Nézne tévét karácsonykor? Hát jó. Akkor készüljön fel az összes Reszkessetek, betörők! és Indiana Jones filmekre zsinórban. Az alábbiakban az M1, RTL KLUB, TV2 és Viasat3 műsorkínálatából válagottunk, hogy tudja, mire számítson az ünnepek alatt tévéileg. 

Reszekessetek, betörők! trilógia

Szerencsére már Kolosi Péter jó előre bejelentette, hogy idén nem lesz Macaulay Culkin mentes karácsony. De azért nem sok egy kicsit mind a három rész a Reszkessetek, betörők!-ból?! Hát de. A karácsonyt végig Culkinnal tölthetjük és, ha nem volna elég, minden másnap az ismétlést is megnézhetjük. Így összesen hatszor megy le a film. 

Indiana Jones orrvézésig

A Reszkessetek, betörők!-kel párhuzamosan a TV2 Harrison Fordot vette elő. Ők Kevinnel egy időben egy csomó Indiana Jones részt leadna, ami egy nappal tovább tart, mint a betörős kálvária. A délelőtti ismétlés itt is kötelező, így nyolc jár belőle. A végén már tuti visszasírjuk a Reszkessetek, betörők! harmadik részét. 

Ízek, imák, szerelmek

Szenteste, a Reszkessetek, betörők! után, úgy másfél kiló bejglivel nehezebben bámulhatjuk Julia Robertset. Az olaszországi résznél pedig valószínűleg rájövünk, hogy még éhesek vagyunk és fér még a rántott húsból. 

Jégkorszak – A dínók hajnala

Ilyen is lesz. Méghozzá az RTL-en közvetlen Kevin előtt, a karácsonyi vacsora kellős közepén.  

Télapu

Már majdnem úgy tűnt, hogy a Tim Allen örök klasszikusa kimarad a karácsonyi válogatásból. De a köztévé megmentette a helyzetet és szerencsére műsorra tűzte az amerikai elfoglalt, elvált apuka mikulásodását 25-én, fél hatkor. 

Csillagpor

Ez a film már nem fért bele az esti sávba (dec. 25., TV2, háromnegyed 2), pedig nyugodtan kiválthatott volna egy részt az Indiana Jones-ból. Amilyen bugyutának tűnik a címe és a története, olyan aranyos film. De tényleg! Robert De Niro, mint kedves, meleg kalóz viszi a pálmát. Kötelező!

Doktor Szöszi

Most komolyan?! Úgy minden második vasárnap végignézhetjük, hogyan jut be fél kézzel a Harvardra a butának hitt, de közben meg tök okos Reese Witherspoon. Komolyan karácsonykor, december 27-én is csak ennyi jár?! Nem szép dolog. 

Csak úgy a semmiből: Csúcsformában 3.

De miért pont most?! Miért pont a harmadik rész?! Annyi kérdés merül fel, hogy mit keres december 28-án, fél 9-kor az RTL KLUB műsorán ez a kínfilm. 

Tök állat

Ó, Rob Schneider, miért létezel? Nem lenne kevesebb a filmtörténelem a Tök állat és alsó filmek nélkül, az biztos. Mindenesetre szintén 28-án, a TV2-n, a Csúcsformábannal szimultán nézhetünk egy másik hulladékot és dönthetünk, melyik a kétségbeejtőbb. 

Huhh: Igazából szerelem

Na, most mindenki törölje meg az izgalomtól már erősen gyöngyöző homlokát. Igen, lesz idén Igazából szerelem. Méghozzá 23-án (ismétlés 24-én délelőtt) este a Viasaton. Ezt a filmet férfiak és nők egyaránt szeretik (igen, még a FÉRFIAK is), romantika ide vagy oda. Annyira jó, hogy most is végignézhetjük Hugh Grant táncát. 

E.T. – A földönkívüli

Ha már unja Harrison Fordot, vagy Macaulay Culkint, akkor biztos E.T-t is. De ettől még megnézheti 24-én a Viasaton.