VV Dóri december 9-én, délután megtudta, hogy a nagymamája meghalt. Emiatt az összefoglaló közben élőben kapcsoltak a villába, hogy megkérdezték, akarja-e folytatni a játékot. Akarja, mert ez volt a nagymamája kérése.

(Hasonlóra eddig egyszer volt példa: az első évadban szereplő Okinak meghalt a lánya. Ő akkor folytatta a játékot.)

Ez volt még

A megmaradt játékosok olyan gyászbeszédeket (nem vicc, volt fekete-fehér fotó a nőről, meg gyertya, szomorú zene és bömbölés) rittyentettek az elsőként kiesett Vikcsunak, mintha nem három hétig laktak volna együtt, egy bekamerázott házban, hanem az utóbbi négy évtizedben, Újlipótvárosban. Azzal a különbséggel, hogy sírás közben mindenki arról fogadkozott, hogy ha kimennek, csapatnak egy rendes bulit a párbajban alulmaradt nővel.

_

A helyzet másnap délelőtt fokozódott, amikor a kevéssé okos, de szexuálisan aktív Fannika a fürdőben Renátának mondta el, hogy ezentúl

úgy játszik majd, ahogy illik, méltósággal.

Eközben Szilikonos Zsuzsi, Szaladgálós Edina és Koszostalpú Dani megalapították a Cinkostárs Bt-t, már ha jól értettem az istentelenül idegesítő sutyorgásukat, szóval most szövetik az összeesküvés, alakulnak az erőviszonyok, például a Fanni-Renáta tengellyel szemben.

lealpárosodsz

Ezután Zsuzsi minden lakótársával próbált beszélgetni egy kicsit, itt két érdekességet tapasztaltunk. Az egyik, hogy az egyébként nem sült hülyének tűnő versenyző is annyira ostobán tud fogalmazni, ha erőlködik, mint egy darab kő. Fannikának olyanokat mondott, hogy „lealpárosodsz”,  meg hogy „kijelentesz szavakat”. Jó, Fannika utóbb a többieknek azt elevenítette fel az elhangzottakból, hogy „még mindig nem érettem ki nővé”.

_

Ezen felül mindenki azon picsog, hogy dolgozni kell majd (munkahét jön,, meló nélkül nincs evés sem), Dóra (remélhetőleg jól láttuk, és tényleg ő volt az) főleg azért, mert most fog menstruálni, és úgy nem lesz kedve. (Innen üzenjük szeretettel, hogy vannak olyan foglalkozások, amelyek űzésében nem akadály, ha egy nőnek vérzése van éppen.) Főnökük is van, Péter.

Még mindig nem derült ki igazából, hogy miért gyűlöli mindenki a párbajgyőztes Zsuzsát, azon felül, hogy örült, mert párbajgyőztes.

És most újra megkérdezzük a Velvet ValóVilág-Véleménygenerátorát:

Ha a fiam ezt nézné, letörném a kezét. Ha jelentkezne is, akkor kitagadnám, annyira egy szenny műsor ez. Kit érdekel, hogy diszkós gorillák próbálnak plázacicákkal hetyegni? Aztán csodálkozunk, hogy ekkora birka nép vagyunk. Megetetik velünk ezt a szemetet, mi meg bólogatunk hozzá. Inkább olvasnának egy jó könyvet helyette! 

Update: elnézést, a cikkben eddig biztosan állítottam, hogy VV Zsuzsa melle műből van. De erről sehol sem találtam hivatalos megerősítést, úgyhogy még az is lehet, hogy nem.

Update2: köszönet, drága olvasók, van megerősítés, ezek bizony bolti mellek.

Kommentálná? A Facebookon tegye!