horoszkóp

Élet

A Velvet trendblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

A Nike gondolt a plus size nőkre

március 4., 10:34 Módosítva: 2017-03-05 16:43:24
147

A Nike végre nagyot lépett: elindította a Plus Size kollekciót, ami egy X-től 3X-ig kínál ruhákat teltebb nők számára. A kampány hivatalosan is elérhető a neten képekkel, sőt, már hazánkban is kapható belőle pár típus. 

A Nike elismeri, hogy a nők erősebbek, bátrabbak, és szókimondóbbak, mint valaha. Manapság a sport már nem csak az a valami, amit csinál, hanem ő maga. Ezek már azok a napok, amikor előbb mondjuk, hogy nő, minthogy atléta. Ez a sportolók kora. A kulturális váltással ünnepeljük a sportolók sokszínűségét, etnikai besorolástól, vagy alaktól függetlenül.

- írja magáról a cég.

Távolról sincs vége, olvasson még

Azért kezdett pénzért randizni, hogy lebénult édesanyját segítse

március 4., 08:20 Módosítva: 2017-03-05 13:20:38
74

A jellemzően idősebb, jómódú férfiakkal pénzért, vagy drága ajándékokért cserébe randizó sugar baby-k életét tavaly novemberi posztunkban Samantha, egy háromgyermekes arizonai anyuka példáján keresztül mutattuk be. Erre reagálva írta meg nekünk saját történetét egy magyar lány, aki 18 éves korában fedezte fel magának a találkozókban rejlő lehetőséget, és cseppet sem bánja, hogy belevágott. 

Olvasónk – nevezzük mondjuk Zsuzsának – azért vállalta, hogy megszólaljon a témában, mert a sugar dating kapcsán számos előítélettel találkozik. 

Távolról sincs vége, olvasson még

A viagra feltalálója gyógyírt hozott a korai magömlésre

március 3., 21:55 Módosítva: 2017-03-05 00:40:05
37

Mike Wyllie professzor korábban már nagy szolgálatot tett a férfiaknak és a nőknek, a csodálatos kék pirula feltalálásával. Most emelte a tétet, és azokon segített, akiknek ugyan feláll, de ideje korán el is mennek.

Az új szer, egy spray, ami segít a korai magömlésben szenvedőknek, hogy rapid menetek helyett hosszabb aktusban lehessen részük. Mike Wyllie azt állítja, hogy ez a cucc tízszeresére növeli a szexuális együttlét idejét, ugyanis ennyivel késlelteti az ejakulációt. A szert annyira hatékonynak tartják, hogy az érintettek nagyjából kilencven százalékán segíthet.

Wyllie jó érzékkel választotta ki legújabb találmányát is, mivel a férfiak 40%-a (életük egy bizonyos szakaszában) korai magömlésben szenved. 

(via The Daily Mail)

Charlie, a brekegő cica a Youtube új sztárja

március 3., 10:47 Módosítva: 2017-03-04 15:26:23
31

Már közel 4 millióan látták egy Charlie nevű cica Youtube-ra feltöltött videóját.  A szürke macska az ablak előtt fekszik dermedten, és figyeli az udvaron repkedő madarakat. Nyilván azzal a céllal, hogy egyenként mindegyiket levadássza, csakhogy az ablak csukva van és esélye sincs rá, hogy elkapja őket. 

De úgy tűnik mégis reménykedik a szárnyas vacsorában!

A jelenetet érdekes hanghatások kísérik, 

szerintünk a hangszín valahol a brekegés és mekegés közötti hangsávban található.
Távolról sincs vége, olvasson még

El sem tudja képzelni, milyen pokoli fájdalmat okozhat két vagina

március 2., 21:32 Módosítva: 2017-03-04 14:30:38
20

A most 34 éves Claire Wright közel másfél évtizedig élt kínzó fájdalomban. Az asszonyt 12 éves kora óta, mikor menstruálni kezdett, annyira brutális görcsök kínozták, hogy elmondása szerint néha arra gondolt, fog egy kést és kivágja magából a női szerveit. Azonban a fájdalom ellenére nem ment orvoshoz.

Egyrészt azt hitte ez a menstruáció velejárója, másrészt mivel gyerekkorában volt egy légcsőműtéte és azt hitte az ott maradt hegek okozzák a kellemetlenséget. A fájdalom valódi okára csak 26 éves korában derült fény, mikor hónapokig tartó próbálkozás után sem sikerült teherbe esnie.

shutterstock 114630010
Fotó: Shutterstock
Távolról sincs vége, olvasson még

Ezt a tökéletes testet temérdek hamburger táplálja

március 2., 21:30 Módosítva: 2017-03-04 14:30:37
96

Az ausztrál Skye Wheatley egy speciális táplálkozási program szerint étkezik, így szexisége a gyorskaja miatt sem szenved csorbát.

Ezt a tökéletes testet temérdek hamburger táplálja

Elpusztultak a Bahama-szigetek úszó malacai, mert állítólag a turisták rummal itatták őket

március 2., 09:04 Módosítva: 2017-03-02 21:38:39
188

Látta már a Bahama-szigetek egyik legnépszerűbb állatait, a türkizkék tengerben úszó strandmalacokat? Nagyon kedves és irtó cuki állatok, a világ minden tájáról érkeznek a szigetre turisták, hogy megcsodálják vagy lefotózzák őket. 

Sajnos azonban vannak olyan debil világjárók, akik képesek rummal, sörrel és mindenféle nem nekik való étellel kínálni őket, és ennek meg is lett az eredménye.

Távolról sincs vége, olvasson még

A divathétszezon legsokkolóbb bemutatója volt ez

március 1., 19:09 Módosítva: 2017-03-03 08:38:24
55

Ezek a New York-i nők nem szégyenkeztek, megmutatták, hogy mijük van. És mijük nincs.

A Mokka brit komédiává alakult

március 1., 14:39 Módosítva: 2017-03-02 16:15:03
55

Voltak már szürreális pillanatok a TV2 reggeli műsorában, de most olyan történt, amire talán még nem volt példa. 

Demcsák Zsuzsa ledöntötte a negyedik falat.

A micsodát? 

A negyedik fal egy képzeletbeli, láthatatlan fal, amely a színházban elválasztja a nézőket a színpad külön világától. Ugyanez a filmművészetben is megvan.

A The Office című (eredetileg brit) sorozat járatta csúcsra ezt, hogy az áldokumentalista vígjátéksorozatban a szereplők néha kinéztek a kamerára, vagyis a nézőre. Ugyanez megvolt a magyar Fapadban, de Woody Allen is élt ezzel a trükkel az Annie Hall című filmjében, és még sorolhatnánk.

A riportban Nagy Feró unokájáról van szó. Nettó cukiskodás az egész. Majd Istenes László, Istenes Bence apja arról kérdezi a zenészt, hogy nem furcsa-e neki, hogy nagypapa, mert neki nem áll rá a nyelve, hogy magát papának szólítsa. Demcsák Zsuzsa ekkor nézett ki és döntötte le a negyedik falat.

A témákat felvezető szövegeket is a kamerába mondják a műsorvezetők, de ez teljesen más, itt a cselekményt megtörve történt a kitekintés, ezért is beszélhetünk a negyedik fal ledöntéséről. A teljes videó itt tekinthető meg.

(via TV2)

Meghaltak a Budapesten született sziámi ikrek

március 1., 13:09 Módosítva: 2017-03-02 07:37:24
63

Két órával születésük után elhunyt a Semmelweis Egyetem I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján, súlyos, az élettel össze nem egyeztethető fejlődési rendellenességekkel született sziámi ikerpár, közölte a SOTE kommunikációs osztálya.

Az édesanyát egy vidéki kórházból szállították a terhesség 28. hetében a legmagasabb progresszivitási szintű, azaz a legsúlyosabb eseteket is ellátó fővárosi intézménybe. A klinikán az ilyenkor szükséges vizsgálatokat követően, a terhesség 29. hetében császármetszéssel segítették világra a gyermekeket, akik mindössze két órát éltek.

A Blikk ma arról írt, hogy a babáknak közös burokban vert a szívük. Orvosi mulasztás állítólag nem történt, a sziámi ikerpárnak két lába és két karja volt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Közös szívburkuk van a Budapesten született sziámi ikreknek

március 1., 07:13 Módosítva: 2017-03-01 13:52:37
4

A Blikk úgy tudja, hogy közös burokban ver a szíve annak a két ikerbabának, akik nemrég születtek a Semmelweis Egyetem I. Számú Szülészeti Klinikáján.

A lányok a 30. hétre, 2000 grammos születési súllyal édesanyjuk császármetszéssel hozta világra. Orvosi mulasztás állítólag nem történt, a sziámi ikerpárnak két lába és két karja van, de a lap szerint az orvosok még hétfőn is küzdöttek az életükért.

A ritka és ismeretlen eredetű fejlődési rendellenességet csak kevesen élik túl: Magyarországon 1970 óta 47 sziámi ikerpár született, de közülük csak néhányan maradtak életben.

Kovács Eszter, a SOTE sajtófőnöke a betegjogokra hivatkozva hétfőn nem kívánta kommentálni a hírt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Sziámi ikrek születtek Budapesten

február 28., 17:47 Módosítva: 2017-03-01 09:44:07
10

Sziámi ikrek születtek a SOTE I. sz. Szülészeti és Nőgyászati Klinikáján, tudta meg a Blikk. A lap információ szerint a lányokat egy dunántúli nő hozta világra. Orvosi mulasztás állítólag nem történt, tehát az lehetőség kizárható, hogy nem vették észre időben, hogy a babák bizonyos szerveiknél összenőttek.

Kovács Eszter, a SOTE sajtófőnöke a betegjogokra hivatkozva nem kívánta kommentálni a hírt.

Via Blikk

Távolról sincs vége, olvasson még

Szexcár bevetésével állítanák meg a spanyol népességfogyást

február 28., 16:38 Módosítva: 2017-03-01 10:39:22
4

Spanyolországban évről évre egyre komolyabb gondot okoz a népességfogyás. A helyzet tavalyra odáig fajult, hogy többen haltak meg, mint amennyien születtek az országban. A spanyol kormány éppen ezért cselekvésre szánta el magát, de olyan módon, amire jó eséllyel senki nem számított. Úgy, hogy szexcárrá nevezték ki Edelmira Barreira demográfiai szakértőt.

Edelmira Barreira
Edelmira Barreira
Fotó: youtube

Ha a szexcárok munkaköri leírásával nincs tisztában, vélhetően nincs vele egyedül, ezért adunk egy kis segítséget. Edelmira Barreira feladata az lesz, hogy cselekvésre buzdítsa az ágyban tétlenkedő párokat, amit a gyakorlatban egy nemzeti stratégia kidolgozásával kell megvalósítania.

A gyermekáldást érintő mutatók soha nem látott mértékű, 18 százalékos zuhanását egyébként azzal indokolják, hogy az emberek túl későn érnek haza a munkából, és akkor sem szexelnek, hanem például falatoznak az ágyban.

A gondokat tovább szaporítja, hogy a spanyol nők túl későn vállalnak gyereket: a statisztikák szerint átlagosan 32 évesen, ami azt jelenti, hogy ebben a tekintetben ők a legidősebbek egész Európában.

Via The Sun

Távolról sincs vége, olvasson még

Lehet hogy rázós útja lesz, ha most kell Szicíliába repülnie

február 28., 14:48 Módosítva: 2017-02-28 20:20:42
5
Indul az Etna Show!

Ezzel a felütéssel indította a helyi polgári védelem a Facebookon az élő közvetítését az Etna kitöréséről. Szerintük lakott terület nincs veszélyben, ellenben így mindenki élőben végignézheti, ahogy Európa legmagasabb és legaktívabb vulkánja működésbe lép.

Az Etna nyolc hónapnyi szünet után éledt fel újra Szicíliában. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Megvannak az idei fagyott haj verseny legerősebb nevezői!

február 27., 19:55 Módosítva: 2017-02-28 15:55:24
3

Mi történik, ha találkozik egymással a víz, a haj és a -30 fok? Hát, ez!

Jól mulattak a náci tisztek az U-976-os tengeralattjárón, mielőtt a britek elsüllyesztették

február 26., 21:08 Módosítva: 2017-02-27 19:14:28
6

Ettek, ittak, és mulattak a tengeralattjárón a tisztek, két támadás között.

Az insta legszebb kockahasa egy piszkosul szexi fitneszmodellhez tartozik

február 26., 20:40 Módosítva: 2017-02-27 20:11:05
19

A 22 éves Anllela Sagra nem csak a hasát gyúrta tökéletesre. Egyúttal a fenekével is elhozhatná az insta legszebbje címét.

Az insta legszebb kockahasa egy piszkosul szexi fitneszmodellhez tartozik

Tűzoltóként kezdett új életet Ashley, a bántalmazott pitbull

február 26., 20:28 Módosítva: 2017-02-27 07:55:10
3

A kutyát szörnyű állapotban mentették ki egy drogtanyáról, de néhány jó fej tűzoltónak köszönhetően új esélyt kapott a boldogságra.

A megújuló Tényekben Marsi Anikó állva konferált, szó volt tavaszról, kátyukról, Oscar-botrányról

február 26., 19:33 Módosítva: 2017-02-27 11:08:13
1

A Mokka ráncfelvarrása előtt még redizájnolták a TV2 híradóját.

Új logo, új díszlet, új minden.

A főcím leginkább az Éhezők viadalából vett szignálra hajaz, amikor a torna alatt, a nap végén összesítik, hogy kik nincsenek már versenyben.

A 4K felbontású hajlított led fal Gönczi Gábor és Marsi Anikó háta mögött nagyon menő. Kicsit túl sok a kék, amitől nagyon sötét, rideg a műsor, de ez legyen a legnagyobb baj, ugye. A témákat illetően nem lehet miről beszámolni. Nem volt egy eseménydús hétvége így a menet közben kinyíló troliajtókról, a bokáig érő kátyúkról és a leégett tarlókról volt szó.

Ami újdonság volt, hogy egy-egy szegmenst Marsi Anikó és Gönczi Gábor állva konferált fel. Amúgy a megszokott módon ültek az asztalnál. 

Ennyi volt. Holnap jön a megújult Mokka és este a Fókusz ellen hadba állított Ripost is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Baktériumok, amelyek rajtunk és bennünk élnek

február 26., 17:40 Módosítva: 2017-02-27 11:08:13
31

A bennünk élő baktériumok és egyéb organizmusok egészen szépek és nagyon csúnyák is tudnak lenni.

Nincs még egy olyan vidám tengeri lény, mint a boldogságban úszó rája

február 26., 12:58 Módosítva: 2017-02-27 06:39:02
36

A vakációk egyik elengedhetetlen elemét a helyi sajátosságokkal történő fotózkodás jelenti, hogy aztán hazaérve legyen mit kipakolni a Facebookra. Ezt a műfajt emelték új szintre egy kebulatr nevű reddites felhasználó szülei, akik a vízben pózolva kerültek kontaktusba egy feltűnően jókedvűnek tűnő rájával, és ha már így alakult, a lehetőséget megragadva összeálltak vele egy közös fotóra.

NnUBUER1yZt8bnAO4Sjw3luOrGAL OxecE--P34MPPA
Fotó: Reddit
„A szüleim összefutottak egy barátságos rájával a nyaralásukon”

írta a képhez kebulatr.

A kommentelők egyébként úgy vélekedtek, hogy nem egy új, a vízfelszín felett élő fajjal akadt dolguk, hanem volt egy harmadik személy, aki a fotózás erejéig hátulról tartotta az állatot. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a magyar lány megszállottan gyűjti a kólásdobozokat

február 26., 07:43 Módosítva: 2017-02-27 15:55:27
286

Szerintem mindenkinek volt már olyan dolog az életében amit gyűjtött: bélyeg, szalvéta, buszjegyek (igen, ez én vagyok), különleges érmék vagy bankjegyek... van akinél gyerekkori hóbort, aztán elmúlik - de van, akinél megmarad, és kész vagyonokat áldoz rá.

Till Anilla gyűjteménye nem ilyen egyszerű: a 22 éves budapesti egyetemista lány kólásdobozokat, üvegeket gyűjt, szerte a világból.

Nem a mennyiségre, hanem a minőségre megy.

Minden egyes változatból egy darab van neki, és egyelőre még nem állította ki sehol, csak gyűjti-gyűjti, de pár év múlva szeretne neki valami kis szentélyt kialakítani.

16933499 1652376295066779 709354786 n.png

Elmondása szerint 4-5 éve kezdődött az egész, eltett egy-két dobozt, ami tetszett neki, aztán mindig hozzátett pár különlegesebbet, később tudatosan gyűjtötte az újakat. 

Egy idő után a barátaim körében is elterjedt, hogy gyűjtöm a dobozokat és az üvegeket, így ők is hoztak a külföldi útjaikról vagy a limitált kiadásokból.

20170212 130316
Távolról sincs vége, olvasson még

Michelin-csillagos séfek szerint az idei év kajatrendjébe a vajas kenyér is belefér

február 25., 21:47 Módosítva: 2017-02-26 08:54:34
2

A főzős-kajás műsorok nem a marhapörköltről szólnak mostanában, és az se számít menőnek, ha egy séf zsírban sült, rántott vegetát ajánl étkezésre, pedig az is tud jó lenni, ha rendesen kiéheztetjük magunkat. Mostanában a fine-dining dívik, tehát minél apróbb, minél bonyolultabban elkészített, esztétikailag is műremeknek számító gasztrocsodákkal vannak tele az erről szóló blogok, a Konyhafőnök és persze a Bocuse d'Or is. De ez vajon így lesz örökké?

Az alábbi összeállításban híres-nevezetes séfek vetítik előre, mire számíthatunk 2017-ben, vagyis mit kínálnak (vagy kéne kínálniuk) a hozzáértő szakácsistenségeknek. 

Távolról sincs vége, olvasson még

„Olyan heves volt, hogy kitépte a póthajam” - 5 pornós legkellemetlenebb forgatása

február 25., 20:21 Módosítva: 2017-02-27 00:40:03
33

Önnek mi volt a legkellemetlenebb élménye munka közben? Kiöntötte a kávéját a klaviatúrára? Vagy rajtakapta a főnöke, hogy munka helyett Candy Chrushozik? Annak ellenére, hogy ezek is igazán kényelmetlen helyzetek, mégis örülhet annak, hogy nem olyan dolgokkal kell megküzdenie, mint a pornószínészeknek egy-egy forgatás alatt. Mert bizony a stúdióban se megy mindig zökkenőmentesen a szex, sőt.

Most a YourTangonak mesélt néhány felnőttfilmes a legcikibb forgatásairól, úgyhogy mikor legközelebb kiönti a tejeskávét az asztalra és az lecsurog a padlószőnyegre is, akkor gondoljon arra, lehetne rosszabb is! Mint például nekik.

Távolról sincs vége, olvasson még

Zavarba ejtően szépek a meztelen, száz kilós szerelmesekről készült fotók

február 25., 15:48 Módosítva: 2017-02-26 16:23:27
62

Substantia Jones 2007 óta azzal ünnepli a Valentin-napot, hogy szerelmespárokat örökít meg, főleg meztelenül. Ez önmagában nem is lenne annyira izgalmas, ha a fotós központi témája nem az lenne, hogy olyan szerelmesekről készíti a sorozatát, akik méreteikkel nagyon kilógnak az átlagemberek közül. Mondjuk ki: kövérek. De nem egyszerűen kövérek, esetenként a száz kilót is meghaladja a súlyuk.

The Adipositivity Project: The Valentine Series &emdash;

Van egy hatalmas tévedés azzal kapcsolatban, hogy a kövér emberek nem élik át a szerelmet, szexet, romantikát. Hogy egyszerűen ők nem érdemesek arra, hogy kielégítő kapcsolataik legyenek

- mondta Jones a Huffington Postnak azzal kapcsolatban, hogy miért vágott bele a projektbe.

Távolról sincs vége, olvasson még

Bizarr, uborkás trend ütötte fel a fejét a mozikban

február 25., 13:20 Módosítva: 2017-02-26 15:36:05
48

Már vetítik A sötét 50 árnyalatát és ezzel együtt nemcsak rajongók lepték el a mozikat, hanem uborkák is. Az első uborka nagyjából két hete bukkant fel, egy Sydney-i moziban. Az egyik takarító találta meg, az önkielégítésre is alkalmas a zöldséget és megdöbbenésében azonnal posztolta is.

Erre a sztorira az ember amúgy is felkapná a fejét, ám kiderült nem egyszeri, elszigetelt esetről van szó.
Távolról sincs vége, olvasson még

Ha azt eszi, amit az elefántok, 40 évesen is ilyen pazar lehet a teste

február 25., 11:13 Módosítva: 2017-02-26 13:05:50
31

De csak akkor, ha minden nap jógázik, akárcsak Michelle Muench, a banánfüggő floridiai anyuka, akinek képeit látva az állát fogja keresgélni.

Ha azt eszi, amit az elefántok, 40 évesen is ilyen pazar lehet a teste

Megmentette az életét és a házasságát, hogy LSD-zni kezdett - állítja a 4 gyerekes anya

február 25., 09:55 Módosítva: 2017-02-26 07:35:36
10

Az elmúlt években Amerikában reneszánszát éli az LSD. Arról már sokszor hallunk, hogy korunk zsenijei, mint Bill Gates és Steve Jobs, gyakran éltek a szerrel és most is először a Szilícium-völgyben bukkant fel újra. Több amerikai újság megírta az elmúlt évben, hogy a high-tech cégeknél egyre több alkalmazott használja rendszeresen mikró-dózisban a halluciongént, amiről azt mondják, hogy oldja a szorongásukat és megnyugtatja őket, viszont felpörgeti a produktivitásukat.

A mikró-adagolás lényege egyébként az, hogy akkora mennyiséget juttassanak be a szervezetükbe a szerből, amitől még pont nem hallucinálnak, így a hatás nem zavarja a használókat a minden napi tevékenységeik közben.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ön is elsírja magát attól, milyen szép búcsúlevelet írt kutyájának egy kisgyerek

február 24., 18:25 Módosítva: 2017-02-25 18:31:18
4

Aki állatmenhelyen dolgozik, számtalan szívszorító helyzettel találhatja szembe magát, de ami egy Utah-i helyen történt, így is kivételes. Mikor egy család a menhelyre vitte hároméves kutyáját, az állaton kívül egy kis füzetet kis kaptak. A könyvecskét a gyerek állította össze, akinek meg kellett válnia legjobb barátjától.

Ő az én kiskutyám volt, és remélem jó helyre kerül. Nagyon hiányzik

- így kezdődik a levél, ami a továbbiakban azt tartalmazza, mit szeret a kutya és, hogy kell bánni vele.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a férfi most beköltözik egy sziklába, és kikölti a tojásait

február 24., 15:47 Módosítva: 2017-02-24 19:21:30
9

A francia Abraham Poincheval annyira posztmodern remete, hogy nem vonul el drámaian a világ elől és cuccol be egy barlangba, hanem készített egy saját sziklát, amibe bezárhatja magát. És persze kiállíthatja magát egy múzeumban a műkedvelők számára.

A sziklából önmaga körvonalait vájta ki, ülő pózban, ebben fog egy hetet eltölteni. Ja, és szeretne néhány tojást is kikölteni. Persze az számára is világos, hogy a tojásoknak nem lesz elég egy hét, így azt projektet huszonnyolc naposra tervezi.

Távolról sincs vége, olvasson még