1985-ben Brooke Shields írt egy könyvet, amelyben többek között azt üzente a tinilányoknak, hogy tartsák meg szüzességüket, míg férjhez nem mennek. Csakhogy Brooke Shields 22 évesen, tíz évvel azelőtt vesztette el szüzességét, hogy férjez ment volna André Agassihoz.

A színésznő ezt most új könyvében írta meg, és végre azt is megtudtuk, hogy ki volt az, aki bőven a házassága előtt megvolt a színésznőnek: Dean Cain, aki a Lois és Clark című sorozatban volt Superman Teri Hatcher mellett.

Utána annyira kikészültem, hogy kiugrottam az ágyból, és elszaladtam. Teljesen meztelenül futottam végig a folyosón, úgy, mintha elloptam volna valaki pénztárcáját. Dean utánam jött, egy takaróval a karjaiban. Ahogy utolért, szorosan átölelt és megkérdezte, hogy mégis hová megyek. Attól féltem, hogy ezzel elhagyom az anyámat. Akkor még nem tudtam, hogy hol kezdődök én, és hol ér véget az anyám, és ez azt jelentette, hogy nem tudtam, hova helyezzem Deant. [...] Azt hiszem anyám azt szerette volna, ha szűz maradok, ameddig csak lehet...

Nem sokkal később Brooke Shields és Dean Cain szakítottak, a színésznő utána pedig számos más hírességgel jött össze. Példul Liam Neesonnal, ifjabb John F. Kennedyvel és John Travoltával, sőt randizott a most már nyíltan meleg George Michaellel is, akivel anyja hozta össze.

Könyvében egyébként Michael Jacksonhoz fűződő barátságáról is ír. A színésznő 13 éves volt, mikor összebarátkozott az énekessel.

Biztonságban éreztük magunkat egymás társaságában. Semmit sem akartam tőle. Csak filmeket néztünk, édességet ettünk, és nevettünk azon a sok őrültségen, ami körülöttünk volt. [...] Sosem akarta, hogy együtt legyünk. Szerettük egymást, de nem úgy. Olyan volt, mint egy kisfiú, aki a randizásról kérdezgetett. Mert ezeket a dolgokat soha senki nem mondta el neki. Nagyon félt.

Shields az André Agassival két évig tartó házasságáról is kitálalt új könyvében. Azt írja, hogy már két nappal az esküvő után megbánta, hogy hozzáment a teniszezőhöz, aki már korábban is óriási féltékenységi jeleneteket rendezett. 1995-ben, két évvel az esküvő előtt Agassi annyira kikészült például azon, hogy Shields a Jóbarátok forgatása alatt megcsókolta Matt LeBlanc-t (ez volt a szerepe), hogy otthon összetörte az összes trófeáját.

A Daily Mail azt írja, hogy Brooke Shields könyve november 18-án jelenik meg.

Kommentálná? A Facebookon tegye!