Mihalik Enikő lenyűgöző vihogóvideója indított minket arra, hogy előássunk néhány emlékezetes röhögést magyar celebektől. Nehéz kedvencet választani közülük, úgyhogy most nincs szavazás, csak nevetés.

Mihalik Enikő a közelmúltban tett ki egy videót az instagramjára, amelynek elején a barátai kacarásznak, aztán ő is röhög egy jóízűt. Sem őt, sem más modellt nem láttuk-hallottuk még ekkorát vihogni.

Loading

Kidnapped by the crazies @m.baliadrienn @cylluka #budapest

View on Instagram

Demcsák Zsuzsa szarvasszexes vihogásán annak idején élőben is remekül szórakoztunk. A műsorvezetőt a végletekig felizgatta a „párzási időszak” kifejezés, és röhögőgörcsöt kapott, amit sem Kárász Róbert, sem a Mokkába meghívott szakértő nem értett.

Simán megtölthetnénk egy cikket a 2010-ben örökre megszüntetett Mónika Show szerény képességű humánerőforrásával, de olcsó megoldás lenne. Egyetlen videónál maradunk, amely megmutatja, hogyan készült ki teljesen a Józsi tragikus szerelmi életén vihogó műsorvezető.

És ha már a szerény képességűeknél tartunk, említsük meg VV Alexát, akinek rendkívül idegesítő műnevetése nagyban hozzájárult ahhoz, hogy viszonylag gyorsan távozzon a Való Világ hatodik évadából.

A Való Világnál maradva nem hagyhatjuk említetlenül azt sem, milyen jókat szórakozott az eggyel korábbi, vagyis ötödik évad alatt a műsorvezető, Sebestyén Balázs. Teljes videó itt, a lényeget viszont alant is megtekinthetik.

De legyen itt egy frissebb elem is a TV2-ről: a Sztárban sztár nemrégi adásában Kökény Attila Lagzi Lajcsit igyekezett alakítani, ennek hatására Till Attila, Liptai Claudia, Hajós András és Bereczki Zoltán is éktelen röhögésbe tört ki.

Végül pedig egy csoportos gyakorlatot mutatunk a Heti Hetesből: Hernádi Judit zagyvaságán nevet ő maga, Alföldi Róbert, Hajós András, és tulajdonképpen mindenki más. Ha hasonlóakra vágyik, nézze meg ezt, vagy ezt a videót.