Kiderült, hogy nem is Baukó Éva a legdurvább a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben, hanem Bárdos András, aki konkrétan mindenen hisztizik, és mindenre pofákat vág.

A híradós először a pottyantós vécén és a higiénia hiányán akadt ki, aztán meg azon, hogy kaptak kecskéket, amik szarnak. A mai adásban aztán eljutott odáig, hogy már az ellen tiltakozott, hogy a fejére kössön egy kendőt, és ezzel el is ment tíz perc. A kendős hiszti után pedig jött a reggeli torna, amin Bárdos szintén nem akart résztvenni, inkább csak a háttérben lötyögött, és imitálta a mozgást. Majd vizibalettoznia is kellett, ehhez pedig a pólóját nem akarta levenni.

Szerencsére ezután őt küldték bátorságpróbára Cooky-val együtt, és egy halom dzsuvából, meg patkány közől kellett csillagokat kihalásznia. Érdekes módon itt már nem hisztizett.

Najó, Baukó is kemény volt, miután kinevezték táborvezetőnek. Az ex-valóvilágos habzószájú diktátor lett, aki elhitte, hogy mostantól csicskáztathatja Aleska Diamondot. Meg mindenki mást is. Vagyis pont ugyanúgy viselkedik, mint a VV4-ben. Ordít és hisztizik.

Egyetlen említésre méltó dolog történt még:

Nyertes Zsuzsa kivételesen nem sírt.
 

Kommentálná? A Facebookon tegye!