A kétgyermekes színésznő testének tökéletessége eddig sem volt titok, sőt, módszereit sem rejtegeti, amelyekkel genetikai adottságait látványosan kimaxolja.

Azt már eddig is tudtuk, hogy Alba keményen edz, ráadásul magának főz, hogy biztos legyen benne, csak a megfelelő tápanyagokat fogyasztja. Most azonban egy új testedzési formát is felvett a repetoárba, igaz ennek oka leginkább készülő, Mechanic: Resurrection  című filmje, amelyben komoly harcművészeti teljesítményét is megcsodálhatjuk majd, írja a People.

Alba ezért mostanában akár heti négy Krav Maga  – az izraeli hadsereg hivatalos önvédelmi és közelharc módszere  edzésen vesz részt, amit Instagram-oldalán is megörökít.

Edzője, Michael Margolin nem csak az ütésekre és rúgásokra koncentrál a nagy intenzitású testmozgást igénylő, egy órás találkozóik során, de medicinlabda, kettlebell és súlyzók emelését is belekeveri a mozdulatsorokba. Emellett a 33 éves sztár jógázni, és spinningórákra is jár.

Ezek után sem csodálkozni, sem irigykedni nem nagyon lehet, vagyis inkább nem érdemes. Ez a nő ugyanis bőven megdolgozik azért, hogy csodásan nézzen ki.

Ha esetleg kíváncsi, itt egy kis oktatóvideó Alba edzőjétől a Krav Maga módszerről: