A TV2 sajtóközleménye szerint a Napló megszűnése után közös megegyezéssel, 17 év után távozik a csatornától Vujity Tvrtko.



A műsorvezető a csatorna indulásával egy időben, 1997-ben csatlakozott a kereskedelmi csatorna csapatához, munkaviszonya december 2-val ér véget. Vujity Tvrtko először a Napló riportereként, később a Napló és a Mokka műsorvezetőjeként dolgozott.

A csatorna első szerződtetett riportereként 17 évet és két hónapot dolgoztam a TV2-ben. Ezalatt a maratoni idő alatt elképeszően sok élménnyel és tapasztalattal gazdagodtam. Köszönöm minden munkatársamnak, a csatorna korábbi és jelenlegi vezetőinek azt a támogatást amit eddig kaptam tőlük. Hálával tartozom a Napló hűséges nézőinek a szeretetért, köszönöm mindenkinek, aki segítette munkámat

– mondta Vujity Tvrtko, a Napló és a Mokka műsorvezetője, és a legtöbb olyan könyv szerzője, aminek szerepel a címében a Pokol szó.

Vujity Tvrtko egyébként most vonul vissza harmadszorra. Először 2011-ben mondta azt, hogy megunta a tévézést, aztán tavaly szeptemberben lengette be, hogy idén már nem lesz képernyőn.

Remélem végre beteljesül az álma álmom, és tényleg ő lesz az új Sugarbird-lány.

Kommentálná? A Facebookon tegye!