„Kertész Veronika az ürítkezésről készített interjút Keleti Györgyivel, amelyet felolvasva kiderült, a tevékenységre a glammodell azt a szót használja, hogy manó, mert annak pozitív a kicsengése. Az asztalra borulva röhögtem ezen a művön, eltűnt minden arisztokratikus pózom, amit erre az alkalomra korábban felvettem”- mondta Dénes Dóra zsűritag. Kertész Veronika írását természetesen olvasóinkkal is megosztjuk, hogy megérthessék a zsűri sajátos reakcióját.

Másképp

Vannak témák, szituációk és helyzetek, amelyeket szívesebben kerülünk, főként, ha civil életünk már-már könyvként mutatkozik meg másokkal szemben. Ebben a helyzetben érezhetik magukat azok a médiaemberek, akik a média világában élnek, hiszen mindig szem előtt vannak, és mindig van, amit tudni szeretnénk róluk. Én így tettem fel kérdéseimet Keleti Györgyinek, remélve, hogy a sorok között olvasva megkapom a választ.

Van olyan téma, ami zavarba hoz?

Lényegében nincsen, szinte bármiről beszélgetek.

Úgy gondoltam, hogy Györgyi határait picit feszegetem, és mélyebb vizekre evezek a témát illetően. Mit tennél, ha egy lehetetlen szituációban elkapna a hasmenés?

Ez szinte teljesen lehetetlen, hogy megtörténjen.

Na, jó-jó, de csak van olyan szituáció, amikor nincs menekvés, nem igaz?

Persze vannak kényes helyzetek, de ez velem még sosem fordult elő, és azt hiszem, nem is fog. Abba belehalnék. Azt a bizonyos dolgot sem mondom ki, helyette azt mondom: manó.

[...]

Györgyi szavait hallván először megcsillant a várva várt ördögi mosoly az arcomon, majd a téma hangvétele alábbhagyott, és csak hallgattam, mert emberségről beszélt. "Egy biztos, ha valakinek jó a humorérzéke, az máris magára tesz, és vesz is jelzőket ebben a szakmában. Elveszi az unalmas, sablonos jelzőket, azonban a hölgyeknek amit hozzátesz, nem más, mint három betű, amit egy őszinte mosollyal, nevetéssel előcsalhatunk: báj."

Én megkaptam a válaszom, amit kerestem, megköszöntem Györgyinek, hogy őszinte volt, és nem faggattam tovább. Néha a sorok közé van elrejtve a dolgok lényege, csak figyelni kell rájuk, és ha most Ön, mint a cikkem olvasója a sorok közé látott, akkor hasonló véleményt alkot erről a témáról.