Van ez a Berki Krisztián, aki nem az aranyérmeket gyűjti, hanem a skalpokat és a műsorvezetői pozíciókat (hamarosan Éden Hotel!), és a Blikknek nyilatkozott most egy nagyot, miszerint:

Minden nőt megkaptam eddig, akit akartam. Százig számoltam a lányokat, de már felhagytam vele. Fogalmazzunk úgy, hogy ezen a téren már beléptem a századosok közé.

Berkinek a közvélemény néhány celeb csajáról tud, mint Kapócs Zsóka, Oszter Alexandra, Szabó Zsófia és Hódi Pamela volt leginkább a középpontban. „Kétszer nem írok ugyanarra a lapra. Az pedig cseppet sem sértő számomra, ha Szabó Zsófiék ilyet mondanak. Mi bántó van abban, ha valaki csak a szexre kell?" – reagált Berki azokra a vádakra, miszerint az exek csak egy botlásnak tartják őt életükben. Berki szerint így is mély nyomot hagyott bennük.

Egy apró önellentmondásba is belekeveredett: ő egy nagyon érzelmes ember, de senki emberfiát/-lányát sohasem engedett közel magához, így ezt a büdös életben soha senki sem fogja neki igazolni.

A Blikk persze nem sárral gurigázik, megkérdezett egy szexuálpszichológust, aki szerint Berkinek Casanova-szindrómája van, illetve az utca nőit, köztük egy budai péklányt, de egyiküknek sem kellett volna Berki Krisztián, A Férfi.