Keira Knightley félmeztelen fotója, amely az Interview magazinban jelent meg augusztusban, most ismét pörög egyet a neten, miután a színésznő arról mesélt egy interjúban, hogy miért nem engedte retusálni a képet, írja a Gawker.

A sorozatot annak idején Patrick Demarchelier készítette, akinek a kamerája előtt csak azzal a feltétellel vetkőzött félmeztelenre a színésznő, ha melleit semmilyen formában nem módosítják.

„A testemet már számos alkalommal, és sokféle indokkal manipulálták, legyen szó moziplakátról vagy lesifotóról. Ez a fotózás egy olyan alkalom volt, amikor azt mondtam: Ok, benne vagyok a félmeztelen fotókban, ha a melleim nem lesznek megnagyobbítva, vagy retusálva" - mesélta Knightley a The Times-nak, és hozzátette, a nők teste mostanra harctérré vált, ami részben a fotók felelősek.

A színésznő egyébként már évek óta panaszkodik arról, hogy folyton átszabják a melleit a fotókon, például azt nagyon nehezményezte, hogy a 2004-es Artúr király plakátján nagy, de lógós ciciket rajzoltak neki.