A Való Világ 7 pénteki adása leginkább arról szólt, hogy a játékosok egymással szövetkezve próbálták kitalálni, hogy ki legyen az első kiválasztott. 

A legkomolyabb szervezkedő VV Maci, aki három társát gyűjtötte maga mellé, hogy VV Zsut küldjék majd párbajozni.

VV Dani pedig VV Edina szövetségét kereste, és abban bíztak, hogy három további társukat maguk mellé tudják majd állítani Zsu védelmében.

Érdekes mellékszál volt, hogy VV Fanni VV Renivel ingával jósolt egyet, mert mindketten hisznek ebben a jövendőmondási módszerben. Az ingázás végére az jött ki, hogy Zsu megy majd párbajozni, és Fannit viszi majd magával ellenfélnek, a párbajt pedig Fanni nyeri meg. Ezután a felfedezés után Fanni teljesen odáig volt és vissza, hogy hamarosan túlesik élete első párbaján.

Ami még volt:

  • VV Maci nagyjából hét nap barátság után teljesen szürreális módon többször elsírta magát, amikor VV Dávid játékbeli végrendeletét olvasta fel
  • VV Dani eléggé kiakadt, amikor VV Dávid búcsúlevele után leesett neki, hogy VV Zsu és VV Dávid valamit matattak egymáson a paplan alatt
  • A játékosokat párokba osztották, és házaspárosat kellett játszaniuk. Ez azt jelentette, hogy a szépfiú Robin mellé beosztott Vikcsu kb. öt perc után beleugrott a férfi ölébe, és beletolta a mellét az arcába:
    vikcsu.gif
  • Fotó: RTL Klub
  • Valamint azt, hogy Maci rámászott Fannira:
    maci.gifFotó: RTL Klub