Öt közismert magyar férfit szedtünk össze, akik a külső jegyeik alapján szerintünk simán bevállalhatnának egy főszerepet valamilyen Jézus életéről szóló filmben. Önnek melyikük a befutó? Öt pontot adjon annak a celebnek, aki ön szerint a legjobban hasonlít a Megváltóra!

Ganxsta Zolee

Ha Jézus rapper lett volna, biztosan úgy nézett volna ki, mint Zana Zoltán, alias Ganxsta Zolee. Bár a zenész simán megállná a helyét egy Obélix-hasonmás versenyen is, azért szerintünk van benne egy kis jézusiasság is. A cuki fürtöcskéit figyelembe véve mindenképp. 

Kira Gilwer

Kira Gilwer neve lehet, nem mond túl sokat a Velvet olvasóinak, de ha azt mondjuk, ő a magyar Conchita Wurst, akkor bizonyára mindenki tudja, kiről van szó. A transzvesztita előadóművészt legtöbbször a szakállas nővel szokták összekeverni, de nem kizárt, hogy Jézusként is sikert aratna a pesti éjszakában: szép, nagy szemek, szakáll, hosszú haj – ez mind adott.

Lukács Laci

A debreceni punk-rock zenekar, a Tankcsapda frontemberének szintén imidzse a hosszú haj és a szőrös arc, amilyennek általában lefestik Jézust is. Lukács mellett szól az is, hogy a hírek szerint eléggé vallásos.

Varga Viktor

Az exhibicionista énekes már többször is tetszelgett Jézusként, például a Hal a tortán című műsorban is beöltözve kezdett el magának apostolokat toborozni. Varga Viktort olyan szinten megihlette a Megváltó, hogy egy a Jézus szívét ábrázoló medált hord a nyakában, amit hullámcsatokból, mediterrán sziklából és bőrből állított össze. 

Vörös Attila (ÉNB Dávid)

Az Éjjel-nappal Budapest szereplője a Nevermore gitárosa volt éveken át Amerikában, a rock iránti szeretetét már a külső jegyek alapján le lehet vágni. Vörös Attila, vagyis ÉNB Dávid amúgy nemrégiben még több mint 100 kilót nyomott, de a sok mozgásnak köszönhetően eltűntek a zsírpárnácskái.