Jennifer Lawrence nagyon sokszor nyilatkozta, hogy sosem fog regisztrálni az Instagramra vagy a Twitterre, ezért alapvetően szkeptikusak vagyunk a témában – mégis úgy látjuk, mintha megtette volna. 

A külföldi hírekben karácsony napjaiban ugyanis nagyon pörögtek azok a képek, amelyeket egy gyermekkórházban készítettek róla, és ezen az Instagramon tettek közzé. Mi viszont most egy fintorgósat mutatunk róla. (Jó, meg ezt, amin megkérdezi, hogy olyan-e, mintha kakilni készülne.)

Mockingjay press day in NYC

Ein von @jennishrader gepostetes Foto am

A fotók közt vannak profik, és láthatóan amatőrök is, de mi már annyi kamu-híresemberinstagramot láttunk, hogy nem mernénk határozottan állítani, hogy ez nem egy ügyes rajongó gyűjteménye, más rajongók képeiből, és interneten összebogarászott magazinfotókból. Az utóbbi napokban viszont egy csomó olyan felvételt tett ki az instagram készítője, amelyek könnyen beazonosítható, igazolható élethelyzetben készültek róla. Például ez a szurkolós.

A photo posted by @jennishrader on

Szóval most arra hajlunk, hogy ez talán tényleg a sajátja lehet, legfeljebb nem ő, hanem az asszisztense frissítgeti. (Akárhogy is, ez az instagram már júliusban is létezett, viszont eddig talán nem volt nyílt. Nem tudjuk.) És akkor már azt is elhihetjük, hogy ez a Twittere

Akár az övé, akár egy ügyes illető ver most át mindannyiunkat, erről a karácsonyi üdvözletről simán el tudjuk képzelni, hogy posztolná.

Merry Christmas to you all! #MerryChristmasYaFilthyAnimal

A photo posted by @jennishrader on

(Vagyis: boldog karácsonyt, te mocskos állat!)