Valószínűleg igen, csak egy háromévesnek is magasabb az érzelmi intelligenciája, mint Fanninak. Egy ingával beszélgetett, amikor Dennis tette fel a kőtől a kérdést, hogy kedveli-e őt a lány. Fanni annyira sarokba szorítva érezte magát, hogy inkább kiszaladt a szobából, hogy elkerülje az inga kínos igazságát. 

Természetesen később megenyhült és boldogan ugrott Dennis nyakába, aki próbált lelkizni, csakhogy Eminem bekavart. Amikor Fanni meghallotta egyik kedvenc számát, ott hagyott csapot-papot. Indult is a parkett felé, amit már Edina előmelegített. Az erdélyi lány a tükör előtt próbált termékenységi táncot előadni, csak nem nagyon ment neki. 

De nincs még happiend. Dennis vagy a show miatt vagy nem azért teszi a szépet Fanninak. A lány éretten és okosan zárta le a vitát a következő mondattal:

Viszont most nekem innom kell egy pohár lájt kólát és készülnöm kell a kiválasztásra. 

A másik fontos momentum Laci és Dennis szócsatája volt egy állítólagos faszkalapozás okán. Egy perc alatt még soha nem hangzott el ennyiszer, hogy fasz: "mondtad, hogy faszkalap? Állj ki a faszodért is egyúttal!" – vonta kérdőre Laci Dennist. "Én kiállok a faszomért... Én odarakom a faszomat, amikor oda kell"– hangzott a válasz. És ez így ment tovább. Gyakorlatilag minden egyéb tartalom nélkül ismételgethették volna, hogy 

pénisz.

Ezen felül még egy altájjal kapcsolatos információt tudtunk meg. Méghozzá, hogy Laci pöcse pici. Lehet, hogy itt rekedt meg Dóri és Laci kapcsolata?! A méretbeli fenntartások szakíthattak meg egy bimbózó románcot.

Dórit már Robin támadná le, de egyelőre csak Edinával osztja meg a vágyait. Úgy sejti, hogy talán jelent valamit, hogy már három napja a lányról álmodik. Lehet, De semmi sem biztos. Merthogy Robin nem tudja mit is érez. 

Amennyire tetszik, annyira nem is érdekel.

A bölcs szavak ellenére nem bánná, hogyha Dórival tölthetné az éjszakákat a nyugiban. Csak hát ott ugye Dennisék viszik a hátukon a műsort

Holnap!!!!!!!!!!!!!

Reni valamit kéjesen fog csinálni Dennis kigombolt gatyájának tájékán. Fanni pedig Ádámmal csókolózik. Dráma. Dráma. Dráma.