Ahogy lement a Való világ 7 első párbaja, a reality rajongói fórumain máris hőbörögni kezdtek a nézők egy lehetséges csalás miatt. Az összeesküvés-elmélet a szavazatok elcsalásáról szól főleg, ez az a téma, amit előszeretettel vesznek elő a rajongók.

Amúgy érdekes tegnap este ilyenkor még Vikcsu vezetett 51 %-al és a ribanc meg 49 %-al és alig 24 óra alatt egyből lezuhant 30 % és a ribanc felment 70 %-ra ! Ááá csöppet se manipulálnak, dehogy, még hogy a nézők szavaznak! Egy nagy faszt, előre borítékolható volt Zsu visszamenetele!"

Szavazatok elcsalása

A Vikcsunak szurkolók szerint a villa MILF-je csalással nyerte meg a párbajt, a műsor szerkesztői manipulálták a szavazatokat. A szavazatokkal kapcsolatos csalások minden évadban felmerülnek, de jellemzően nem az első párbajon. A Való világ 4. évadában VV Éva és VV Gigi párbaja után jöttek azzal VV Gigi rajongói, hogy a botrányhősnőnek kikiáltott Baukó VV Éva csalással nyerhetett.

Így döntött az RTL vezetősége..bezzeg a TV2nél még a Hajdú is észnél volt és nézőpárti.."Remélem nem csalja el az RTL, mindenhol minden szavazáson Zsu-t látom egyértelmű győztesnek."

Beépített emberek

Az előző évadban Gyúrós Józsiról írogatták a kommentelők, hogy az, hogy Félix valójában a neve, egyenlő azzal, hogy beépített ember volt a játékban. A kondiszolis játékos magától adta fel a realityt, egyszerűen csak haza akart menni. A VV7-ben VV Maciról és VV Reniről állították többen, hogy mivel színészek, nyilván nem véletlenül kerültek a villába. A legnagyobb testű játékos a Segítség, bajban vagyok! című dokurealityben tűnt fel korábban az RTL II csatornán. 

Áhhh nem akarok gonoszkodni Macin, de gyanus nekem, ha tényleg van beépített ember tuti ő az...

Nézők manipulálása

Az előző évadban a szándékos kizárások és balhék gerjesztése miatt fórumoztak arról a tévénézők, hogy a csatorna szándékosan manipulálja a nézőket. A VV6-ban Simont zárták ki, amiért nekiment VV Vikinek, bár VV Viki direkt feszítette addig a húrt, amíg csak lehetett. 

Az összefoglalók vágása is évadról évadra összeesküvés-elméletekre ad okot, ahogy a stream akadozó működése is rendszeresen felmerül az aktív fórumozók közt.

Ebből mi a rövid összefoglalóban olyan sokat nem látunk, de a lakók szinte mindegyikének ez gyorsan levágódott, akik napi 24 órában hallgatták és látták Zsu-t.

Kivétel ugye a Dani, akinek nőként nagyon bejön Zsu és ettől durván elvakult, ez nem is kérdéses.

És amikor ennek (túl) erősen hangot adtak és adnak, na azt adják le nekünk az Összefoglalóban, mert az az érdekes "műsor".

Kommentálná? A Facebookon tegye!