Mit csinál egy átlagos 19 éves lány a születésnapján? Itthon – mivel elmúlt 18 –, valószínűleg leissza magát a barátaival, Amerikában pedig szintén valami hasonlót, csak előtte kell szerezni egy hamis személyit is, mert ott 21 éves kor felett lehet csak inni.

De kimondhatjuk, hogy úgy nagy általánosságban egy 19. születésnapon nem szokott semmi különös sem történni. De Kendall Jenner nem egy átlagos 19 éves. Kendall Jenner ugyanis a Kardashian család tagja, és már most, 19 évesen van 3 millió dollárnyi, vagyis úgy 700 millió forint körüli vagyona.

Vagyis Kendall Jenner születésnapját nagyon is megünnepelték. Ott volt Kim Kardashian, és annak férje, Kanye West, sőt Selena Gomez is, akivel ezek szerint megint jóban van a család. A bulit pedig Jenner édesanyja, Kris Jenner szervezte.

És hát mi mást ajándékozhatna egy anya a lányának a 19. születésnapjára, mint egy férfisztrippert? Méghozzá egy rendőrnek öltözött férfisztrippert. Aki aztán kedvesen

el is fenekeli a lányt a gumibotjával.

Mert ez történt. Kendall Jennert elfenekelték egy színpadon. A rettentően szerencsés Kendall Jenner ezt kapta ajándékba. Egy idegen férfi egy kicsit elverte, aztán le is vetkőzött előtte.