Csak a szex – ezzel lehetne jellemezni a Való Világ 7 első hetét, aminek történéseit Bret Easton Ellis is megirigyelné. Csupa olyan ember él összezárva a műsorban, akik híresek és gazdagok akarnak lenni – ez a motiváció pedig biztosan kihat a szexualitásukra is. (Mellesleg közülük többen Kasza Tibi zenéjét hallgatják otthon, újabb közös pont.) 

Az elmúlt héten sokkoló történések sorozatát láthatták a tévé előtt ülő kisnyugdíjasok. Azt, hogy mennyire jellemző vajon a mai huszonévesekre mindaz, ami a villában történik, meghagynánk a társadalomkutatóknak. Bár a bulinegyedből és a budapesti éjszakából kiindulva akár még jellemezheti is. Egy biztos, konkrét dugás még nem volt, de bugyiszagolgatás, lábujjnyalogatás, paplan alatt matatás, hónalj-ujjazás, kukkolás, maszturbálás és még szexre utasítás – ami eléggé kimeríti az erőszak fogalmát – is történt. Egyetlen hét alatt. 

Laci és Dóri négy nap után "sikált"

VV Laci és VV Dóri négy nap után mászott egymásra, a nagyarcú Laci annyira belelendült a masszázsba, hogy lesmárolta az aktmodell Dórit, és a paplan alatt valamit csináltak. A sikálásról egészen elképesztő beszélgetést folytatott a két szereplő, ide kattintva elolvashatja

VV Maci ujjazása és bugyiszaglászása egy életre beég a retinába

Van, amit egyetlen embernek sem lenne szabad látnia, senkiről, soha. Ilyen volt az a jelenet, amikor VV Maci, a villa több szempontból is legsúlyosabb embere megujjazta a Hajasbaba Fanni hónalját. De még mielőtt megujjazta volna, masszírozta, és nyelvnyújtogatással jelezte, mennyire bejön neki a nő. Az egész jelenetben az a legszomorúbb, hogy szerencsétlen VV Fanni azt hiszi, ez csak poén és haverkodás – ő nem látta Maci fejét, miközben engedte a testéhez nyúlni. VV Maci, a perverzióit elnézve, tartogat még meglepetéseket, ezt már a beköltözésekor bizonyította, amikor körbevezették a villában, levett a szárítóról egy tangát, és megszagolta. Aztán másnap nyalogatta VV Fanni lábujjait.

A barnító esete a bolti mellel

Valószínűleg a szerkesztőknek is köszönhetjük az erős kezdést, VV Fanni barnítóval kenegette be Dóri szilikonjait. A videóban a látványon túl felhívnánk a figyelmet a nylonzacskó hangjára, ahogy serceg a bőrön.

VV Edina magához nyúlt, csak mert látta, hogy valami történik a paplan alatt

VV Edina már a beköltözése után egy-két nappal elejtette cigizés közben, hogy megnézné, ahogy Laci és Dóri szexelnek. Aztán meg is tette, pont jókor sétált el a paplan alatt matató párocska mellett a szobában, és ahogy bámulta őket, magához nyúlt. Igen. Magához nyúlt, és tovább bámulta őket. 

VV Vikcsunak megparancsolják, hogy szexeljen

A jelenet, ahogy két férfi odamegy egy duci lányhoz, akivel a kutya sem foglalkozik, és azt mondják neki, most pedig dugni fogunk veled, majd a karjánál fogva húzva betuszkolják a mosókonyhába, erőszakos cselekvés. Ezen nincs mit szépíteni, akkor is így van, ha a lány a mosókonyhában a haját dobálja, és a testbeszéde arra utal, hogy kedveli, ha végre vele foglalkoznak. DE. A két férfi közül az egyik még meg is alázza a lányt azzal, hogy leszorítja hátulról, és a vasalóval mutatja, hogy végül is dugás közben ki is vasalja a lány pólóját hátulról.

VV Dennis és VV Laci tette mindezt, kettejük moticáviója a szexre egyértelműen az, hogy mivel azok, akikkel szívesen dugnának, nem akarnak velük lefeküdni, ezért jó lesz a kövér lány is, az úgyis beadja a derekát, mert kövér. A jelenetet ide kattinva, körülbelül a nyolcadik perctől megnézheti.

VV Zsút már a beköltözésekor taperolták

A barna hajú Zsuzsa kevesekkel ért szót a villában, de Dáviddal igen, a beköltözésekor megengedte, hogy Dávid összetaperolja. 

És még csak egy hét telt el.