Balgaság azt hinni, hogy ha valaki karrierje pornózással indul, akkor lehetetlen felküzdenie magát a nempornó filmekig. A híresebb és értelmesebb szexmunkásokra általában lecsap a mainstream filmszakma, és még főszerepeket is kaphatnak – igaz, a legtöbbször horrorokban. Példa erre Sasha Grey és Ashlyn Gere is. Most hét híres pornósztárt mutatunk meg: így szerepelnek, ha nem pornó a műfaj.

Alexis Texas

Az 1985-ös születésű, jó seggű pornós eddig két filmben szerepelt, a 2010-es Bikini Frankensteinben és a 2011-es Bloodlust Zombies című horrorban. Az utóbbi, nagy vonalakban, arról szól, hogy egy katonai célokra létrehozott vegyi fegyverek áldozataiból hogyan lesznek zombik, és hogyan csinálják ki sorra az egészséges embereket. Texas ebben a műremekben teszi, amihez igazán ért: nagyokat sikít, csak egy kicsit másképp, mint ahogyan azt megszokhattuk. 

Angelina Armani  

A 26 éves amerikai pornószínésznő hat mainstream filmben is szerepelt már, természetesen ő is horrorokban. Angelina Armani Az eltemetett alábbi előzetesében 0:45-től látható – a produkcióról annyit kell tudni, hogy abban álarc mögé bújt sorozatgyilkosok hozzák a nézőkre a frászt. 

Ashlyn Gere 

A skót felmenőkkel büszkélkedő amerikai veterán pornós legelső nempornós szerepét az 1986-os Evil Laugh című filmben kapta meg, ebben Kim McKamyt alakította. Azóta nyolc mainstream filmben szerepelt, egyébként pedig cirka kétszáz pornó, és kilenc AVN-díj van a háta mögött. 

Ashlynn Brooke és Kelly Brooke

A 2010-ben visszavonult (pornózásból) Ashlynn Brooke 25 évesen, 2010-ben szerepelt a Piranha című filmben. Ugyanebben kapott szerepet Kelly Brooke is. A horror arról szól, hogy egy földrengés után egy nagy rajnyi, ősidőkből származó, emberevő hal (mi más) szabadul ki a Viktória-tóban. Milyen más jelenete is lenne ebben a produkcióban a két Brooke-nak, mint hogy rázzák a feneküket? 

Sasha Grey

Az 1988-ban született pornósztárt imádja a kamera, és ő is a kamerát, úgyhogy egyértelmű volt, hogy nem csak felnőtt filmekben fog szerepelni. Miután rengeteg népszerű showműsorban és zenei magazinműsorban fellépett, meg is kapta az első szerepét 2007-ben. Azóta már öt olyan filmben kapott szerepet, amiben nem kell lehúznia a bugyiját. Például A rettegés ízében, ami miatt a kritikusok is elismerően nyilatkoztak róla. 

Bree Olson 

A pornóipar egyik legmocskosabb szájú pornósára is lecsapott már a mainstream filmszakma: Bree Olson a Purgatory Comics című filmben szerepelt 2009-ben (ő a szőke, szemüveges csaj a trailerben).