Az emberrel megesik olykor, hogy többet iszik a kelleténél, ilyenkor menthetetlenül beáll a részegség állapota. A celebek ugyan befolyásosabbak és gazdagabbak, de eddig ők sem tudták elkerülni a mámor árnyoldalát: a lealjasodást. Nem is hagytuk ezt annyiban, és összegyűjtöttük az idei csúf eseteket.

Kedvenc neoavantgárd művészünk, Shia LaBeouf kezdte az évet egy kocsmai balhéval: valaki anyázott, ő meg egész közel odahajolt az illetőhöz és ráüvöltötte: „MIT MONDTÁL??!!" (Ld. a lenti videón). Mellette még Justin „Mekkoraférfivagyok" Bieber janizott januárban azzal, hogy ittasan vezetett, meg is ütötte a bokáját. Oszter Sándor is nagyot alakított februárban, amikor ittasan lezúzta a MOM Park mélygarázsát, majd reménykedett, hogy megússza a bírósági eljárást. Nem fogja.

Shia LaBeouf -- Headbutts Guy in London Bar Brawl - Watch More Celebrity Videos or Subscribe

A tavasz legnagyobb ittasságát Jude Law követte el Budapesten, aki annyira fogalmatlanra itta magát, hogy ráfanyalodott Zimány Lindára. Be is indult a topmodell karrierje! Szomorúbb lett a másik tavaszi részeges történet, Nócié, az egykor szebb napokat látott műsorvezetőé, aki csatakrészegen vezetett az M0-son, ezért még per is zajlik ellene. Példát vehetne Jennifer Lawrence-ről, aki diszkréten lehányta Madonna lépcsőjét, és Miley Cyrus szólt rá, hogy mit művel már.

Később a brit Glamour-gálán lehetett újra jóféle ittasságokat látni, Natalie Dormer és Kate Moss is a bizonytalan járásúak táborát erősítette (utóbbi egy elvonó után is megismételte a bravúrt). Júliusban Kelly Osbourne-ról érkeztek ittas képek, ahogy a haverjával távozott egy klubból. Jessica Simpson viszont az érkezést maxolta ki, de neki egyész cukin állt, ahogy tágra nyílt szemekkel meredt a nagyvilágra és az őt faggató lesifotósokra, miközben többen támogatták. Charlie Sheen is a cuki kategória lett, autóból őt észrevevő rajongókhoz tántorgott oda és mutogatta lelkesen a tetkóit.

Augusztusban újabb magyar celeb csicsókázott be, Kökény Attila a haverokkal részegeskedett a belvárosban, de előnyére legyen mondva, hogy a sajtómegkeresésekre el is ismerte, mondván kell néha lazítani. Pádár Alexandra az X-Faktor selejtezőiben próbálkozott, de annyira feszült volt, hogy éhgyomorra pálinkázott. Ettől csak még rosszabb lett, mint azóta kiderült, nem jutott semeddig a tehetségkutatóban. Ha már Magyarország és tévé, Krasznai Tündének a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben sikerült azonnal berúgnia, amint a stáb piát juttatott nekik.

A kanadai Deer Lake reptéren gatyára vetkőzött Johnny Cash fiaJohn Carter Cash, akit ezért ott is tartottak a rendőrök, míg ki nem józanodott. Egy másik Johnny, méghozzá Depp egy díjátadón még kínosabb szituációba keveredett, tényleg saturészegen konferált fel egy díjazottat, miközben össze-vissza dülöngélt. Ő legalább nem esett le vízszintbe, mint Courtney Love egy kocsi hátsó ülésére.