A Celeb vagyok, ments ki innen! műsor szerkesztői erős képekkel indítottak, Aleska Diamond éppen légtornász mutatványokat gyakorolt a dzsungelben, kapott a néző egy közelit a lába közéről vágóképnek. Aztán Aleska Diamond és Pákó együtt próbálkoztak a légtornázással, Pákót tanította ülni a levegőben Aleska Diamond, majd azt mondta neki, hogy felül a nyakába. Végül leestek, és a képeket látva Pákó nagyon próbálta a fejét az expornós lába között tartani.

Ami még történt:

Baukó Éva elképesztő véleménnyel van Molnár Andiról, a házinégerként tartott Pákónak lelkesen alázta a táncost. Kétségkívül szórakoztatók ők így ketten. „Álszent, humortalan, ez a taktikája. Ha cselédkedik, hadd ne kelljen már semmit se csináljom, ha ő megcsinálja helyettem. Mire felkeltem, már pucolta a vécét." Aleska Diamondot is fúrta kicsit, annyira szeretne nyerni: „aleskanevenincsnemszórakoztató nyerne helyettem? Pornószínésznő volt, elkezdett jó útra térni, Pornós volt, pornós is marad." Aztán, hogy tökéletes legyen a szarkeverés, Baukó Molnár Andival is kibeszélte, mennyire gáz ez a pornós munka. 

A Celeb vagyok második szériájából már csak két nap van hátra, jelenleg szakadó esőben az éhséggel küszködnek. Három nő maradt a döntőben, Cooky mehetett haza, aki valószínűleg nagyon boldogan alszik majd az esőmentes hotelszobájában.