VV Dóri tartotta magát a szavához, és pucéran fürdött, sőt valószínűleg úgy gondolja, hogy a győzelemhez vezető út meztelenséggel van kikövezve. Legalábbis az első bent töltött nap után több percnyi videót sikerült összevágni a pucérkodásaiból.

Mondjuk VV Dóri meztelen teste nem akkora újdonság, de őt ez annyira nem zavarja. Itt lent egy kis testápolós videó, ezen a linken pedig egy rövid zuhanyzós.

Apropó zuhany, haladjunk visszafele a hétfői adás összefoglalójával! Szóval VV Vikcsu és VV Dóri együtt zuhanyoztak, a többiek néhány óra ismertség után pedig annyira bensőségesnek ítélték meg a hangulatot, hogy mindenki összegyűlt a fürdőben. Volt, aki fogat mosni ment, volt, aki üríteni, mások pedig csak azért, hogy idézzük VV Lacit: "ne viccelj, láttunk már dinnyét!".

A nagy közös mosdóhasználat előtt bulika volt, aminek VV Laci volt a főszereplője, már amennyiben a főszereplő a legrészegebb ember. Hangsúlyozzuk, ezek az emberek hivatalosan csak néhány órája ismerték egymást, amikor a lenti, gifekbe öntött magasművészetet összehozták.

Ami még volt

  • A nap bölcse VV Vikcsu, aki ezt mondta: "aki a hátam mögött beszél, az pont jó helyen van ahhoz, hogy kinyalja a seggem".
  • A nap menthetetlen romantikusa VV Dennis, aki miután élő adásban dobta a nőjét, fél órával később már arról fogadott a benti férfitársaival, hogy melyikük, kit fog megdugni.
  • A mesemondó akcentusú VV Edina költözött be.
Végül egy rövid szemelvény a VV-magyar, magyar-VV szótárból:
  • kortársbeszéd - kortesbeszéd