Miley Cyrus évét három szóban össze lehet foglalni: műpöcsök, villantások és Schwarzenegger. És ezennel vége is a cikknek. Már mindent tud. Jó nem, a művésznő azért mást is letett az asztalra 2014-ben.

A mellek

Először is halálra villantotta magát. Már arra is immúnisak lennénk, ha Cyrus anyaszült meztelenül lépne a színpadra, vagy ugorna le tejért a közértbe. Minden oldalról, többféle anyagdarabbal láttuk a csöcsöket. Már jobban ismerjük az ő melleit, mint a sajátunkat. Egyedül a bimbókat igyekszik takargatni, de azt is egy tapasszal, vagy két ufóval, ami azért lássuk be, nem hagy túl sokat a képzeletnek. Miley Cyrus lassan, de biztosan eléri, hogy mindenki nagy ívben tegyen arra, ha kilóg valamije. 

És akkor jöttek a műpöcsök

Délután volt és december. Miley Cyrus a mínusz 20 fok ellenére melltartó nélkül, átlátszó felsőben indult neki a városnak, mégse látott egyetlen lesifotóst sem. „De hát kilátszik a mellem, ez nem érdekel senkit?” – gondolta magában. Szomorúan, pucéran és náthával ért haza. És akkor kipattant a szikra: „akkor

felfújok pár péniszt

és azokat fogom meglovagolni. Igen, ez lesz.” 

Valahogy így kezdődhetett a műpöcsök korszaka, amiket Cyrus lelkesen használ színpadon és a szabadidejében. Még a szülinapján is ez volt a kedvenc kelléke. 

A lényeg: minél kisebb bugyi

Vagy az se. Tök mindegy. Tulajdonképpen Miley Cyrus miért nem vállal pornót?! Már kimaxolt minden egyéb villantási lehetőséget. Beindíthatná a musical-pornós karrierjét. 

Jó nagy bazi segg, a többi nem számít

Ezt már Ross is megmondta a Jóbarátokban. Miley Cyrus pedig követi a filozófiát. Csak még növeszthetné egy kicsit. Egyelőre jó messze áll a Nicki Minaj-i méretektől. De próbálkozik. Néha photoshoppal

Schwarzeneggernek bejön

Mármint Miley Cyrus és minden, ami vele jár. Az ifjabbik Schwarzenegger jött össze az énekesnővel és boldogan húz ő is rózsaszín csíkokat az arcára. De legalább Cyrus már nem Hemsworth után sír, úgyhogy sok boldogságot!

Hát, ennyi minden történ Miley Cyrusszal. Reméljük, tudja még fokozni a dolgokat a következő évben is. Mert nagy baj lenne, ha nem.