Azt már eddig is sejtettük, hogy a Kardashian család tagjai gazdagok. Főleg Kim Kardashian és férje, Kanye West. De a Buzzfeed válogatásának köszönhetően most már pontos számokon keresztül is láthatja, hogy


tényleg nagyon gazdagok.

1.

Kim Kardashian becsült vagyona körülbelül 65 millió dollár, vagyis cirka 15 milliárd forint.

2.

Kishúgának, a még mindig csak 18 éves Kendall Jennernek pedig körülbelül 3 millió dollár, vagyis úgy 700 millió forint körüli a vagyona.

3.

Kim Kardashiannak többek közt azért jöhetett össze ennyi pénze, mert egy termék reklámozásáért 750 ezer és 1 millió dollár (180-240 millió forint) közötti összeget kap.

4.

Khloe Kardashian 300 ezer dollárért, azaz kb 73 millió forintért adta el esküvői fotóit, amikor hozzáment Lamar Odomhoz. Akitől azóta amúgy elvált.

5.

Kim Kardashian telefonos játéka 700 ezer dollárt, vagyis 170 millió forintot termel.

Naponta.

6.

De a lányok anyját, Kris Jennert sem kell félteni, mert már azért kap 5 ezer dollárt – 1 millió forintot – hogy egy adott termékről ír Twitterén.

7.

Mikor Kim Kardashian 2011-ben hozzáment Kris Humphrieshoz, 18 millió dollárt – kicsit több mint 4 milliárd forintot – kerestek. Igen, azzal, hogy összeházasodtak.

8.

Kourtney Kardashian pasija, Scott Disick vagyona körülbelül 12 millió dollár. Az úgy körülbelül 3 milliárd forint.

9.

Kim Kardashian két legkisebbik húga, Kendall és Kylie Jenner fejenként 100 ezer dollárt, vagyis 24 millió dollárt keresett azzal, hogy megengedték, hogy a nevük szerepeljen az OPI pár körömlakkján.

10.

Kim Kardashian öccse, Rob Kardashian pedig örülhet, hogy szerepelhet a család életéről szóló valóságshow-ban, mert ennek köszönhetően kap 20 ezer dollárt, vagyis majdnem 5 millió forintot.

Részenként.

11.

Kourtney Kardashian viszont már 125 ezer dollárt kap azért, ha valahol megjelenik. Az úgy 30 millió forint.

12.

Kim Kardashian és Kanye West 500 ezer dollárt (120 millió Ft) fizettek azért, hogy lányuknak, North Westnek legyen egy dublőre, hogy így védjék őt a paparazziktól. Igen, jól olvasta. Dublőr egy babának. Több mint szászmillióért.

13.

És hogy legyen valami egyszerű szám is itt a végére, ami nem pénzösszeg: Kim Kardashian összesen 2000 szelfit készített szelfikönyvébe. Jól olvasta,

kétezer szelfit.

Kommentálná? A Facebookon tegye!