horoszkóp

Élet

A Velvet trendblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Istenként tisztelik az Indiában született emberarcú borjút

június 3., 20:08 Módosítva: 2017-06-05 00:40:10
109

Indiában az utóbbi időben valami nagyon nem stimmel az állatvilággal. Az emberiség még magához sem tért a küklopsz-kecske által okozott sokkból, de máris egy újabb fura szerzetről érkezett hír. Az országban ezúttal egy bizarr külsejű borjú jött világra.

A jószágnak valamelyest olyan vonásai vannak, mint egy embernek, amiből a helybéliek arra a következtetésre jutottak, hogy a Visnu néven ismert hindu istenség reinkarnációja lehet.

„Isten született egy helyi tehén testéből”

– vélekedett Mahesh Kathuria indiai üzletember, aki azért kereste fel a borjút, hogy az megáldja.

Ezzel nem volt egyedül. Muzaffarnagar városába több ezren zarándokoltak el hasonló célból. Bár a helybéliek erősen fontolgatják, hogy egy templom megépítésével tisztelegjenek az állat előtt, annak isteni mivoltáról nem mindenki van maradéktalanul meggyőződve. Dr. Ajay Deshmukh, a Wildlife SOS szervezet vezető állatorvosa például úgy vélte, hogy nem Visnu visszatérése, hanem egy anatómiai anomália állhat a háttérben.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Élet

· Jan 01, 1970 01:00am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Via The Daily Mirror

Távolról sincs vége, olvasson még

Imádja az internet a nagypapát, aki 65 év házasság után az instán rajong feleségéért

június 3., 17:30 Módosítva: 2017-06-04 15:25:43
63

Geoffrey Walker olyan mesteri bókokat ír a hétköznapjaikat bemutató fotóihoz, hogy nem lehet nem imádni.

Itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy Baby-t a sarokba ültethesse

június 3., 10:06 Módosítva: 2017-06-04 08:11:43
5

Ha imádja a Dirty Dancinget, akkor van egy nagyon jó hírünk. A közösségi ház, ahol Johnny Castle a magasba emelte Baby Housemant és táncforradalmat szítottak Catskills településén, létezik. Persze nem a kitalált Catskills-t kell keresni a térképen, hanem a Virginia államban található Pembroke-ot. Hisz ott forgatták a kultikus 1987-es fillmet is. Akár hiszi, akár nem, de a Mountain Lake Lodge létezik és üzemel. Annyira, hogy a piaci rést kihasználva tematikus Dirty Dancing csomagot is lehet venni.

Itt élőben is meg lehet nézni, hogy hol vették fel a film egyes jeleneteit, valamint, ami a lényeg...

giphy (7).gif
meg lehet tanulni táncolni.

Ha gondolja, akkor itt tud bejelentkezni, de ne higgye, hogy olyan sok szabad hely van még 2017-re.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Élet

· Jan 01, 1970 01:00am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

(People)

Távolról sincs vége, olvasson még

Ők is úgy tekintenek rám, mint én Schwarzeneggerre

június 1., 21:56 Módosítva: 2017-06-03 07:21:09
1414

Kiss Jenő testépítő motivációs előadásán jártunk a BioTechUSA központjában. A 45 éves magyar bodybuilder történetéről már írtunk egyszer, de akkor csak e-mailben kommunikáltunk vele, most viszont összejött a személyes találkozás. Sőt, nemcsak mi találkoztunk vele, hanem 50 olyan rajongója is, akik azt mondják magukról, hogy ők inspirációt merítettek Kiss Jenő példájából. Nézzük először az interjút, aztán beszámolunk magáról az eseményről is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Most kiderülhet, hogy mely hírességek plasztikáztatták magukat

június 1., 17:49 Módosítva: 2017-06-02 18:21:35
3
Egy Beverly Hills-i orvostól közel 15 000 - a pácienseket érintő - fájlt loptak el. A kezeltek között számos hollywoodi sztár is van. 

Az adatokon túl a betegek fényképei is eltűntek. Többek között a műtét előtti és az utána készült fotókról, valamint a műtét közben készült képekről van szó. 

Dr. Zain Kadri, aki a Rodeo Drive-on dolgozik, azt állítja, hogy egy elégedetlen korábbi alkalmazottnak vannak  másolatai  a fájlokról, melyek tartalmazzák az orvosi és más személyes adatokat is.

Az egykori alkalmazott -feltehetően bosszúból- feltette a képeket a netre.

Azt, hogy az A-listás sztárok közül kit érint a botrány, még nem lehet tudni. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Élet

· Jan 01, 1970 01:00am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

via TMZ

Távolról sincs vége, olvasson még

Néha megállok a boltban a péksüteményes pult előtt

június 1., 13:32 Módosítva: 2017-06-02 14:54:49
22

Aki ismeri a történetem, az tudja, mekkora utat tettem meg 3 év alatt” – meséli nekünk Dávid Petra, és hogy mit jelent ez pontosan, arról nyomban hozzá is tesz még pár adatot.

Megközelítőleg a súlyom felét lefogytam, közel 100 kilóról lett a versenysúlyom 50 kiló. Pár éve nem kaptam magamra ruhát, a bőröm a csípőmön úgy meg volt pattanva, hogy egy barátnőm azt hitte, hogy kutya karmolt meg, azt gondoltam, testmozgásnak elég buliban a táncolás, és havonta egyszer elég zöldséget enni. 3 éve mondtam azt, hogy ez elég, változtatni kell, ha szeretnék boldog és egészséges lenni, illetve egyszer örömmel tükörbe nézni. Elkezdtem edzeni, diétázni, fogyni. Sikerélményemen felbuzdulva elhatároztam, hogy személyi edző és fitneszmodell leszek.

Egy évvel ezelőtt tettük közzé Dávid Petra átalakulásának történetét, aminek a középpontjában hatalmas teljesítmény állt, látványos eredménnyel. Most, egy újabb év elteltével az immár személyi edzőként dolgozó Dávid Petra megint jelentkezett nálunk, és ezúttal arról kérdeztük, hogyan sikerül megtartania kemény munkával elért alakját. Hiszen mindenki tudja, aki diétázott már valaha (sőt, valószínűleg az is, aki még sosem diétázott), hogy egy dolog egy fogyókúrával lefogyni, és egy másik az így elért formát megtartani. Vannak, akik azt mondják, nem az előbbi a nehezebb. Hallgassuk meg Dávid Petra véleményét is a kérdésről!

Távolról sincs vége, olvasson még

Megerőszakolta 12 éves diákját, két gyereket szült neki, hozzáment, most meg elválnak

május 31., 17:11 Módosítva: 2017-06-02 00:40:05
8

A most 33 éves, Seattle-ben élő Vili Fualaau 1996-ban csak 12 éves volt, amikor szerelmi viszonyba kezdett a nála 22 évvel idősebb tanárnőjével, az amúgy négygyerekes Mary Kay Letourneau-val. A hatodik osztályos fiú és az akkor 33 éves nő kapcsolata 1997-ben kitudódott, ezért Letourneau-t letartóztatták. Akkor azonban már 

terhes volt az első gyerekükkel. 

A bíróság felajánlotta, hogy elég csak három hónapot börtönben töltenie azzal a feltétellel, ha soha többé nem találkozik a fiúval. Ezt nyilvánvalóan nem sikerült betartaniuk, és újra találkozgatni kezdtek, aminek idővel az lett a vége, hogy a tanárnő újra teherbe esett. Mivel nem tartotta magát a megállapodáshoz, ismét elítélték, ekkor viszont már 7 év szabadságvesztésre. Kiskorú megerőszakolásának vádjában találták bűnösnek. Második gyereküket a börtönben hozta világra. 

A kép 2005-ben készült a párról, amikor már tervezték, hogy összeházasodnak.
A kép 2005-ben készült a párról, amikor már tervezték, hogy összeházasodnak.

Ezzel véget is érhetne a történet, de van még benne néhány apró csavar: Fualaau megvárta, hogy Letourneau-t kiengedjék a börtönből, és 2005-ben titokban feleségül vette. Házasságuk 12 évig élt, a férfi ugyanis a napokban adta be a válási papírokat. Nem indokolta meg a döntését, csupán annyit mondott, hogy a házasságuk alatt sem ő, sem a feleség nem halmozott fel adósságot, ennek tükrében pedig bízik abban, hogy igazságosan tudják rendezni és felosztani a közös vagyonukat. A nő nem nyilatkozott a kérdésben. 

Forrás: BBC

Távolról sincs vége, olvasson még

Így lehet szexboltosok lelkébe taposni egyetlen pillanat alatt

május 31., 15:57 Módosítva: 2017-06-01 16:41:22
25

Ön mit kezdene 30 ezer óvszerrel és 33 prosztatamasszírozóval? A stockholmi székhelyű LELO nevezetű szexjáték-gyártó és forgalmazó cég tulajdonosainak rendkívül színes a fantáziája a kérdésben, de nem azért, mert szakmabeliek, hanem mert iszonyúan be vannak rágva. Hogy mi az összefüggés, mindjárt elmagyarázzuk. 

Egy rendkívül élelmes rablóbanda károsította meg a céget azzal, hogy egymás után KÉTSZER is betörtek a Las Vegasi raktárépületükbe. Először múlt pénteken, ekkor vitték el a prosztatamasszírozókat és 48 darab kegel-golyót, amelyek együttes értéke nagyjából 9 ezer dollárra rúg. Alighanem vérszemet kaptak, ezért másnap visszatértek, és betankoltak óvszerekből is. A 30 ezer darab úgy 29 ezer dollár értékkel bír.  

Az rejtély, hogy miért nem tűnt fel az első rablás bárkinek is, lévén, az épület kamerái is felvették az egészet, a cég mindenesetre őrjöng, és jobbnál jobb felhasználási javaslatokkal állnak elő a tolvajok számára. 

Reméljük, van egy időgépük, amivel visszamentek 18-25 évvel ezelőttig, és az összes óvszert rátukmálták az apjukra. 

A másik, amiben reménykednek, hogy a rablók csak otthon jöttek rá, hogy mit is loptak el valójában. 

Bízunk benne, hogy meglepetésükben rádöbbentek, hogy ezt a traumát csak úgy lehet feldolgozni, ha gyorsan szenvedélyes szerelembe esnek egymással, és amikor a hét végére elfogy az óvszer, felhagynak a bűnöző életmódjukkal és együtt öregszenek meg, miután felújítottak egy bájos panziót New Orleans-ban. 

Amíg ezt részletesen kielemzi és elképzeli, szólunk, hogy ha bármit is tud a fiatalemberekről (akik ránézésre tényleg 18 és 25 év körüliek lehetnek), vagy ha van információja a lenyúlt zsákmány hollétéről, akkor a Las Vegas-i rendőrőrsön jelentkezzen. Azért éri meg, mert a hasznos infóért cserébe a cég kifizeti az összes eltűnt termék kiskereskedelmi árát, ami kábé 38 ezer dollár. 

Búcsúzóul, megfelelő visszafogottsággal idézünk még egyet a LELO-féle fantáziák közül: 

Ha már úgyis elvittek 33 prosztatamasszírozót, akkor dugják csak fel maguknak. 

Forrás:Daily Dot 

Távolról sincs vége, olvasson még

Közlekedési dugó: két teve küzd a fajfenntartásért egy autópályán

május 31., 10:48 Módosítva: 2017-06-01 09:11:33
126
Megannyi autós részese lehetett a természet csodájának.

Nem az M6-os autópályán, hanem Dubajban történt a dolog. Szerencsére felvétel is készült az esetről, így ön is megnézheti, amint két teve az út mentén szexel. Sőt! Még igazi tevepatát is láthat.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Élet

· Jan 01, 1970 01:00am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments
Távolról sincs vége, olvasson még

Putyin egy szexi dallal üzeni, hogy ne menj tiltakozni

május 31., 10:28 Módosítva: 2017-05-31 20:16:13
8

Korábban beszámoltunk már az orosz miniszterelnök miniszoknyás katonáiról, de ez most valami teljesen más.

Röviden: az utóbbi időben eléggé megszaporodtak a Putyin-ellenes tüntetések száma Oroszországban. Ez leginkább Alexei Navalny illetőnek köszönhető, aki egy anti-putyinista párt vezetője, és masszív megmozdulásokat szervez szerte az országban, hogy felhívja a figyelmet a kormányon bellüli korrupcióra. Erre válaszolt most a Kreml, és Vox énekesnő mögé bújva kiadtak egy szexi pop dalt, ami arról szól, hogy nem jó tiltakozni. A Jezebel már a saját cikkének címében is megjegyzi, hogy elég szexire sikerült a klip, amivel nem nagyon lehet vitatkozni, hisz az énekesnő egy tipikusan dögös tanárnőként magyarázza, hogy

Szabadság, pénz, csajok - mindet megkapjátok, sőt, még hatalmat is.

Szóval gyerekek, maradjatok ki a politikából, és mossátok ki az agyatokat.

 Illetve egy másik részlet a dalszövegből:

Egy napsütéses napon, délután kettőkor, ő úgy döntött, tüntetni megy.

Gyönge kezében egy transzparenst fogott, közel a mellkasához.

Táblára írt szövege hibákkal és elírásokkal tele,

de a szíve hevesen ver, és a szemében látszik, háborúba menne.

(jezebel)

Távolról sincs vége, olvasson még

Katonáknak fejlesztették a péniszvédő művaginát, de Ön is megveheti

május 30., 21:32 Módosítva: 2017-06-01 08:06:49
15

Talán még Ön is emlékszik 2015 egyik legfontosabb szépségversenyére és azon a hazánk által elért előkelő helyezésre. Igen, a két évvel ezelőtti Nemzetközi Punciszépségversenyről beszélünk, amelyen egy magyar lány a dobogó harmadik fokán végzett. Ezt a sztorit pedig most csak azért vettük elő mert egy életre beleégett az agyunkba a férfi, akinek a verseny ötlete kipattant a fejéből, most egy katonai-maszturbátorral tért vissza a köztudatba. Úgyhogy ha eddig nem tette, most tényleg jegyezze meg jól Brian Sloan nevét!

Távolról sincs vége, olvasson még

Nehéz elhinni, de ezen fotón egy 70 éves hölgy van!

május 30., 20:19 Módosítva: 2017-06-01 08:09:52
112

Mielőtt elkezdenénk mesélni az ausztrál Carolyn Hartzról, megmutatjuk az asszonyt, aki júliusban lesz 70 éves, mégis jobban néz ki, mint sok nála jóval fiatalabb nő. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Ha ezt megnézi, kétszer is meggondolja legközelebb, hogy átmegy-e a piroson

május 30., 19:08 Módosítva: 2017-06-01 00:40:07
262

Egy nagyon egyszerű, de ötletes, figyelemfelkeltő kampánnyal próbálják megakadályozni a gázolásos baleseteket Párizsban, ahol évente 4500 gyalogos hal meg figyelmetlenség miatt - és persze azért, mert átmegy a zebrán, amikor még piros a lámpa.

A francia közlekedési hatóságnak készült társadalmi célú reklámban a piroson áthaladó gyalogosokat először egy ijesztő és nagyon éles fékcsikorgás fogadja, majd a közeli plakáton azonnal megjelenik saját, ijedt arcképük is.

Social ad deters pedestrians from crossing at red lights

This social ad will make you think twice before crossing at a red light **

Posted by In the NOW on Thursday, 25 May 2017
Távolról sincs vége, olvasson még

Igazi álommeló: hivatásos macskasimogatót keresnek

május 30., 16:36 Módosítva: 2017-05-31 14:48:24
620

Mit szólna ahhoz, ha valami egészen különleges foglalkozást űzhetne - lenne például macskasimogató teljes munkaidőben? Most itt a lehetőség, ugyanis egy dublini állatklinika

hivatásos macskasimogatót keres.
Távolról sincs vége, olvasson még

Bizarrul hangzó íz az év fagyija: mascarponés túrókrém sós karamellel

május 30., 13:38 Módosítva: 2017-05-30 22:03:19
38

Elmentünk Szegedre, hogy testközelből nézzük meg az év fagyijának kiválasztását. A néhány pikáns kombináción túl a klasszikus ízek domináltak.

Nem hiszi el, hogy milyen pornóra keresnek most a legtöbbször

május 29., 21:55 Módosítva: 2017-05-30 17:18:38
19

Tényleg. Nem túlzás. Még mielőtt elárulnánk, hogy mi az a keresőszó, ami május közepén 285%-os növekedést ért el, illetve konkrétan a nulláról 2.5 millióra ugrott a száma annak, hogy rákerestek a Pornhubon, tippeljen, hogy mi lehet az.

Segítünk:

nem Trump.

De nem is Obama. Van most egy igen menő dolog, ami olyan, mint a lassan egy éve nagyot robbant Pokémon Go. Annak lehetett is pornó paródiát készíteni. Feltehetőleg ennek a mostaninak is lesz majd felnőttfilmes változata. Hogy miről is van szó? Miért őrülnek meg a 18-24 év közti fiatalok a 18+-os oldalon?

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a testszerte gömbölyödő modell kifejezetten nagy fenékre tervez bikiniket

május 29., 10:30 Módosítva: 2017-06-09 18:58:24
224

Demi Rose konkrét elképzelésekkel rendelkezik célcsoportját illetően. Bikinijeit az átlagosnál nagyobb fenekű, modern nőknek szánja.

Ez a testszerte gömbölyödő modell kifejezetten nagy fenékre tervez bikiniket

A medvepara sem tudta eltántorítani rekordjától az északon túrázó magyar lányt

május 29., 08:05 Módosítva: 2017-05-30 09:06:05
25

Sikerrel járt Wynne-Hughes Veronika, aki novemberre tervezett antarktiszi expedíciója előtt felkészülés gyanánt vágott neki az északnyugati átjárónak, így ő lett az első magyar, aki gyalogszerrel teljesítette a 400 kilométeres távot.

Mint arról beszámoltunk, a kalandor két norvég nő társaságában indult útnak. A csapat a három hetes túra során hol a befagyott tengerjégen, hol a kontinens felett lévő jégen haladva menetelt a mínusz 30 Celsius-fokos hidegben, úgy, hogy felszerelésüket szánjukon húzták maguk után.

Az átjáróban azonban nemcsak a zord körülmények okoztak számukra nehézséget, hanem a területen ólálkodó medvék is. Egy megtermett jegesmedve annyira kitartóan üldözte őket, hogy 23 órán át megállás nélkül menekültek előle. Hányattatásaikért részben medvejelző kutyájukat, Bordit terhelte felelősség, aki nem igazán tudott felnőni feladatához.

Távolról sincs vége, olvasson még

Homofóbiával vádolják a Fehér Házat a first ladykről posztolt csoportkép miatt

május 28., 16:21 Módosítva: 2017-05-30 09:50:56
36

Két nappal ezelőtt nagyjából három és fél másodperc alatt járta be a világot a NATO-csúcstalálkozó után készített csoportkép, amelyen a first ladyk között ott mosolyog a nem éppen nőnemű Gauthier Destenay is. A fotó éppen ettől különleges, a belga építész ugyanis már két éve a luxemburgi miniszterelnök, Xavier Bettel férje, gyakorlatilag pont azóta, amióta engedélyezték az egyneműek házasságát az országukban. 

A fotó tehát minden szempontból történelmi jelentőséggel bír, a férfi pedig, akárhogy is nézzük, joggal szerepel rajta. Az viszont már egy egészen más kérdés, hogy a Fehér Ház miként kommunikálta ezt a nyilvánosság felé: szépen feltöltötték ők is a laekeni királyi kastélyban készült képet Facebook-ra, majd egy laza mozdulattal lefelejtették  Gauthier Destenay nevét a képaláírásból, míg a többieket precízen felsorolták. 

GettyImages-688616730
Fotó: Az ominózus fotó.

Na, ebből lett a balhé. A legtöbben azért akadtak ki, mert a nem éppen korrekt gesztust mélységesen megalázónak találták Európa első, nyíltan meleg politikus párjára nézve, továbbá követelték, hogy tüntessék fel Destenay nevét is a posztban. Ezt ugyan később az oldal üzemeltetői meg is tették, de addigra már nyilvánvalóan elszabadultak az indulatok. Greg Hogben LGBT-aktivista a következőket írta Twitteren:

Nem tudom a dühömet kellőképp kifejezni csupán 140 karakterben, úgyhogy csak annyit mondok: Gauthier Destranay-nak hívják, akit igenis fel kellett volna tüntetni a többiek mellett. 

A kommentelők túlnyomó többsége gyalázatosnak nevezte az esetet, egyikük úgy fogalmazott, hogy ez az egész olyan arcátlan tiszteletlenség, ami pontosan példázza a Fehér Ház idiotizmusát. 

Forrás: Telegraph

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Élet

· Jan 01, 1970 01:00am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments
Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a nő tüsszentéssel törte el a nyakát, aztán nevetés közben újra

május 28., 11:51 Módosítva: 2017-05-29 13:09:16
11

Az ausztrál Monique Jeffrey igazán nem az az ember, aki olyan veszélyesen élne, hogy attól kéne tartania, hogy a nyakát töri. A kétgyerekes családanya teljesen kispolgári mindennapjainak vízét mégis egy hihetetlenül bizarr baleset kavarta fel. Az asszony egyik reggel, mikor a mobilját nyomogatta, tüsszentett egyet, amit elviselhetetlen fájdalom követett és az, hogy képtelen volt megmozdulni - írja az Indy100.

Távolról sincs vége, olvasson még

Van egy nyomós érvünk, hogy soha többé ne viseljen oldalzsebes nadrágot

május 27., 18:58 Módosítva: 2017-05-29 00:40:05
40

Csupán három hónapja indult útjára a Hater (Gyűlölködő) nevű randiapp, és máris elég fontos adatokat tudnak prezentálni a felhasználók ízléséről. Főleg arról, hogy milyen öltözetű pasik jönnek be leginkább a nőknek, vagyis inkább, hogy milyen pasi ruhadarabot utálnak nagyon. Úgyhogy, ha a megjelenésével is szeretné elkápráztatni a csajokat, akkor nagyon gyorsan rakja parkolópályára az oldalzsebes nadrágokat!

Távolról sincs vége, olvasson még

Segítsen dönteni! Pasinak vagy csajnak szexibb ez az androgün modell?

május 27., 12:08 Módosítva: 2017-05-28 11:53:07
28

De először próbálja meg kitalálni, hogy férfinak vagy nőnek született-e!

A mormon zongoratanárnő óriásmellű glamour modell lett

május 27., 08:01 Módosítva: 2017-05-28 08:14:22
32

A 47 éves Allegra Cole külvárosi zongoratanárként éldegélt, betartva a mormon gyülekezet alapvető szabályait, mígnem egy napon elhatározta, hogy a kispolgári hétköznapokat a csillogó modellkedésre cseréli. F el hagyott mormon életmódjával, zongoratanári pályájával, majd  összességében körülbelül 75.000 dollárt (közel 21 millió forint ) költött műtétekre, hogy glamour modell lehessen.

Annyira megnövelte melleit, hogy egyedül csak küszködve tud cipőt húzni, viszont manapság éves szinten 100 000 dollárt (27 millió forint) keres szexi képeivel.

A Utah-ban élő modell az Extrém Jessica Rabbitnek hívja magát és nyíltan beszél arról a vágyról, hogy még híresebb legyen.  Itt egy kép viszonyítási alapnak a Roger nyúl a pácban című film karakteréről:

Talán a rajzolt karakter méretei szerényebbek.
Talán a rajzolt karakter méretei szerényebbek.
Fotó: youtube

  Nagyon élvezem a mostani méreteimet, de határozottan látom magam nagyobb méretben. (...) Sok nő fél, hogy nem lehet egyszerre szexi és jó családanya, vagy üzletasszony. Ezen a rossz megítélésen szeretnék változtatni.

- nyilatkozta a modell.

  Mellei jelenleg egyenként 9 kilót nyomnak.

A gigamellek eléréséhez szövetbővítő műtétre is szüksége volt, a méretet pedig sóoldattal növelik folyamatosan, míg el nem érik a nő által kívánt hatást.

Bár az orvosok figyelmeztették, hogy egészségkárosító hatásai lehetnek, ha még nagyobbra szabatja melleit, ő jól érzi magát a bőrében és szeretné elérni a végső hatát.   

via Dailymail

Twitterezők juttattak haza egy vonaton szomorkodó játéknyulat

május 26., 11:06 Módosítva: 2017-05-27 11:00:45
82

Egy Andrew Parker nevű ausztrál fickó május 19-én, egy sydney-i vonaton volt a szemtanúja, amint egy gyerek elhagyja kedvenc játéknyusziját, és mivel sejtette, hogy elvesztése mennyire fájó pont lehet neki, azonnali cselekvésre szánta el magát.

"Szomorú vagyok. Egy gyerek leszállás közben ejtette ki nyusziját a babakocsiból a Wynyard állomáson, amikor az ajtók már csukódtak."

– írta a férfi a Twitteren "sadbunny", vagyis szomorú nyuszi hashtaggel ellátott posztjában, amelyben a vasúttársaság közbenjárását kérte újraegyesítésükhöz. 

Távolról sincs vége, olvasson még

A mémmé vált gyerekek is felnőnek egyszer

május 26., 11:04 Módosítva: 2017-05-27 14:24:27
36

A Chloé nevű kislány 4 évvel ezelőtt, 2013-ban mindössze annyit tett, hogy a szüleivel Disneylandbe utazott. Ő és nővére csak a kocsiban tudták meg, hogy aznap nem az iskolába, hanem a mesefigurás családi parkba indulnak.

A bejelentést és a gyerekek reakcióját az anyukájuk felvette telefonjával.

A többi pedig már történelem:

Az internet népe felkapta a videót, majd a cuki kislány reakcióját és Side-eyeing Chloe néven mémként vált világhírűvé. 

A mai napig nagy rajongótáborral bír, 18 millió ember látta a videót eddig, a mémeket pedig még többen.  Chloe és anyukája, Katie Clem Instagram-fiókját 553000-en követik azóta is. 

A család nemrégiben a Google kampányának keretében Brazilában vakációzott, ahol meglátogatták a helyi központot. A cég Sao Paulo utcáin a kislány arcával hirdeti magát. 

WE ARE HERE IN BRAZIL!!! Hello!! #saopaulo #google #chloe #hi #lily #katie #david

Katie, Lily, Chloe 🙋🏼👩🏼👧🏼 (@lilyandchloeofficial) által megosztott bejegyzés,

A család természetesen megörökítette az eseményeket az Instagramon. Chloe pedig dedikálta képét a Google irodának és megcsodálta, hogy az épület liftjét is az ő arca díszíti.

Signing autographs at #google! . . . #chloe #google #saopaulo

Katie, Lily, Chloe 🙋🏼👩🏼👧🏼 (@lilyandchloeofficial) által megosztott bejegyzés,

Persze nem ő az egyetlen kisgyerek, aki, mint mém vált világhírűvé :

Távolról sincs vége, olvasson még

Ennek a jógázó stewardessnek olyan feneke van, hogy birodalmakat lehetne vele megdönteni

május 25., 21:48 Módosítva: 2017-05-26 22:02:12
207

A nagymértékben szexi Evi Schwarzfischer a Lufthansánál emeli a légiutas-kiszolgálás színvonalát, miközben körbejógázza a világot.

Engedné az alig 3 éves gyermekének, hogy tetoválása legyen? Amerikában új trend jött divatba

május 25., 17:37 Módosítva: 2017-05-27 08:27:19
22

Új tetoválási hóbort terjed az Amerikaiak körében, leginkább a kisgyerekeknél, de úgy tűnik, az új őrület átgyűrűzött már Európába is.

A spray-on tetoválás valójában nem a klasszikus módon történik, nem kerül a bőrrétegek alá a festék, tulajdonképpen a rágókban található, lemoshatós tetkók egy művészibb változata, így a gyerekek az iskola, vagy óvoda előtt eltüntethetik az esetleg zavarba ejtő figurákat. 

#airbrushtattoos #prostenciltattoo

Notjustaprettyfacepaint (@vickymcadam) által megosztott bejegyzés,

Vicky McAdam, egy angol tetováló művész próbálja az Egyesült Királyságban is divatba hozni az új stílust.

Ugyan még fiatalok, de szeretnék, hogy az ő tetkójuk is úgy nézzen ki, mint a szüleiké. Látni az arcukat,mikor megnézik magukat a tükörben, megfizethetetlen.

- nyilatkozta McAdams a The Sun magazinnak. 

via TheSun

Távolról sincs vége, olvasson még

Chris Cornell felesége megható levéllel búcsúztatta szerelmét

május 25., 11:49 Módosítva: 2017-05-26 07:07:24
4

A május közepén öngyilkosságot elkövető Chris Cornell felesége egy nagyon személyes és szívhez szóló levelet olvasott fel az énekes zártkörű hamvasztásán. A Soundgarden és az Audioslave frontembere 52 éves korában hunyt el detroiti koncertje után néhány órával (a családja szerint nem szándékos öngyilkosság történt, és több gyógyszert vehetett be, ami miatt nem volt tudatában annak, hogy mit tesz). 

A hamvasztás kedden volt a Hollywood Forever temetőben, ahol Vicky Cornell megható búcsúlevelet olvasott fel. Így kezdődött

Az én édes Christopheremnek 

Távolról sincs vége, olvasson még

Majdnem letartóztattak egy diáklányt, mert ezt a ruhát merészelte felvenni

május 24., 21:38 Módosítva: 2017-05-26 00:40:03
45

Észak-Karolinában történt az eset. Egy végzős lány, Summer bement az iskolába, mint minden rendes diák, csakhogy egy kihívó ruhát merészelt aznap felvenni, amit a vezetés nem is hagyott szó nélkül. Íme, a vérlázító a öltözet, ami miatt majdnem letartóztatták a lányt.

 A nyakánál túlságosan is ki volt vágva, valamint a válla egy része is szabadon volt hagyva. Ez a Hickory Ridge High Schoolban nem megengedett. Ezért magára terítette egyik barátja dzsekijét, de ez nem volt elég. Arra kérték, hogy öltözzön át. Summer ennek a kérésnek nem tett eleget. Az igazgató megpróbálta elérni a lány anyját, de nem járt sikerrel. De itt nem ért véget a történet. Ebéd után az előadóteremben csapott le Summerre az igazgató, aki akkor már az iskola rendőrével érkezett. Mindenkit kiküldtek a teremből, kivéve a lányt. A sulirendőr a pisztolyára helyezte kezét, míg az igazgató a következőt mondta.

Most kapsz egy ultimátumot. Próbáltuk elérni anyukádat. Vagy velem jössz és lecseréled a felsődet, vagy letartóztatlak.

Mivel Summer nem volt hajlandó átöltöztetni, ezért az igazgató utasításba adta a lány letartóztatását. Ekkor hívta vissza az anyuka az iskola vezetőjét és csillapította le a kedélyeket. Így csak 10 napra tiltották ki az iskolából Summert, akinek pont az adott időszakban lenne a ballagása, amire így nem mehet el. Ezzel kapcsolatban pedig a következőt mondta.

Éveken át keményen megdolgoztam azért, hogy a ballagásomkor ott állhassak a színpadon. Persze drog dílerek állhatnak ott, szexuális bűnözők úgyszintén, de egy 4.4-es átlagú lány, akinek egyszer kilátszott a válla, az nem.

(People)

Távolról sincs vége, olvasson még

Végre Amerika is megtudja, hogy mi a jó! Náluk is lesz Kinder-tojás!

május 24., 18:29 Módosítva: 2017-05-25 08:55:41
28
De nem az, amelyikre gondol.

Mármint az eredeti, Ferrero gyártotta Kinder megy majd hozzájuk is, de nem a jó öreg, 1974 óta létező Kinder Meglepetés, hanem annak az új változata, a 2001-es Kinder Joy, amelyiket kanalazni kell.

Az édesség bevezetése se holnap lesz. A megjelenésig 2018 elejéig várniuk kell az amerikaiaknak. Addig nem lesz a boltok polcain, az fix.

(People)

Távolról sincs vége, olvasson még