Az 56 éves énekesnő egy rettentő hosszú interjút adott az Interview magazinnak, amit a Daily Mail is összefoglalt. Amellett, hogy Madonna a drogos élményeiről beszélt, egy fotósorozat készült róla, ahol eszméletlenül lila mellbimbókat villantott. Vagy csak szerintem van furcsa színe?

Ráadásul a képeket végre nem ő lőtte magáról. Alexander McQueen fehérneműkben pózolt, és még egy furcsa maszk is a fejére került. A szájába pedig valamiért virágot raktak.

Madonnával David Blaine beszélgetett  mégpedig úgy, hogy a bűvész kezében lévő pakliból kellett a kérdéseket kihúznia. Olyan témákat is érintettek, mint az énekesnő drogokkal kapcsolatos élményei. 

Az emberek azért drogoznak, hogy Istennel kerüljenek kapcsolatba, vagy pedig egy magasabb tudati szinttel. Én mindig azt mondom, hogy olyan ez, mint belépni a mátrixba. Ha be vagy állva, ezt meg tudod tenni, és pont ez az oka, hogy olyan sokan drogoznak. Egyszerűen csak közelebb akarnak kerülni Istenhez. 

De Madonna szerint ez a drog illúziója, ami úgy tesz, mintha újabb szintre emelne, miközben megöl és elpusztít.

Én mindent kipróbáltam, egyszer. De közben mindig rengeteg vizet ittam, hogy minél hamarabb kiürüljön az anyag a szervezetből.

Ezen kívül még azt is megtudtuk, hogy Madonna szerint a világ legfontosabb hivatása 

a prostitúció.
 

Kommentálná? A Facebookon tegye!