értelmében. Ő az a nő, aki büszkén vállalja, hogy párkereséskor egyetlen dolog motiválja: hogy gazdag pasit találjon magának, aki luxuskörülmények között eltartja és persze folyton ajándékokkal halmozza el. Ennek a művészetét pedig már olyan magas szintre emelte, hogy mostantól hasonló ambíciókkal rendelkező nőtársaival egy online VIP kurzus keretében megosztja a titkot.

golddiger3
Fotó: Facebook
Távolról sincs vége, olvasson még

Fojtogatós domina videói miatt kényszerülhet pályamódosításra egy amerikai rendőrnő

június 28., 21:45 Módosítva: 2017-06-29 22:19:03
5

A 30 éves Kristen Hyman a közelmúltban New Jerseyben helyezkedett el rendőrként, ám főnökei máris felfüggesztették, mivel a tudomásukra jutott, hogy korábbi mestersége nem igazán kompatibilis a rendvédelmi pályával. Mint kiderült, a nő elég sajátos életutat járt be: mielőtt egyenruhás lett, dominaként forgatott bizarr szado-mazo videókat.

Kristen Hyman korábban "Domina Nyx Blake" művésznéven futott
Kristen Hyman korábban "Domina Nyx Blake" művésznéven futott
Fotó: Twitter

A 2008 és 2012 között készült felvételeken a „Domina Nyx Blake” művésznéven futó Hyman nem bánik túl kesztyűs kézzel partnereivel. Van, amikor előtte sorakozó férfiakat rúg tökön, máskor meg egy úszómedence szélén ücsörögve fojtogat valakit a lábaival vagy a csizmája nyalogatására kényszerít egy bőrszerkós illetőt. Az online videókban ráadásul úgy mutatják be őt, mint egy igazi szexuális szadistát, aki nem azért bántja az embereket, mert muszáj, hanem azért, mert ez örömet okoz neki.

Távolról sincs vége, olvasson még

A bostoni repülőtéren az egyik bőröndben közel 10 kilós homárt találtak

június 28., 19:47 Módosítva: 2017-06-29 22:19:47
8

Micsoda fogás!

A bostoni reptér egyik biztonsági embere egy élő, 10 kiló körüli homárt talált az egyik bőröndben.  

Michael McCarthy, a biztonsági cég szóvivője elmondta, hogy  vasárnap  a repülőtér C termináljában az egyik utas poggyászában találták a homárt. Bár a szabály nem tiltja a dolgot, a személyzet meglepődött a hatalmas állaton.

Távolról sincs vége, olvasson még

Bikinis szépségversennyel keresett gyakornokot egy cseh atomerőmű

június 28., 14:26 Módosítva: 2017-06-29 15:51:39
14

A sugárzó szépség fogalmát egészen új kontextusba helyezi a csehországi CEZ Temelín atomerőmű illetékeseinek kezdeményezése, akik valamilyen nehezen behatárolható okból jó marketingfogásnak gondolták, hogy egy bikinis szépségversennyel hajtsanak fel egy új gyakornokot a cégnek.

A bikinis lányok sisakban pózoltak a hűtőtoronyban
A bikinis lányok sisakban pózoltak a hűtőtoronyban
Fotó: Facebook

A sztoriban az a legdurvább, hogy az ötlet nemcsak felmerült, hanem meg is valósult. A megmérettetésre összesen 10 végzős lány jelentkezett a régióból, akik a koncepcióhoz illeszkedve, melós sisakot viselve pózoltak a hűtőtorony nem túl szívderítő látványt nyújtó háttere előtt. A vállalat ezután a Facebookon osztotta meg a bikinis fotókat, arra buzdítva az internetezőket, hogy szavazzanak favoritjaikra.

Távolról sincs vége, olvasson még

A közösségi oldalak veszélyei: vécében bunyózva rendezte le netes vitáját két venezuelai modell

június 27., 15:08 Módosítva: 2017-06-28 16:29:46
15

Történetünk főszereplői, Osmariel Villalobos televíziós műsorvezető és egykori szépségkirálynő, illetve Diosa Canales modell, két évvel ezelőtt váltak esküdt internet-ellenségekké, mert az előbbi venezuelai nő beszólt az utóbbinak, hogy túl kihívó fotókat posztol magáról közösségi oldalán. Cicaharcuk végül egészen odáig fajult, hogy a való életben sem kímélték egymást. A riválisok teljesen véletlenül futottak össze egy edzőterem vécéjében, és ha már így alakult, akkor megpróbálták rendezni konfliktusukat. Úgy, hogy verekedni kezdtek.

Osmariel Villalobos
Osmariel Villalobos
Fotó: instagram

Villalobos azt állítja, hogy a csetepatét Canales kezdeményezte: amikor a látóterébe került, rögtön beszólt neki, hogy a másnapi tévéműsorban ki fogja készíteni.

„Nem hallgattam rá és rá sem néztem. Ettől csak még mérgesebb lett.”

Elmondása szerint  Canales  megragadta őt, de hiába próbálta ellökni magától, a másik modell ezután teljes erejével nekiment. 

Diosa Canales
Diosa Canales
Fotó: instagram
Távolról sincs vége, olvasson még

Piliscsaba egy percig Afrika volt: szökött emut fotóztak

június 27., 08:49 Módosítva: 2017-06-28 08:50:56
95

Piliscsabán egy  szökött emut fotózott egy helyi lakos, aki a képet fel is töltötte a 10-es út Facebook csoportba.

Kis idő elteltével kommentben jelentkezett a madár tulajdonosa, aki elmondta, hogy az emu tőle szökött meg, ám nem kell félni tőle, és, ha nem piszkálják magától hazatér.

Piliscsaba, Kálvária utca, Emu.. 😨 (Bocsi a minőségért..)

Posted by Ricsi Nagy on Saturday, June 24, 2017

via varkapu

Távolról sincs vége, olvasson még

Nézzük meg, volt-e Lilunál jobb csaj a Glastonburyn!

június 26., 18:44 Módosítva: 2017-06-27 18:55:19
9

Véget ért a buli, úgyhogy alaposan megszemléltük, oda milyen jócsajok járnak. Hát, esetenként meztelenek.

Nem vették fel a színművészetire, elment Japánba fügét termelni

június 26., 15:50 Módosítva: 2017-06-28 00:40:18
426

Jámbor Aliz a Youtube-on készít Japánról vicces videókat: kultúráról, szokásokról, az életről. Komoly tapasztalatai vannak a lakásbérlésről, vagy éppen arról, hogyan kell használni az ottani toaletteket. Tapasztalatból: egy ideje már ott él, japán férjével. 

Jámbor Aliz

„Az ELTE-n végeztem japán szakon. Az utolsó év végén elnyertem egy ösztöndíjat Japánba, amelynek keretében közel 1 évet tanultam a Josai Nemzetközi Egyetemen. 2013 októbere óta dolgozom bloggerként a Japánspecialistának. Eleinte japán úti célokról és a japán kultúráról szóló blogbejegyzések írásával foglalkoztam, majd 2014 júniusától főállásban kerültem a céghez utazási tanácsadóként.”

Hogyan kerültél kapcsolatba a Japánnal?

Azért lettem japán szakos, mert nem vettek fel a Színművészetire. Így amikor februárban le kellett adni a jelentkezési lapot, gondoltam, megjelölök egy szakot, ahová biztosan felvesznek. Na, jó, de mit akarok csinálni a színészkedésen kívül? Nyelvekből még jó vagyok, de már nem akarom tovább nyúzni a németet és az angolt, akarok valami újat. Legyen nehéz. Beszéljék kevesen. Bejelöltem a japánt, felvettek.

A terv bejött, a japán lenyűgözően nehéz volt. Valószínűleg soha nem tanultam volna meg japánul, ha nem kaptam volna ösztöndíjat, de kaptam. Hogy igazán őszinte legyek, az elején, mikor megérkezel, mindenki teljesen egyforma. Aztán ahogy telik az idő, megszokod és meg is tudod különböztetni az arcokat. Így történt, hogy egy reggel benyitottam az egyik órára, ült ott az a srác a hátsó padban, én álltam az ajtóban, és arra gondoltam, hogy hé, az a srác nem is rossz, annak ellenére, hogy japán. Aztán két és fél évvel később összeházasodtunk. A kettő között csak annyi történt velünk, ami valószínűleg minden vegyes párral megtörténik. Ott akarok maradni, de nem tudok. Távkapcsolat. Skype. Ki menjen hova. Gyere te ide!

Aliz egy szumóbajnokkal. Majdnem.
Aliz egy szumóbajnokkal. Majdnem.
Fotó: Facebook

Magyarországon kötöttetek ki egy rövid időre, hogy aztán mégis inkább  elköltözzetek  Japánba. Miért?

Hát, nem a kerítés miatt, de ha tovább maradunk, lehet, hogy még az is közrejátszik. A srác a hátsó padból hajlandó volt utánam jönni Magyarországra. Egy japán étteremben, a Komachiban kapott munkát. Minden szép volt és jó, csak éppen ritkán találkoztunk. A probléma időről-időre felmerült, mint az unicumos faszi a vízből. Általában minden vita vége az volt, hogy vissza kellene menni Japánba, én viszont szerettem a budapesti életünket. Próbáltunk átgondolni minden Magyarországon kivitelezhető megoldást, és ennek egyenes következményeként mégiscsak Japánban kötöttünk ki.

Miben más egy fiatal pár élete ott , mint itthon?

Alapvetően nincs sok különbség. Ugyanúgy keresel lakást, ugyanúgy fizeted a rezsit, ugyanúgy vásárolsz. Mások a szórakozási formák, nem járok mondjuk színházba, de ez nem azért van, mert Japánban vagyok, hanem azért, mert vidéken élünk. Egy nagyvárosban ugyanazokat a dolgokat találnám, csak kicsit máshogy. Drágább az élet, ez tény, viszont nagy különbség, hogy a japánok, a fiatalok is félre tudnak tenni, van miből félretenni. Ez ránk egyelőre nem vonatkozik, de itt például a földművelés, a termesztés is kifizetődő foglalkozás.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy ír időjóst élő adásban fújt el a szél

június 26., 15:08 Módosítva: 2017-06-27 17:41:17
204

Nincs is annál jobb, mint mikor a TV-ben, élőadásban röhögőgörcsöt kapnak a műsorvezetők. De az még jobb, ha azért nevetnek, mert valami váratlan és vicces dolog történt velük. 

Egy ír időjóst (ernyőjével együtt) egyenes adásban  fújt el a szél.

Deric O'Hartigan az ír TV3  reggeli műsor blokkjába  jelentkezett be és az aktuális (nem túl szép) időről beszélt, mikor megtörtént a dolog.

Íme a teljes videó:

 A széllovaglástól el is tűnt a kamera látószögéből, így visszakapcsoltak a stúdióba, ahol a két műsorvezető nem tudott megszólalni a nevetéstől. 

Az időjós férfi egyébként jó humorérzékről tett tanúbizonyságot, ugyanis megosztotta a videót Twitter-oldalán, azzal kommentálva a dolgot, hogy eddigi karrierjének ez volt a csúcspontja. 

via people

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez jó, a Gucci után a Louis Vuitton is átment humorkategóriába

június 26., 08:28 Módosítva: 2017-06-27 09:13:13
570

Fergeteges férfidivat 24 képben Párizsból! Ezentúl most már tényleg őszintén nevethet azokon, akik Louis Vuitton-táskával feszítenek.

A 6 legfurcsább dolog, amit férfiak már kipróbáltak a péniszükkel

június 25., 21:31 Módosítva: 2017-06-27 00:40:04
17

Szinte biztos, hogy hazudik, aki azt mondja, hogy nem kísérletezett már mindenféle testrészével. Mondjuk, hogy azok mennyit bírnak ki, meddig lehet elhajlítani őket, mi történik, ha ez vagy azt csináljuk velük. És azt is kár lenne tagadni, hogy az ilyen jellegű tesztek középpontjában túlnyomó többségben a nemi szervek állnak. Most az amerikai Cosmopolitan megkérdezett néhány pasit, hogy mik voltak a legbizarrabb dolog, amit a péniszükkel csináltak, a válaszokban pedig nem kellett csalódnunk.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez történik a testével, ha leáll a szexeléssel

június 24., 21:33 Módosítva: 2017-06-26 08:07:36
51

Mindenkivel előfordul az, hogy egy ideig nem szexel. Aki szerencsésebb az csak azért nem, mert épp két párkapcsolat között van, másnál lehet összetettebb a dolog, például, esetleg szapioszexuális vagy olyan fétise van, amivel képtelen partnert találni. Ám akármi is az indok az ideiglenes cölibátusra, ez az állapot a testre is hatással van. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Ettől a szexi fitneszgurutól megtudhatja, hogy lehet tökéletes teste két gyerek után

június 24., 20:00 Módosítva: 2017-06-25 21:35:11
16

Tammy Hembrow tanácsait érdemes megfontolnia, hiszen olyan alakja van, hogy férfiak milliót készteti öntudatlanságba hajló nyálcsorgatásra.