A Celeb vagyok, ments ki innen! idei második eresztése sajnos nem indult olyan erősen, mint az első. Aurélió fájó hiány a műsorból, aminek a második részét leginkább azzal tudták eladni, hogy sikamlós, kétértelmű poénokat eresztettek meg Aleska Diamond pornós múltjáról.

„Mit csináljak, ha a kígyót veszem a számba?” – ágyazott meg például Aleska a bátorságpróbája közben egy kellemes tréfának. Természetesen a "köpd ki, vagy nyeld le" választ kapta a Sebestyén-Vadon műsorvezető párostól. Nem ez volt az egyetlen ilyen poén, a műsorvezetők is megeresztettek párat, de még Baukó Éva sem tudta megemészteni, hogy Aleska Diamond pornózott.

Baukó azon kuncogott, hogy a sikeres bátorságpróba után a játékostársak dalt írtak Aleskának, aki egy olyan próbatételen vett részt, amiben a szájával kellett különféle dolgokat mozgatnia. Baukónak nagyon tetszett, hogy az „Aleska, büszkék vagyunk az ajkaidra", vagy valami hasonló sort találtak ki a többiek. „Szerintem ismertebb vagyok, mint Aleska [...] Nem értem, hogy szavazhatták meg ezt" – panaszkodott az egykori VV Éva arra, hogy a nézők miért népszerűsítik Aleskát vele szemben, majd megint oda lyukad ki, hogy talán azért, mert van egy pornó Oscarja.

Ami még történt:

  • Bunyós Pityu a haza bölcse, nehéz felidézni a mondásait, de néha Gáspár Laci babérjaira tör egyszerűségben.
  • Nyertes Zsuzsa azt mondta, ő minél előbb szeretne hazamenni a műsorból. Nem tudjuk, hogy szóltak-e neki, hogy nem kötelező szerepelni.
  • Bárdos András sokkal hamarabb szóba hozta a székelést, mint Aurélió. Bárdos már két nap után arra panaszkodott, hogy nem sikerült ürítenie.
  • Puskás Peti csak az egyik saját számát tudja gitáron eljátszani, azt is rosszul. Egyébként a Stay az.
  • Akik egyelőre teljesen fölöslegesen vannak a műsorban: Pars Krisztián, Bárdos András, Cooky, Hevesi Kriszta (ha hozzánk hasonlóan ön sem tudja, hogy ki ő, segítünk: valami szexuálpszichológus), Molnár Andi (ha hozzánk hasonlóan ön sem tudja, hogy ki ő, segítünk: egy táncosnő).
  • A szám, amit Aleska tiszteletére kellett írniuk végül a világ egyik legjobb száma lett.
  • Bunyós Pityu mulatós-sanzonos-újhullámos számot szeretett volna írni. Ez az új kedvenc stílusunk.