Rendőrségi forrásból úgy értesült a Blikk, hogy hozzátartozói szeptember végén jelentették a Hungária együttes egykori vokalistájának eltűnését, és állítólag az ő holttestét emelték ki a Dunából október negyedikén, de azonosítani akkor még nem tudták. Ez két hétbe telt, amiből arra következtet a lap, hogy Plexi rögtön a hideg folyóba vetette magát az eltűnését követően.

"Fájdalommal és megrendüléssel vettük tudomásul, hogy vezető vokalistánk, Csordás Ilona, Plexi elhunyt" – közölte a hírt Fenyő a rajongói honlapján, de a tragédia körülményeiről semmit sem árult el: "A néhai Csordás Ilona édesanyja nyomatékosan megkért minden zenész kollégát, hogy semmilyen részletről ne tájékoztassa a médiát" – közölte Strém Gábor, a Fenyő-produkció menedzsere.

A Bors Csordás Ilona egykori élettársára hivatkozik, aki megerősítette a hírt. 

"Állítólag összeveszett az új élettársával, kiment az ajtón, és többé nem ment vissza. Szerintem öngyilkos lett. Várom én is a rendőröket, egyelőre nincs a kezemben semmilyen hivatalos papír, ami bármit igazol, csak az biztos, hogy holtan találták – mondta Kocsik, aki szerint Csordás Ilona érzelmileg labilis volt. "

Az énekesnő 1985-ben csatlakozott a Modern Hungáriához, ahol Fenyő Miklósék első számú vokalistája volt, de a Plexi & Frutti duó révén is sokan ismerték.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy   06 80 820 111   telefonszámot! Online segítséget itt vagy itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.