Szabó Zsófi a hétvégén debütált műsorvezetőként az X-Faktor élő adásában, ahol jól láthatóan nehezen tudott alkalmazkodni az új szerepköréhez. A TV2-től a nyáron átigazoló nő el is fogadja, hogy nem volt minden tökéletes, és tudja, hogy fejlődnie kell. „Én minden kritikának nagyon örülök, de annak a legjobban, hogy elvégeztem azt a feladatot, amit rámbíztak. Kétmillió ember előtt tettem fel életem első kérdését, ez nekem nagy dolog. Először azt sem gondoltam volna, hogy el tudok mondani egy rendes felkonferálást, soha nem volt még mikrofon a kezemben, úgyhogy boldog vagyok. Kicsit féltem is a feladattól, hogy bedobnak rögtön a mélyvízbe, de sokan biztattak, és az is nagy erőt adott, hogy hittek bennem az RTL Klubnál” – mondta a Velvetnek Szabó Zsófi.

Természetesen nem csak cikkekben kapta meg tételesen, mit kellett volna máshogy csinálnia: „A legnagyobb kritikusom édesanyám, ő azt mondta, hogy látszott, hogy kicsit zavarban voltam, bólogattam és hadonásztam a lappal, de jó voltam. Nyilván rengeteget kell fejlődnöm, és nem is gondolom, hogy egy műsorvezetéstől már műsorvezető vagyok. Hajdú Péter is féltett a feladattól, de a műsor szünetében sms-ben azt írta: 'ezt nem gondoltam volna, gratulálok."

A gyors bevetés azért volt kicsit meglepő, mert Szabó pár nappal a műsor előtt tért csak vissza Dél-Afrikából, ahol a Celeb vagyok, ments ki innen harmadik évadában szenvedett kicsit a dzsungelben. Összesen egy konfekcióméretet adott le ott, öt kilót pedig minden szereplőtársa fogyott a reality alatt. A színésznő arról jótékonyan hallgatott, hogy ki az a Celeb vagyok, ments ki innen stábjából, akivel soha nem szeretne dolgozni, de azért némileg talán utalt arra, hogy ki lepné meg. “Szerintem a legtöbbükkel nem is lesz alkalmam már együtt dolgozni, hacsak nem fogok együtt vezetni egy realityt Aurelióval. Olyan nincs, hogy valakivel nem akarok dolgozni.” Persze ki tudja, lehet hogy tényleg ő vezeti majd a novemberben induló hetedik Való Világot is.

Kommentálná? A Facebookon tegye!