Már el is kezdődött az első dráma a Való Világ 7-ben: Laci nagyon szeretné, hogy Dóri átmenjen mellé aludni, csakhogy Dóri Vikcsu mellett alszik már, és nem akarta megsérteni. Végül meglépte a dolgot, ebből pedig nagy sértődés lett, mert Vikcsu azt hitte, ők barátok. Hangsúlyoznánk, hogy összesen egy napja vannak bent a villában. Laci amúgy jól láthatóan már nem csak részegen szeretné megdugni a melleit minden adandó alkalommal kidobó Dórit, bár alkohol nélkül valamivel diszkrétebben próbálta felszedni.

 Ez volt még:

  • Dennis és Dani már az összefoglaló második percében szégyentelenül álló farokkal pózoltak. Be is mutatnánk, hogy néz ez ki.

Ez itt Laci reggeli farka:

Ez itt Dani reggeli farka:

  • Csak hogy ne csak a férfiasságról legyen szó: Fanni Dórival szemben nem vetkőzött még le, de azért nézzük meg a fenekét!
  • Már tegnap beköltözött Edina, de most már a játékosokkal is kapcsolatba került. Lacinak már az elejétől nem szimpatikus, mert látja, hogy ott kóstolgatja a levegőt, Dennis pedig azt hitte, hogy Ruzsa Magdolna érkezett meg a villába, de aztán megsajnálta. Közben Fanni arról érdeklődött, hogy a frissen beköltözött lány magyar-e, mert hogy ő sem tudta megemészteni az erdélyi lány tájszólását.
  • Beköltözött ma Maci, akinek az a különlegessége, hogy sokat eszik, ami miatt eléggé meghízott. Az a célja, hogy le fog fogyni a villában, ami azért fura, mert a VV-k történetében eddig mindenki meghízott eddig.

Kommentálná? A Facebookon tegye!