Story

Őrület, mi?

Hetilapszemle-sorozatunk előző részeit itt olvashatja el.

Nehéz nem totális háborúként értelmezni azt a húzást, hogy a lap már címlapon azt ígéri, hogy bemutatják Schobert igazi arcát. (Ha még emlékeznek, a hetilapnál nemrég főszerkesztő-váltás volt, a korábbi vezető Ómolnár Miklósból pedig Schobert kommunikációs igazgatója lett.) Promó ez persze, a Blikk volt főszerkesztőjének könyvéből idézgetnek. Olyan dolgokat, mint hogy Schobert minden róla szóló, negatív hírt személyes támadásnak vesz, és gyakran jelent fel újságokat.

Ez önt most mennyire lepte meg?

Más:

Sütő  Sovány  Enikő annyira elvált , hogy csak na. „Még korainak tartom, hogy erről beszéljek, de nem tagadom, hogy van egy olyan férfi az életemben, akivel hosszú távra tervezünk. Ő egy komoly ember, ezért egyelőre várunk azzal, hogy a nyilvánosság elé álljunk.” 

Erdei Zsolt exfelesége, Valamilyen Arabella nem Erdei Zsolttól, hanem egy Jamie nevű, ecuadori [a lap szerint: equadori] gitárostól terhes, aki az új szerelme. „Húsz éve gitárral, furulyával járja a világot, épp tegnap ment Ausztriába zenélni, és szombat éjjel jön haza.”

Vastag Tamást valószínűleg nem lehet annál jobban jellemezni, mint ahogy ő maga teszi. „Lélekben már negyvenéves vagyok. Nem tudom követni a modern világ változásait, képtelen vagyok azonosulni az értékvesztett és polgárpukkasztó dolgokkal.”

Koncz Zsuzsa arról, miért nem ment férjhez másodszorra: „egyszer kipróbáltam, az épp elég tanulsággal szolgált. A hozzám tartozó szeretteimmel, a családommal, a munkámmal kerek a világ. Az általános női rutinnal szemben én soha nem akartam ráakasztani senkire a saját életemet, inkább segíteni próbálom a velem élőket. Ez az én választásom, és boldog vagyok így.”

Nem akarom tudni, Mádai Vivien hogyan adott le három hét alatt 12 kilót a gyereke születése után. (Vajon a tizenkettőbe a gyereket is beleszámolták?)

Rippel Ferenc nem pénzért válna meg az embrióktól, amelyekről itt írtunk, csak meg akar bizonyosodni, hogy jó helyre kerülnek.  „Javasolták, hogy keressem meg Andy Vajnát, egy tévéshow ötletével. Ezt sem tartom lehetetlennek, bár a teljes titokban zajló kiválasztást sem vetettük még el. A lehetséges jelentkezőket egyébként nem én tesztelném. Pszichológusok, orvosok, tanárok, és más szakemberek közreműködésével választanánk ki a legesélyesebbeket. Ha esetleg lesz is tévéshow, azelőtt természetesen még számtalan jogi kérdést tisztázni kell, és az sem kizárt, hogy külföldön kerülne rá sor.” 

Hot! 

Tatár Csillának állítólag van valakije (mégpedig egy Balázs nevű, válófélben lévő, kétgyerekes férfi), de ezt nem ő mondja, hanem hozzájuk közel álló bennfentes. Tatár csak annyit mond, hogy egy minden szempontból civil illetővel alakul valami, de erről nem akar beszélni.

De nyugi, mert Gönczi Gábor meg született nőcsábász, és egy neve elhallgatását kérő ismerőse szerint azt pletykálják, hogy van valakije.

A Rising Starban versenyző Fehérvári Gábor Alfrédnak sokszor volt rossz már az életében.

Éjjel-Nappal Budapest Zsófinak, „ha meglát egy hajléktalant, azonnal könnybe lábad” a szeme.

Mi mondtuk, hogy Radics Gigit most már ne vénasszonynak sminkeljék, de csak nem értette meg mindenki.

Best

Tolvai Renáta vörösre festett haja olyan is marad, vagy nem.

Kiskegyed

Tornóczky Anitát nem érdekli, ki mit gondol.

Bejött Gáspár Győzőnek az életvezetési tanácsadás, már négy összejövetelt rendezett a falujában. „A legfiatalabb jelenlévő 50 éves, a legidősebb 79 volt.”

Gór Nagy Máriának bütyökműtétje volt.

Voksán Virág másfél év után szakított a pasijával.

És végül egy cím: „villantson napközben is!”

Na, ki irritálóbb ezen a héten?