Story

Dobó Kata és Gulyás Levente is szakítós interjút adtak a lapnak, mint Tatár Csilla és Gönczi Gábor. Dobó elmondta: Gulyás a munkája miatt sokat ingázott, eltávolodtak egymástól, ő meg túl sokáig dédelgeti a sérelmeit. Gulyás a feltételezett új nőjéről azt mondta, „nem mondanám, hogy már van, de valóban kialakulóban van valami az életemben”. Azt is közölte, Dobó önbizalomhiányos, értékelhetné magát jobban.

Valaki sürgősen váltsa le Radics Gigi sminkesét, mert állandóan öregasszonynak sminkelik, pedig egy szép arcú, fiatal lány. Köszi. 

bocsika

Nyomjanak el egy ásítást, a magyar celebek ezen a héten marha unalmasak voltak (bulvárszempontból, mert amúgy egy casomó normális dolog kiderült róluk). Sorozatunk előző részeit itt olvashatja el.

Várkonyi Andreának amúgy orvosi végzettsége van, most levelezőn tanul pszichológiát.

Madár Veronika és édesanyja: sültcékla-saláta.”

„Az élet nagy kérdései – hol vannak a férfiak?” Sajnos nem derül ki.

Burak Özçivit, a Szulejmán Bali bégje halálosan szerelmes szakmabeli barátnőjébe, Fahriye Evcenbe, állítólag hamarosan eljegyzik egymást.

Hujber Ferencet katonakorában rendszeresen és durván megalázták felettesei és társai, emiatt megpróbálta nyugtatóval túladagolni magát. 

Gattyán György, a leggazdagabb magyar Rákosszentmihályon nőtt fel. Apja építkezési vállalkozásában dolgozott kamaszként (aztán meggazdagodott a LiveJasminnel, most meg luxusáruháza van). „Sosem erőből, hanem mosollyal és szeretettel próbálom elérni a céljaimat. Személyi trénerek segítenek, hogy szélesítsem a látókörömet, hogy jobban megismerjem és megértsem a világot. Ha úgy adódik, ma is megkönnyezem a romantikus filmeket, helyzeteket.” Ez az interjú a négy hetilap legszürreálisabb darabja.

Hot!

Szellő István: „ami a külsőségeket illeti, nem tagadom, még manapság is jólesik, ha kedvesen megszólítanak valahol”. Vajon mit mondhatnak neki?

A magazin hívta fel figyelmünket Vujity Tvrtko második fontos öltözet-elemére: a néhány mérettel nagyobb ingekre. (Az első nyilván a sapka.)

Medveczky Ilona: „Kuki a melleim között nőtt fel”. Kuki amúgy az egyik kutyája a sokból, eredeti neve Kukac.

Vajna Tímea: „elvégeztem az óvónőképzőt, és komolyan létra akartam hozni egy magánóvodát. Azért nem tudtam megvalósítani ezt az álmomat, mert az épületet eladták egy ökumenikus óvodának. Azóta sem találtam másik megfelelő épületet”.

Groovehouse Judy nagymamája nemcsak Judyt szereti, hanem Judy lányát is.

Tornóczky Anita és Szini Béla tagadták, hogy bajban lenne a házasságuk. „Egészen addig, amíg ki nem derült: valóban nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél”.

Colin Firth „a kimért, arisztokrata, mindig kifogástalan külsejével, és az intellektuális habitusával hódítja meg a nőket”.

Szilágyi Mariann, a Szerelem első vérig szereplője 19 éve házas, Olaszországban él nyomozó férjével (aki olasz), két gyerekük van

Meryem Uzerli, a Szulejmán című sorozat Hürrem szultánáját depresszió gyötri, mert gyermeke apja elhagyta őt. 

 
 

I LOVE to drive ... !!! It makes me feel happY And free Great relaxation. And what makes u happy in Daily Life - what relaxes u? Araba kullanmak cok seviyorum ... Beni acayip mutlu ediyor ve özgür hissediyorum - Sizi günlük hayatinda ne mutlu ediyor / rahatliyor ?

Meryem Uzerli (@meryemuzerli) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

Egy nyomdahiba miatt nem tudjuk, mi történt pontosan Nagy Ervinnel. „[...] pont tizennégy évesen, amikor bekerültem a gimnáziumba, volt egy [betű szerinti idézet jön!] szellemiváltozásazéletemben.Akkorlettegymindenkitom, akivel blueskoncertekre jártunk, és kezdtem érdeklődni a humán dolgok iránt.”

Best

Egy békéscsaba színházi szakember véleményezi Dobó Kata és gyermeke apja, Gulyás Levente szakítási körülményeit, nyilván név nélkül, úgyhogy nem adunk a szavára.

Most egészen meghasonlottunk, mert a magazin azt írja, hogy Liptai Claudia a barátnőivel utazott New Yorkba, eddig meg arról volt szó, hogy egyedül, ott epifániája lett, és hazaérve szakított a fiújával. Reméljük, jövő héten kiderül, hogy az új pasijával utazott oda, három hét múlva pedig, hogy az ufók vitték el.

Mező Misi jó parti: „minden házimunkát szívesen megcsinálok, ha megkér rá a feleségem. Ez nem csak a nő dolga”.

Kocsis Dénes („az Operettszínház egyik legnagyobb tehetsége”) és Máramarosi Tünde („táncos, akire a Szombat esti lázból emlékezhetünk”) szerint „az oda-vissza mondogatás, a röpködő poénok megízesítik a kapcsolatot”.

Nem is az a durva, hogy Földesi Péter szívét már összetörték, hanem hogy a lap „a Spoon szívtiprójaként” hivatkozik rá. Nem tisztázott, hogy neki ez a szerepe az X-Faktorban szereplő együttesben, vagy mind a négy fiú szívtipró. Kemény kérdések ezek.

Csuja Imrének komoly műveltségbeli hiányosságai voltak, amikor Budapestre költözött Hajdúnánásról. „Eleinte elveszettnek éreztem magam, de azt gondoltam, nem futamodhatom meg, hisz 17 éves korom óta ezt akarom. Kérdezgettem hát az idősebbeket, mit olvassak. Így jutottak el hozzám az alapművek, így okosodtam napról napra.”

Nagyon nevetünk: Tóth Gabi a lap szerint mostanában sokszor elgondolkozik, amiben „szerepe lehet” a 15 éves X-Faktorosnak, Tóth Andinak. „Ilyen voltam én is egyszer – juthat eszébe.”

Kiskegyed

Radics Gigi már csak 58 kiló.

Berki Krisztián Costa Ricán forgat, ami a lap szerint Dél-Amerikában van. (Hát nem.)