Végre megtörtént, amire már olyan régen vártunk: Aleska Diamond és az őt különösen utáló Baukó Éva bokszmeccs keretei közt mentek egymásnak. Aleska Cookyval készült, Baukó pedig a korábban még őt majdnem megütő Fekete Pákóban talált lelki támaszra, neki elmondta, hogy szeretné nagyon megverni Aleskát, illetve lehetőleg a földön is meg akarja ütni. A bunyót meglepően komolyan vette mindkét fél, de az jól látható volt, hogy Baukó nem követte annyira Aleska Diamond mindennapjaink, mint mi, ezért ne mtudta, hogy az expornós gyakorlatialg az egész napját sportolással tölti.

-De miért rúgdos?

-Mert védem a fejem

– hangzott el a párbeszéd, mivel Baukó általában lábbal próbálta magát védeni a jól láthatóan erősebb Aleska elől. Fekete Pákó tanácsa az volt, hogy a bordát kell ütni. A bulit végül nagyon lazán nyerte Aleska Diamond, ezt pedig egy szép nagy spárgával ünnepelte meg a nagy bokszgyőzelmet, aminek természetesen semmi köze nem volt a bokszhoz.

Ez volt még:

  • Nyertes Zsuzsa ágya annyira szétázott, hogy nem lehetett rajta elaludni. A színésznő már imádkozott, hogy hadd menjen már haza, miközben bőgött is egy kicsit, amit reggel erősebben folytatott. Végül megkapta, amit szeretne, mert a nézők hazaküldték.
  • Mivel állítólag sokan hőbörögtek, amiért Molnár Andrea és Aleska Diamondnak kellett közösen fürdőznie, ezért az RTL a nőkre is gondolt: így fürdik Bunyós Pityu és Pars Krisztián.
  • Nem a műsorban történt, de Roberto, a mulatós masszőr rajongói dalt írt Bunyós Pityunak, amit érdemes meghallgatni.