Egy olvasónk, Péter küldte be a Velvetnek a következő videót, ezúton is köszönjük neki! Az alábbi adásrészletet bő két hete publikálta a Got Talent tehetségkutatók spanyol kiadása, és a most futó ötödik évad egyik meghallgatásán készült. A felvételen egy rendkívül jól éneklő hölgy tekinthető-hallgatható meg, de számunkra a dolog azért különösen érdekes, mert a 63 éves, Lady Viktoria néven bemutatkozó nő, bár Tenerifén él, magyar.

Olvasónk, Péter a következőképpen írta le, hogy mi történik a videón:

A zsűri egyik tagja, Risto, még egy szót tudott is magyarul, és egy hangos „SZERETLEK”-kel köszöntötte az énekest, majd osztotta meg a többi zsűritaggal a szó jelentését. A hölgy Puccini Pillangókisasszony operájából énekelt, ezért öltözött japán viseletbe. Risto azért adott nemet az előadásra, mert az utolsó hang hamis volt, amit Lady Viktoria is elismert – az idegességével magyarázta.

Mindehhez legfeljebb annyit tudunk hozzátenni, hogy Lady Viktoriát egy picit azért is megdorgálták, hogy nem elég japános az öltözéke. A spanyol Got Talent ezen évadából már csak a döntő van hátra, amire december 9-én kerül majd sor.