ez itt a hetilapszemle

A múltkor azt hittük, a Story és a Best összes dolgozója szabira ment, és csak a Hot! készül a karácsonyra, de nem: ezek a lapok most hozták össze a dupla lapszámot.

Eddigi szemléinket itt olvashatja.

Best

Szellő Istvánnak „nincs könnyű feladata, hiszen az ötéves ikrek, Manna és Alen – akiket először a Bestnek mutat meg – bizony komoly feladat elé állítják”. Reméljük, más azért már látta a gyerekeket. 

Hegyi Barbara: „sokféle identitású családunkba már tényleg csak Zorán hiányzott a maga szerbségével. Ma már annyira kiműveltük magunkat, hogy talán jobban ismerjük a szertartások menetét és a hagyományos menüt, mint ő maga, aki miatt bevállaltuk az egész pravoszláv macerát”.

Udvaros Dorottya egyszer megpróbált glettelni.

Hét ismert ember (Szűcs Judith, Árpa Attila, Erős Antónia, Németh Lajos, Győrfi Pál, Szabó Győző és Andor Éva) két oldalon mondja el, hogy a szeretet a lényeg, és az odafigyelés, nem az ajándékok.

Zséda pápai, ezért amikor ott jár, úgy érzi: „ide mindig hazajövök”.

Ungár Anikó nem nyitja ki magát bárkinek, de Sütő Enikőnek igen.

Van olyan, hogy egyiptomi horoszkóp, ebben például Alföldi Róbert jegye Nílus, dr. Csisztu Zsuzsa pedig Geb. Van még tíz másik jegy, de közlésüktől eltekintünk.

„Amerikában télen is nyár van!”

Kárász Róbert nagyon félti a lányát a bulizástól: „túl sok mindent láttam már, így sajnos mindent el is tudok képzelni”.

Détár Enikő miniszoknyákban lengeti a lábát és pucsít a divatösszeállításban, mondjuk jól néz ki.

Story

Tatár Csillával már foglalkoztunk. Ő a címlapon olvasottak szerint csak a Storyban szólal meg, reméljük, azért nem némult el, mert akkor lesznek még itt bajok.

VISSZATÉRT a Celebek, akik ételek rovat az újságban! „Wolf Kati rakott krumpli megbolondítva”.

Kamarás Iván fiai nagyon szeretik egymást, ami örömteli. Valamiért mindhármukat mezítláb fotózták.

Galambos Lagzilajcsi Lajos karácsonykor a feleségével és három gyerekükkel egy szobában alszik, „hogy még jobban érezzük a fészekmeleget”.

Farkasházi Réka a fotózás kedvéért játékosan úgy tesz, mintha dolgokat csinálna, de igazából nem.

Gombos Edina még nem tudja, hogyan nevezze el Mirike kisöccsét, aki majd áprilisban születik meg. Vagy Oliver lesz, vagy Mauro, vagy Manolo jöhet szóba, de még engedélyeztetni kell.

Andy Vajna kedvence a fagyasztott szőlő. A feleségének a jósnője azt mondta,  „két év múlva lesz egy kislányom Andytől. Segítséggel ugyan, de Andytől”.

Rippel Ferenc és 24 évvel fiatalabb szerelme, Dalma észre sem veszik a kettejük között lévő korkülönbséget.

Stohl Andrásék élete egy túlélőshow.

Kiskegyed

Balássy Betty és Varga Feri lassan leszoknak a körömrágásról.

Czibi Norbert, a Rising Star versenyzője másfél év alatt ötven kilót fogyott tojásevéssel.