Az Anna and the Barbies zenekar a napokban, egy jublieumi koncerttel ünnepelte a tizedik születésnapját, és ahogy az az énekesnőtől és együttesétől megszokott, most sem bántak csínján a jelmezekkel. Már, amikor volt. A Bors cikke szerint akadt ugyanis olyan dal, aminél

 
Pásztor Annát hat meztelen férfi vette körbe a színpadon.

„Bő egy éve gondolkodtam rajta, milyen legyen a képi világ, milyen elemeket építsünk bele a koncertbe. Erre a kerek évfordulóra valami igazán különlegeset szerettem volna. A Mala­dype Színház igazgatója, Balázs Zoltán segített nekem a végleges forma kialakításában" – nyilatkozta a lapnak az énekesnő, aki a kétórás koncert alatt összesen kilencszer öltözött át.

A meztelen férfiak közreműködésével összerakott jelenetről azt mondta: „Az egy nagyon meghitt jelenet volt, ami a lemeztelenítésről szól, ez egy imaszerű szám ko­reográfiája volt. Nem a meztelenkedés volt a célja, ezért úgy oldottuk meg, hogy amint lekerült egy ruha, rögtön egy babafej került a lényeg elé. Nem az volt ennek az elôadásnak a lényege, hogy nézzük meg a táncosok fenekét." A fotóért ide kattintsanak!