Végre olyan hírekről számolhatunk be Honey Boo Boo életéről, amiket igazán szeretünk. Mostanában arról szóltak a hírek, hogy a realitysztár anyja, Mama June egy olyan férfival szűrte össze a levet újra, akivel korábban azért szakított, mert molesztálta a tévéműsorban is szereplő gyerekeit, még Honey Boo Boo születése előtt.

A pufók, marginális gyereksztár azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy befestette a haját, szép redneckdivatnak megfelelően nem egy konkrét színt kért, hanem inkább valami olyasmi lehetett az instrukció, hogy legyen a végeredmény igénytelen. Abban a kérdésben a szerkesztőségünk kettészakadt, hogy tényleges festésről van-e szó, vagy csak a halloween alkalmából történt kimosható hajszínezősprés bohóckodásról. A lényegen viszont, hogy Honey Boo Boo egészen elképesztően néz ki, szerencsére nem változtat.

Ami még ennél is jobb, hogy az új frizurának és színnek, na meg a folyamatosan a Honey Boo Boo-ra rakódó kilóknak köszönhetően mostanra szakasztott úgy néz ki, mint Raffaello egyik leghíresebb képén a Sixtus-Madonnán a kis kerubok.

És akkor most egyben a műalkotás: