A királyi esküvőket általában világszerte emberek milliói nézik a tévében, Károly walesi herceg és Diana menyegzőjét például 750 millióan lesték, míg fiuk, Harry sussexi herceg és kedvese, Meghan ceremóniája miatt már 1,9 milliárdan tapadtak árgus szemekkel a képernyőkre az Economic Times szerint.

Most szeptemberben azonban három olyan lakodalom is volt, amelyről lemaradtunk. Ezeket a Daily Star szedte egy csokorba.

Flora Ogilvy és Timothy Vesterberg

A 26 éves Flora Ogilvy szűk családi körben, meghitt hangulatban kötötte össze életét szerelmével, Timothy Vesterberg bankárral a londoni Szent János palotában. A menyegzőt szeptember 10-én tartották, II. Erzsébet királynő negyedik gyermeke, Eduárd wessexi gróf és neje, Zsófia wessexi grófné is jelen volt.

Maria Anunciata hercegnő és Emanuele Musini

Margaretha luxemburgi hercegnő és Miksa liechtensteini herceg lánya, Maria Anunciata liechtensteini hercegnő szeptember 4-én ment férjhez a Schottenkirche bécsi plébániatemplomban. A hercegnőt Emanuele Musini vette feleségül.

Marie Astrid hercegnő és Ralph Worthington

A liechtensteini királyi család számára eseménydús volt a szeptember: Maria Anunciata hercegnő húga, Marie Astrid is férjhez ment. A hercegnő Ralph Worthington amerikai vállalkozóval kötötte össze életét Toszkánában. Pontosabban az olasz Orbetello településen.