horoszkóp

Élet

A Velvet trendblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Tartós tejet már ne vegyen, szeptember 23-án eljő a világvége

szeptember 19., 14:21 Módosítva: 2017-09-21 00:40
427

Ne aggódjanak, ezt nem mi találtuk ki, hanem egy David Meade nevű ember, akiről a Huffington Poston olvastunk.

Így szól a prófécia:

A mennyországben megjelent egy nő, ki napba öltözött, hold volt a lába alatt és 12 csillag volt a koronája. Gyermeket hordott szíve alatt, s sírt mikor világra kellett szülnie őt. Akkor valami más is megjelent a mennyben, egy vörös sárkány, hét fejű, tíz szarvú szörny, mely hét koronát viselt. Farkával a lecsapott három csillagot az égről, s a Föld felé hajította azokat. A sárkány ott állt a nővel szemben, hogy elvegye tőle a gyermeket, amint megszülte. A nő életet adott a fiúnak, aki uralkodik majd minden nemzet felett egy ezüst jogarral. A gyermeket Isten magához ragadta.

Na, az első jel 2017 október 23 fog megjelenni Jeruzsálem felett. Ilyen még soha, de soha nem történt korábban. Mi ez a jel? A próféciában szereplő nő az igazából a Szűz csillagjegy az égen, az ő koronája pedig az Oroszlán csillagjegy a Merkúr, a Mars és a Vénusz bolygóval kiegészülve. Ez így Szűz Máriát és Izrael népét jelenti. A Sárkány pedig egyértelműen a sátánt szimbolizálja a globális uralmát. A Születendő gyermek pedig Jupiter, ami pont kilenc hónapig a Szűz méhében van. Ő természetesen Jézus és az ő egyháza.

A mindezt szemléltető videóban ezt követően jön egy olyan rész, ahol - feltehetőleg - a keresztények felröppennek a mennybe. DE! Hogy pontosan mikor fog ez megtörténni, mármint nem a csillagok együttállása, hanem az armageddon, azt senki, SENKI sem tudja.

Távolról sincs vége, olvasson még

Survivor-szépségtippek: hogyan maradjünk gyönyörűek egy lakatlan szigeten?

szeptember 19., 10:41 Módosítva: 2017-09-20 15:06
189

Hogy szőrtelenítsünk, mossunk fogat, tisztítsuk bőrünket minden pipereholmi nélkül? Így.

Műtétre van szüksége? Jobbak az esélyei, ha tengerimalac, mint ha ember

szeptember 19., 09:24 Módosítva: 2017-09-20 11:53
36

Korábban már írtunk a Hongkongban dolgozó magyar állatorvosról, dr. Zoltánról, akinek baromi izgalmas élete van, amit az Instagramon is megoszt. Most is az egyik posztja miatt foglalkozunk vele.

Az orvos ugyanis egy olyan bejegyzést tett közzé, ami egy tengerimalac műtétjéről szól, amiben a legérdekesebb az, hogy az állat életét a diagnosztizálástól számított 24 órán belül megmentették az orvosok. Ilyen ellátásban pedig emberek ritkán, sőt, talán szinte sosem részesülnek.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezektől a filmektől rettegtünk gyerekként

vik
szeptember 18., 16:41 Módosítva: 2017-09-20 09:28
37

Gyerekkoromban nem tudtam feldolgozni Az ördög három aranyhajszála című Grimm-mese sztoriját, amit ráadásul csak fokoztak a mesekönyv riasztó illusztrációi. Ennek ellenére nem tudtam ellenállni, és mindig a legparább rajznál nyitottam ki a könyvet, hogy legyen mitől rettegni egy jót. Ennek a pszichológiai hátterét most nem firtatnám, ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki szeretett félni gyerekként – ha nem is egy könyvtől, akkor egy rajzfilmtől vagy egy suttyomban megnézett filmtől. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem elég, hogy szexi, a munkája is az, és a világ legtöbb extrém sportjában remekel

szeptember 17., 13:51 Módosítva: 2017-09-18 16:53
21

Gyakorlatilag nem létezik olyan adrenalinnövelő tevékenység, amelyben a 31 éves pilótanő ne remekelne.

Ismerje meg az argentin fickót, akinek eltökélt szándéka, hogy tündévé műtesse magát

szeptember 17., 12:21 Módosítva: 2017-09-26 15:40
143

Luis Padron egészen jól halad a projekttel. Már most is képes lenne elvegyülni egy Gyűrűk Ura-film díszletei között.

Pizzát, szörnyeket és medvéket emlegetett az Irma hurrikán veszélyeiről beszámoló jeltolmács

vik
szeptember 17., 11:58 Módosítva: 2017-09-18 11:17
11

A Hill cikkére hivatkozva írta meg a 444, hogy Manatee megye önkormányzata egy sajtótájékoztatón próbálta felhívni az emberek figyelmét az érkező Irma hurrikán veszélyeire.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a kényszerbeteg férfi pokollá teszi a saját életét

szeptember 16., 11:40 Módosítva: 2017-09-17 12:01
42

Stephen Fode személyében alighanem a világ egyik legsúlyosabb testképzavarával és kényszerbetegségével élő emberét ismerhetjük meg. 

Tényleg hihetetlen, de ez a férfi - egyébként színész - naponta 4 órát tölt a zuhany alatt, gumikesztyűben éli az életét, csakis eldobható tányérokból étkezik, és már közel 150 ezer dollárt, azaz 43 millió forintot költött kozmetikai és egyéb szépészeti beavatkozásokra, csak hogy tökéletesen nézzen ki. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Jó dolog a szexrobot, amíg meg nem öli a használóját

szeptember 15., 17:09 Módosítva: 2017-09-17 10:14
35

Az nem újdonság, hogy a különböző szexbabáknak egyre nagyobb piacuk van, és ebben elég nagy szerepet játszik, hogy a technológia fejlődésének köszönhetően napról-napra több lehetőség van bennük. Például öntudatra is ébredhetnek. Az új trend a szexrobotok gyártásban, hogy minél élethűbbek legyenek, és minél jobban ki tudják elégíteni használójuk vágyait, ám ez komoly veszélyeket rejt magában.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az egyszemöldökű modell arra buzdít, mi is fogadjuk el önmagunkat

vik
szeptember 15., 15:43 Módosítva: 2017-09-17 13:53
91

Manapság lépten-nyomon pozitív testtudatot hirdető személyekbe botlik az internetolvasó közönség, ami jó annak, aki olvassa, mert önbizalmat merít belőle, és jó annak is, aki hirdeti, mert jobban érzi magát a bőrében, amivel másokat is motiválhat. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy nézhetünk ki bárhogy, fogyhatunk, hízhatunk, lehet nagy orrunk, vagy éppen kicsi, nem számít, csak az (és ez a fő üzenete az egésznek), hogy ne foglalkozzunk a negatív kritikákkal, ne akarjunk megváltozni, fogadjuk el magunkat olyannak, amilyenek vagyunk, mert akárhogy is festünk, szépek vagyunk. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Kövér dadus ne foglalkozzon a gyerekemmel - mondta a nő, aki azóta halálos fenyegetéseket kap

szeptember 15., 10:31 Módosítva: 2017-09-16 13:42
21

Nagy visszhangja lett egy Daily Mail-véleménycikknek, amelyet egy bizonyos Hilary Freeman írt. A cikkben leírja, hogy két éves lányának bölcsődét keresett, és bár a gyerek láthatóan nagyon jól érezte magát a gondozóval, ő mégsem akarta, hogy az a nő foglalkozzon vele,

mert túl kövér volt.
Távolról sincs vége, olvasson még

Hulladékledobón csúszdázni: ez a férfi kipróbálta, úgyhogy önnek már nem kell!

szeptember 14., 16:48 Módosítva: 2017-09-15 17:21
3

Biztos megfordult már az ön, vagy egy kedves ismerősének a fejében, hogy milyen jó volna az építkezéseken használt hulladékledobóba beleugrani, és így mondjuk az ötödik emeletről lecsúszdázni a földszintre. Nem?

Ha már egy másodpercig is elgondolkozott ezen, akkor biztos az is az eszébe jutott, hogy ez mennyire veszélyes. Hisz, ha nem lenne az, akkor miért nem így közlekedik mindenki, minek vannak még liftek?

Távolról sincs vége, olvasson még

Két bimbótapasszal, egy bugyival és testfestéssel küzd a tigrisjogokért

szeptember 13., 14:09 Módosítva: 2017-09-14 15:50
53

Joanna Krupa realityceleb-modell egy egyszerű, ám a maga módján látványos módszerrel indult harcba.

Felháborító vagy oké, hogy a Sports Illustrated az Irma hurrikán sújtotta területről posztol bikinis csajokat?

szeptember 13., 12:03 Módosítva: 2017-09-14 15:50
5

Az Irma hurrikán okozta órisi pusztításokról az index cikkeiből tájékozódhat, viszont felmerült egy újabb morális probléma a természeti katasztrófa után. Az egyszer megvolt, hogy Kim Kardashian Instagramra kitett fotója is leginkább azt a reakciót váltotta ki az emberekből, hogy ennél jelen pillanatban fontosabb dolgok is vannak. A Sports Illustrated még jobban mélyítette az ügyet:

olyan képeket osztott meg a fürdőruhás naptárba bekerült bikinis lányokról, melyek az Irma hurrikán által letarolt helyeken készültek.
Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a pilóta hiába állítja, hogy photoshopol, nem hisznek neki

vik
szeptember 12., 16:45 Módosítva: 2017-09-14 15:46
105

Egy brazil pilóta, bizonyos Daniel Centeno egészen újító módon értelmezi a szelfikészítés művészetét. Nem a repülőgép vécéjében csücsörít szexiskedve, de nem is a pilótafülke üvegére vicsorog teliszájjal, hanem ezeknél sokkal szórakoztatóbb fotókat készít magáról. Az Instagramon PilotGansóként ismerik az emberek, ami azt illeti, nem is kevesen: jelenleg több mint 72 ezer követője van. 

Távolról sincs vége, olvasson még

A fizetett Instagram-posztok mögött rengeteg munka, spórolás és magány van

szeptember 11., 16:29 Módosítva: 2017-09-13 07:53
6

Nicola Easterby majdnem 250 ezer követőt szerzett azzal, hogy utazik, és arról posztol az Instagramra. De nem akkora álommeló ez, mint sokan hinnék.

Ez a lány japán játékbaba lett, így tanulta meg szeretni magát

szeptember 10., 08:48 Módosítva: 2017-09-11 10:18
16

A 26 éves Elena Vanetet korábban bántották, de most már sokkal magabiztosabb, hogy élő játékbabaként éli az életét.

Ezek a gigamelleknek gyógyító hatást tulajdonítanak

szeptember 9., 10:33 Módosítva: 2017-09-11 10:18
26

Leia Parker, a 20 éves brit glamour modell tiniként kezdte a bulimia tüneteit mutatni. Hiába zabálta tele magát, utána mindig bűntudat gyötörte. Voltak olyan napjai, amikor ötször fordult meg a mosdóban, hogy megszabaduljon a feleslegesnek hitt kalóriáktól. Étkezési zavara 13 éves korában érte el csúcspontját: 41 kilós testsúlya miatt inkább messziről elkerülte a tükröket. Mint alább láthatja, Parker azóta eléggé összekapta magát, és azt mondja, sikerének zálogát nagymértékben felpumpált mellei jelentették.

Leia Parker
Leia Parker
Fotó: Facebook

A modellt, aki manapság már Nagy-Britannia legnagyobb mellű nőjeként haknizik, nem csak fizikailag viselte meg a bulimia. Amellett, hogy leestek róla a ruhái és tele volt pattanásokkal, egyfolytában fáradnak, gyengének és ingerlékenynek érezte magát, illetve súlyos önbizalomhiányban szenvedett.

Távolról sincs vége, olvasson még

Íme néhány zavarbaejtő fotó a légszex-világbajnokságról

szeptember 8., 16:05 Módosítva: 2017-09-10 15:05
33

Művészet ez vagy sport? Ki tudja. Mindenesetre egyszerre kellemetlen, mégis lenyűgöző képeket mutatunk most az eseményről.

Igazi megtiszteltetés egy séf keze alá dolgozni, de kábé csak megkavartam a mirelit borsót

szeptember 8., 12:59 Módosítva: 2017-09-26 06:54
18

<

A TV2 volt olyan kedves és összerántott egy főzést a sajtósoknak, hogy egy kicsit jobban megértsük azt a világot, ami a Séfek séfe című műsorban látható. 9 újságírót osztottak el három séf, Vomberg Frigyes, Krausz Gábor és Wolf András csapatába. Én Vomberg séfhez kerültem, akivel zöldborsópürés báránygerincet készítettünk, két újságíró kolléganővel karöltve.

Az esemény fél óra késéssel indult, de otthon is úgy van az ember a főzéssel, ha csak nincs valami nagyobb családi összeröffenés, hogy nem baj, ha kicsit később lesz kaja, fél óra rápihenés bőven megengedett. Csak míg otthon kanapén heverészéssel röpül el az a fél óra, addig itt a séfek produkáltatásával egybekötött fotózással.

Távolról sincs vége, olvasson még

Gusztustalan dolgokat kell inniuk a túlélőknek, és valaki fel is adja a Survivort

szeptember 8., 11:28 Módosítva: 2017-09-09 22:09
19

Az RTL Klub túlélő/hajótörés-szimulációs realityjével nem foglalkoztunk túlságosan behatóan. Csak az első adásról írtunk, ami nagyon magasra tette a lécet. A pénteki adás viszont minden eddigi csúcspontot túlszárnyal majd, hisz 

undorító turmixokat kell majd inniuk az éhes, fáradt, meggyötört szigetlakóknak.
Távolról sincs vége, olvasson még

12 éves korától az esküvőjéig minden nap lefotózta magát, ez lett belőle

szeptember 7., 12:49 Módosítva: 2017-09-09 08:56
41

Hugo Cornellier egy húszas évei elején járó fiatalember, aki valamiért 12 évesen, 2008 februárjában kitalálta, hogy minden nap készíteni fog magáról egy fotót.

Távolról sincs vége, olvasson még

Varázslattal segíti a jobb orgazmus elérését a sztriptíztáncosból lett szexboszorkány

szeptember 6., 17:48 Módosítva: 2017-09-08 09:52
10

Volt egy történetünk, ami arról szólt, hogy egy nőgyógyász azt javasolta a páciensének, élvezzen többet. Aztán száraz statisztikai adatok bizonyították, hogy bizony a férfiak 26%-a színlelt már orgazmust. Kiderült, hogy a magyar nők elég szépen szerepelnek az orgazmus-listán, simán benne vannak a legjobb 20-ban. Arról is beszámoltunk, hogy a G-pont már lejárt lemez, van helyette A-pont, ami szintén az orgazmus forrásaként funkcionál. 

De ha mindezek után azt hitte, hogy orgazmus-témában már mindent megírtunk, akkor téved. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Amit mindig is tudni akart: a 10 legnépszerűbb „hogyan kell?” keresés a Google-ben

szeptember 6., 11:58 Módosítva: 2017-09-07 15:49
6

„Hogyan javítsam meg a vécémet? – és egyéb dolgok, amiket nem tudunk megcsinálni rákeresés nélkül” címmel adott ki egy elég érdekes blogposztot a Google. Ebben, ahogy a felütés is mutatja, azt hozták nyilvánosságra, hogy világszerte mik azok a hétköznapi dolgok, amiket internetes segítség nélkül nem tudunk megoldani. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Természetes anyagokkal próbálja fehéríteni a bőrét

szeptember 5., 16:14 Módosítva: 2017-09-06 18:01
6

Ez a Las Vegas-i férfi úgy érzi, jobban néz ki fehéren, ezért nagy léptekkel halad előre a Michael Jackson által megkezdett úton.

Milyen őrület jöhet még a diszkójóga után?

szeptember 5., 16:13 Módosítva: 2017-09-06 18:01
34

A The Telegraphon jelent meg egy írás arról, hogy az egyik újságírójuk elment diszkójógára. A címben rögtön fel is teszi a kérdést, hogy 

Szerelembe eshetek lefele néző kutya póz közben?

Ugye, milyen jó kérdés? A szerző beszámolójából kiderül, hogy ez is csak egy sima jógának indult, aztán egyszer csak megszólalt a Kung Fu Fighting, de az óra végére a többiekkel együtt már ő is csillámport izzadt.

Oké, de mi a kanadaraszánába vert úristen az a diszkójóga?
Távolról sincs vége, olvasson még

Ön megtalálja a vaginát ezen a képen?

szeptember 4., 16:46 Módosítva: 2017-09-06 08:28
48

Egy brit, a női nemi szervet megtámadó daganatos megbetegedésekkel foglalkozó jótékonysági szervezet készített felmérést arról, hogy a férfiak mennyire vannak tisztában partnerük testével. Egy egyszerű, biológiatankönyvekből ismert ábrát mutattak nekik, a feladat pedig csak annyi volt, hogy be kellett azonosítani a részeit. Először arra kérjük, hogy tesztelje magát ön is, aztán eláruljuk, mi lett a felmérés eredménye!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a fiú csak hercegnő szeretett volna lenni Disneylandben

szeptember 3., 14:59 Módosítva: 2017-09-04 15:51
11

De csak elutasítást kapott. Először.

Hátborzongató élmény végignézni a Titanic fedélzetén készült színes fotókat

szeptember 3., 12:02 Módosítva: 2017-09-04 13:55
70

Ezek a képek segítenek abban, hogy elképzeljük, hogy milyen lehetett ott lenni a tragikus sorsú óceánjáró hajón.

Úgy tűnik, a világ női mind ebben a ruhában mászkálnak

szeptember 3., 11:55 Módosítva: 2017-09-04 13:30
9

A Buzzfeed hívta fel a figyelmünket erre a tumblrre, amelynek szerzője, Lulu Krause egy szép napon beelegelhetett attól, amiről a blogja szól:

hogy akárhová néz, mindenhol ugyanazt a ruhát látja.
Távolról sincs vége, olvasson még