Már csak öt nap van hátra a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorból, a péntek esti adás főleg Bárdos András és Molnár Andi barátságáról szólt. A táncos nehezen viseli Baukó és Aleska Diamond fúrását, sírt is Bárdos Andrásnak, aki nagyon jó a lelkizésben. A híradós csütörtöki távozása mély nyomot hagyott a dzsungellakó celebekben. Puskás Peti nagyon szomorú, Cooky – ő sírt is a riportszobában – és Molnár Andi is kivannak, amiért hazaküldték a nézők Bárdos Andrást. Aleska Diamond közölte, ő felszabadult, hogy elment Bárdos András.

A csapat videóüzenetet kapott a családtagoktól, de nem kapták meg olyan egyszerűen, egyiküknek, akit maguk választhattak, négy órán át kellett homok alatt fekve lennie. Puskás Petit választották, akinek csak a feje lehetett kint négy órán át. A videóüzenetek természetesen felkavarták a celebeket, Aleska Diamond sírt is a riportsztobában.

A péntek esti adás végén Bunyós Pityu eléggé berúgott, a johannesburgi rajongóitól pálinkát kapott ajándékba, egyébként ő esett ki a műsorból. A legviccesebb párbeszédet is hallhatta a néző, természetesen a két áspiskígyótól, akiket a Molnár Andi iránti közös gyűlölet tart össze.

Baukó: Ha nem piszkáljuk, már lehet, kiesett volna.

Aleska Diamond: Ja, de ki mást piszkáljunk?