Nem tudjuk eldönteni - na meg nem is a mi tisztünk ez -, hogy ki a legjobb göndör hajú híres nő itthon, úgyhogy olvasóink segítségéhez folyamodunk ismét. Összeszedtük a legdögösebb ötöt, ön pedig voksoljon kedvence mellett! Létezik, hogy VV Fanninál jobban álljon valakinek a göndörség?

Karsai Zita

Nyári Diána

Szintén természetesen göndör hajkoronájáról híres a Barátok közt sorozatszínésze, Nyári Diána is, aki Holman Hannát játssza a szappanoperában. Bár Nyári pont nemrégiben vált meg tincseitől, sőt, a Facebookon mellékelt képek alapján ki is egyenesítette a haját, van egy jó hírünk: mosás után, vasalás nélkül úgyis göndör marad. 

Teszári Nóra

A göndör hajjal sokan nem tudnak mit kezdeni, nem tudják megfelelően kezelni, nem úgy Teszári Nóra: az RTL Klub műsorvezetője ráadásul élénk vörös színnel dobta fel az amúgy is ritka adottságot, így még bolondosabbnak tűnik az összhatás. Feltűnő jelenség, mint annak idején Liptai Claudia volt. 

VV Éva

Nyária Diánához hasonlóan VV Éva is megunta a göndör frizurát és mostanában jó sok időt tölt a tükör előtt meg a fodrászánál, hogy egyenes hajjal jelenjen meg a nyilvánosság előtt. A korábban általunk csak Kócosként emlegetett exvillalakó átmeneti időszakában követett el súlyos hibákat, például, amikor Bíró Icára szeretett volna hasonlítani, de most tényleg jól néz ki. Mondjuk mi visszasírjuk a bodros fejét. 

VV Fanni

A lista apropója egyébként VV Fanni miatt született, mivel eszméletlen, amit a VV7 szereplője művel a hajával. A lány naphosszat tollászkodik, göndör fürtjeit minden reggel tupírral spékeli, amitől az már inkább egy oroszlán sörényéhez hasonlít. Nagyon úgy tűnik viszont, hogy divatba hozza ezt a fajta frizurát, a férfiak ugyanis látványosan odáig vannak érte