A hetedik Való Világ szereplői túltesznek az eddigi összes évad játékosain. Rekordidő alatt másztak egymásra, úgy káromkodnak, hogy azt már tanítani kellene, ráadásul szürreális pillanatokban is bővelkedik a reality.

VV Fanni pénzért disznólkodna a villában

VV Fanni a munkahéten három nap alatt jutott el odáig, hogy mivel azonnal pénzre van szüksége, szexuális szolgáltatást kínál fel a férfi játékosoknak. Pontosabban megmasszírozná VV Maci zsákját, csak hogy legyen pénze. Most ugyanis az a szabály, hogy dolgozni kell a villában, anélkül nincs pénz, anélkül meg semmi.

VV Maci és VV Fanni hónaljujjazása a létező legszürreálisabb 

A villa legtestesebbje, aki egyben feltehetően a villa legperverzebbje is, megmasszírozta VV Fanni testét, aminek az lett a vége, hogy megujjazta a hónalját. A hónaljujjazás előtt annyira belelendült a masszázsba, hogy nyalogatta a villanő testét. Egyébként ő az, aki amikor beköltözött a villába, megszagolgatott egy bugyit.

 VV Edina, aki elszaladt az ujjazás után

VV Edina elszaladt, miután tökrészegen széttette a lábait Lacinak, aki odanyúlt. Az ujjazás után szó szerint elszaladt, ő, aki magához nyúlt a szobában, amikor meglátta VV Dórit és azt a VV Lacit szex közben, aki később megujjazta.

Aki mer, az dug

Minden eddigi hazai valóságshow dugásrekordja megdőlt, amikor a nagyhajú VV Fanni nem bírt magával, és a nyugiszobában átadta magát az élvezeteknek. A villa kanjai nem igazán fogják vissza magukat, sőt, szinte alig telik el összefoglaló, hogy ne legyen arról szó, melyikük kit dugna meg. A beszélgetésen kívül tesznek is érte, eddig már három nő is beadta a derekát

Merész párbeszédek

Erős párbeszédekkel igyekeznek egymást felszedni a játékosok, VV Fannit Dennis a maszturbálási szokásairól kérdezte  – a szoktál szkreccselni kérdés ugyanis erre irányult. VV Fanni pedig közölte, hogy ő szokott pornót nézni, naés. A teljesen elképesztő párbeszédekből van még több is, főleg olyanok, amiket tényleg csak a résztvevők értenek: például VV Dóri és VV Laci párbeszéde a sikálásról.