Szomorú nap ez a szerda, véget ért a Celeb vagyok második etapja, ahol Aleska Diamond, Baukó Éva és Molnár Andi döntőzött. Valószínűleg nem lesz túl nagy spoiler, ha már az elején eláruljuk, hogy a táncos, Molnár Andi nyert, de egy csomó minden történt, amíg eljutottunk idáig. Ja, nem. Sokkal egyszerűbb lett volna minden, ha már az elején bejelentik Sebestyénék, hogy ki lett a dzsungel királya. De nem így tettek, végig kellett vergődni az utolsó másfél órát. 

A tegnapi tök felesleges nap után ma mindenki bátorságot próbált, amin Aleskával szúrtak ki a leginkább. Egy óriás csillag közepére feszítették ki szegényt, ami azért elég megalázó feladat volt még egy vérbeli expornósnak is. Terpeszben, néha letakart szemmel kellett elviselnie Aleskának, hogy nyakon- és puncin öntik csótányokkal, meg kígyókkal. A patkányoknál adta fel, a többi gusztustalanságot egész jól bírta. És azt is megtudtuk, hogy 

nem szereti, ha kikötik, inkább fordítva szokott történni.

Molnár Andinak jóval egyszerűbb dolga volt. Kukacok helyett csak egy dobozba kellett bemásznia és csavaroznia egy csomót. Ez azért elég laza menetnek tűnt, még akkor is, ha egy vízesés lökdöste jobbra-balra a burát.

Baukó Éva az utolsó bátorságpróbára már elég leharcoltan érkezett, látszik rajta, hogy két hete aszalódik a dzsungelben. Őt egy műanyag kalitkába lakatoltak be 10 percre. Egyik lábához rákokat és egy babakrokodilt dobtak a szafarisapkás idegenek, a másikhoz patkányok kerültek. Baukó a hangyáknál adta fel, akik állítólag csíptek. Megértjük. 

Végül csak elértünk az eredményhirdetésig, miután már századszorra hallottuk, hogy majdnem egymillióan szavaztak. Molnár Andi lett a dzsungel királynője, aki még Baukót és Aleskát is képes volt elviselni.