Kim Kardashian és June Shannon, mint a fenti képen is látszik, egyáltalán nem hasonlít egymásra. Mégis, ebben a két nőben pillanatnyilag van valami közös: 

fogalmunk sincs, mi lesz a következő húzásuk,

de az biztos, hogy amit mostanában csináltak, az teljesen megváltoztatta eddigi életüket.

Persze teljesen más juttatta el őket erre a pontra. Kim Kardashiannek elég volt a meztelen fenekét, punciját és mellét (utóbbi kettő a férje ötlete volt) megmutatni ahhoz, hogy komolyan elgondolkodjunk, mit akar ez a nő. 

Miért furcsa ez?

Kicsoda kim kardashian?

Kimberly Kardashian 1980. október 21-én született, anyja Kristen Jenner médiavállalkozó-üzletasszony, apja Robert Kardashian sztárügyvéd. Szakmája nincs, de realitycelebként, divattervezőként, modellként és üzletasszonyként híresült el. Illetve a fenéket, arról, hogy 2003-ban előkerült egy szexvideó, amelyet korábbi pasijával, Ray J rapperrel vett fel. Akkor épp férjnél volt (Damon Thomas volt a házastársa), de kétszer elvált (másodszorra Kris Humphries kosárlabdázótól), és most Kanye West felesége, akivel egy gyerekük van: North West. Akit Kardashiannek vagy Jennernek hívnak, és a hírekben szerepel, az a rokona. Mocskosul gazdag, de az egész család szépen keres.

Kardashian, amióta összejött Kanye Westtel, finoman szólva is szintet lépett. A régi celebbarátnők (például Paris Hilton) helyett, a fiúja révén, olyan emberekkel kezdett összejárni, mint mondjuk Beyoncé és Jay-Z. Az öltözködése teljesen átalakult, az úrilányos, gazdagnős stílust hozza, bár a mellei kipakolásáról csak nem bírt leszokni. Volt tündérhercegnős esküvője is, az egész világ az elegáns előkészületeket, majd a megvalósulást figyelte - és igen, a már-férje azt is elintézte, hogy a Vogue címlapjára kerüljön. Az új imidzsbe, belefért az is, hogy elvállaljon egy erotikus fotózást a GQ-nak, mert most ő az elegáns, fiatal milf, erre vágyott.

Aztán egyszer csak jött az internetet kettéhasító, Paper magazinos fotósorozata, ami mindennel szembemenni látszik. A magát szofisztikált úrilánynak eladó Kardashian büszkén vigyorogva mutatja meg a világnak ragyogóra olajozott seggét, mellét, és a  tükörsimára szőrtelenített szeméremdombját. Pornográfnak persze nem mondható  a kép, ánusz például egyáltalán  nincs rajta, de az erotikus képsorozat kategóriájánál jóval több.

Na és mi van Mama June-nal?

Kicsoda June shannon?

Mama June 1979. augusztus 10-én született. Négy gyereke van, Anna (17, apja egy David Dunn nevű ember), Jessica (15, apja Anthony Michael Ford elítélt gyermekmolesztáló) és Lauryn (12, apja ismeretlen) Shannon, illetve Alana Thompson (9). A legkisebb legutóbbi kapcsolatából született, de (10 év után) azzal a férfivel is szakítottak már. Szüzességét 12 évesen veszítette el, első lányát 14 évesen szülte.

2008-ban többek közt lopás miatt tartóztatták le, de az utóbbi másfél évtizedben folyamatosan foglalkoztak a családdal a gyermekvédelmi szolgálatok. Nem túl eredményesen, mert mint kiderült, Shannon egyik lányát molesztálta a nő egyik pasija, úgy, hogy ezt a másik lánya végignézte.

A Mama June néven elhíresült realityszereplőről, June Shannonról az utóbbi hónapokban az derült ki, hogy szívesen van elítélt szexuális bűnözők társaságában. Olyanokéban, akiket elítéltek gyermekmolesztálásért. Egyik-másiknak még gyereket is szült. És persze bármi derült ki erről, következetlenül hazudozott róla.

Előtte viszont arra épített karriert, hogy van egy csomó gyereke, meg egy kedves, de nem agysebész pasija, és nagy-nagy szeretetben élnek, a maguk módján boldogan. Csak aztán jött az összeomlás, Shannon és a pasija szétköltöztek, a családi reality nem kerül adásba, az asszony és gyerekei pedig tévéműsorokban üzengetnek egymásnak és a világnak arról, mit gondolnak a kialakult helyzetről (ugyanis már nem élnek mindannyian egy fedél alatt, és a gyerekek egy része nem akar találkozni vele). A nő állítja, hogy nem kezdett újra randevúzgatni az elítélt pedofil Mark McDaniellel (más családtagok szerint viszont ez nem igaz), két évvel ezelőttig nem tudott róla, hogy ez a férfi az ő Anna lányát molesztálta, és ugyanez a lánya egyébként hajlamos hazudozni.

Most mi jön?

A két realitycelebet ez köti össze: fogalmunk sincs. Mindenesetre az őket most egy cikkbe rendező, Meglepő Fordulatra tökéletesen ellentétesen reagáltak. Kardashian egy nyamvadt szót sem szól arról, mit akart elérni ezzel a pinamutogatással, mire volt ez jó neki – Shannon viszont egymás után adja a bizarr nyilatkozatokat, amelyekkel az amerikai közvélemény szerint csak árt magának.

Szóval megpróbáltuk kitalálni, hogyan folytatódhat kettejük története. Kezdjük Shannonnal: ön melyik forgatókönyvet tartja a legvalószínűbbnek?

Mi lesz June Shannonnal?

És akkor folytassuk Kim Kardashiannel. Aki egy nyamvadt szót sem szólt azóta, hogy kijött az emlegetett képsorozat. Legalábbis erről nem.

Update: végül csak megszólalt. Önmegvalósítás, megtiszteltetés, ilyenekről beszélt, de ettől még ön nyugodtan szavazhat arra, amire akar.

Hát mi történt Kim Kardashiannel?

Kommentálná? A Facebookon tegye!