Ismert színésznőket pakolt aktuális címlapjára a Hollywood Reporter, de nem kell ám rögtön meztelenkedésre gondolni, mindenkit roppant csinosan öltöztettek fel a stylistok, némelyiküket szépen meg is fotosopolták – szóval, ne tévesze meg, hogy az egyikük Kate Winlestnek néz ki a címlapon, nem őt látja. 

Ha már átalakulás: persze nemcsak fotózás, beszélgetés is volt, amin Reese Witherspoon (már csak hatot kell kitalálnia!) kifakadt a Renée Zellwegert érő támadásokról, tudják, amiatt, hogy egyáltalán nem hasonlít már magára a színésznő. „Horribilis, kegyetlen, udvariatlan és nagy tiszteletlenség, és így tovább. Mérhetetlenül bosszant" – így Witherspoon, aki azzal folytatta, egyáltalán nem érti, miért van erre szükség, hogy – különösen – a nők így kritizálják társaikat, írja a Just jared.

Na, megfejtette már, kik vannak a címlapon? Nem? Akkor segítünk. Witherspoon mellett Amy Adams, Hilary Swank, Julianne Moore, Laura Dern és Felicity Jones látható, na meg Kate Winslet – ja, nem, ő valójában Patricia Arquette.