Brad Pitt és a családja Angelina Jolie nélkül jelent meg Jolie legújabb filmje premierjén, mert a színésznő bárányhimlős. A családfő viszont ott volt a gyerekekkel, és mindannyian öltönyt húztak, még akkor is, ha Pitt egyébként csak egy fekete pólót vett a zakója alá.

Mint utóbb kiderült, az egész Jolie és Pitt első közös lánya, Shiloh kedvéért történt így, az ő kifejezett kérése volt, hogy mindannyian öltönyben jelenjenek meg a vörös szőnyegen.

Ennek apropóján az Advocate összeszedte, hogy Shiloh Jolie-Pitt a múltban hányszor tette már egyértelművé, hogy fiú szeretne lenni, és hogy a szülei mennyire tökéletesen kezelik ezt a helyzetet.

Szóval az, hogy Shiloh azt kérte az apjától, hogy öltönyben jelenjenek meg, már elég sokadik megnyilvánulása volt annak, hogy fiú szeretne lenni. Ráadásul Shiloh most már nyolcéves, sokkal érettebb, mint amikor először volt ilyen megnyilvánulása.

Felemlegetik, hogy Shiloh már háromévesen azt kérte a szüleitől, hogy szólítsák Johnnak. Ebben semmi meglepő sincs, rengeteg kisgyerek talál ki saját magának becenevet.

Aztán Shiloh kitalálta, hogy ő fiúruhákban szeretne járni, ezt Jolie azzal magyarázta, hogy a hároméves lánya nem teljesen érzi a különbséget saját maga és a fiútestvére között. Azt kérte a szüleitől, hogy fiúknak való ruhákban járhasson, valamint hogy vágják le haját. Ez körülbelül négy éve történt, Shiloh azóta is fiúruhákban jár és a haja is rövid, akárcsak a bátyjainak.

A szüleit természetesen egyáltalán nem zavarja a dolog, Jolie azt mondta, sosem akarnák azt, hogy a gyerekeik olyanok legyenek, amilyenek nem akarnak lenni. A családban nem mindenki ennyire elfogadó, Brad Pitt anyja például nehezen emészti meg, hogy Shiloh fiú szeretne lenni, ezért rendszeresen vesz neki lányos ruhákat. De Pitt anyja valószínűleg elég sok dolgot nehezen emészt meg fia családjában, hiszen kifejezetten ellenzi a melegházasságot is, ami mellett például Joliék határozottan kiállnak.  

Shiloh annyira komolyan gondolja a fiúlétet, hogy meg sem fordul a fejében, hogy lányként viselkedjen. A döntését már olyan komoly lapok is tiszteletben tartják, mint a Telegraph, ahol rendszeresen John Jolie-Pittként hivatkoznak rá.

A Telegraphnak megszólaló szakértők azt mondják, teljesen normális egy ilyen korú gyereknél az ilyen viselkedés, különösen, hogy Shiloh középső gyerek. A középső gyerekek sokszor érzik azt, hogy kevesebb figyelem jut rájuk, ezért szokatlannak tűnő dolgokat is képesek tenni, hogy több figyelmet kapjanak.

Minden szülőnek, aki azzal szembesül, hogy a gyereke számára furcsa módon ismerkedik a nemekkel, azt tanácsolják, hogy várjanak, figyeljenek, és fogadják el a gyerekük döntését. Angeline Jolie és Brad Pitt pontosan ezt teszik nagy nyilvánosság előtt, érdemes róluk példát venni.