Még csak december vége van, de egyes magazinoknak már a februári számaiból is szemléz az amerikai bulvársajtó. Így tett a JustJared is, akiknél azt olvassuk, Kaley Cuoco érdekes dolgokat nyilatkozott a Redbook magazinnak. (Amelynek címlapjára a kutyájával fotózták le, itt nézheti meg.)

A 29 éves színésznő egyfelől arról beszélt, hogy nem tartja magát feministának, „de valószínűleg azért, mert sosem szembesült hátrányos megkülönböztetéssel. Heti öt este főzök Ryannek [a férje], háziasszonynak érzem magam tőle, és ezt imádom. Tudom, hogy ódivatúan hangzik, de szeretem a férfijéről gondoskodó nő szerepét. Annyira uralom a munkámat, hogy utána szeretek hazamenni, és kiszolgálni őt. Anyukám is ilyen, azt hiszem, ezt tőle tanultam el”. 

A mellplasztikájáról is beszélt, amiről nem találtunk adatot, hogy mikor végezhették, de talán mindegy is. „Nem voltak melleim! Életem legjobb döntése volt! Mindig aránytalannak éreztem magam. Az implantátumaim magabiztosabbá tettek. Ez az egész nem arról szólt, hogy úgy akarok kinézni, mint egy pornós, vagy hogy szexi akarok lenni.”

Elmélkedett egy sort arról is, milyen sokat jelent neki, hogy mostanában ő a legjobban fizetett tévés színésznő. Ugyanis a szülei tizenhat évig hordták meghallgatásokra, olvastak össze vele szöveget, pátyolgatták, ha nem kapott meg egy szerepet, most pedig az egész családjának anyagi biztonságot adhat.