Bizony. Aktmodell Dóri olyan butára tudja inni magát, hogy azt öröm nézni. Merthogy buli volt a villában és a budiból kifelé menet Robin megakadályozta, hogy Dóri visszamenjen a többiek közé. Pisi után jól lekapta a lányt. Aztán Robin megmasszírozta Dóri 

brazil seggét.

Tetszik neki az ilyen nagy, formás fenék. Ezért oda-vissza simogatta. Ettől viszont Dóri annyira megijedt, hogy menten kiszaladt a konyhába egy tangában és leült Maciékhoz, hogy sírjon egy kicsit a szituációról. Iszonyú nagy dráma, tényleg. 

Ja, és kvízjáték volt a már vesztes Reni és Dani között. A kérdéseket szerencsére a többi villalakó állította össze. Így sikerült a tökéletes sportkérdést feltenni Daninak: Hány testvére van Cristiano Ronaldónak. Dani szégyen szemre nem tudta, hogy három.

A szuperokos Fanni egy bizonyos orosz cári tojással kapcsolatos kérdést akart feltenni, csak nem jutott eszébe hogy mi is a neve a tojásoknak. Fabergé egyébként, de Szent István sem 1400 körül uralkodott, úgyhogy végül is az is tök mindegy, hogy hogy hívják a tojásokat.  

Lilunak teljesen igaza van. Az lenne a legjobb, ha 

csak kvízekből állna a műsor.

Kommentálná? A Facebookon tegye!