Öt magyar celebet tudtunk kiemelni, akik vagy magukhoz, vagy másokhoz, vagy hozzánk képest nagyot dobtak. Az szinte biztos, hogy ők király évként fogják elkönyvelni 2014-et.

Baukó Éva

Tavaly a legkevésbé sem tűnt úgy, hogy Baukó Éva valaha is összekaparja magát annyira, hogy a címlapra kerülő részegeskedésen túl bárkit is érdekeljen a negyedik Való világ egykori törtetője. Ehhez képest összeszedte magát, és bár a TV2-n futó Élet Show-ja gyorsan megbukott vele, végül sikerült visszamenni az őt évekig mellőző RTL Klubhoz, ahol a Belevalót vezetheti. Nem állítjuk, hogy a Belevaló egy tévés karrier csúcsa, de az elvonóhoz képest elég jó hely.

Majka

Szép lassan addig építgette saját imidzsét Majoros Péter, hogy főműsoridőben vezethet tehetségkutatót a TV2-n. Emellett még mindig keresett zenész, van egy bőven vállalható hamburgerezője, és úgy általában úgy tűnik, ez az év az ő nagy befutásáról is szólt.

Aleska Diamond

Aleska már nem csak az egykori pornós, hanem Aleska, a bárhol bevethető celeb. A Celeb vagyok, ments ki innen miatt ő lett a legkeresettebb magyar Google-ön, légtáncosként is egészen sikeres, 2015-ben pedig már hastánccal fog támadni. Most mondanánk, hogy ő a magyar Sasha Grey, de Aleska sokkal viccesebb, mint Sasha Grey.

Kulcsár Edina

Már annyira hozzászoktunk, hogy a nagy visszhangot kapó hazai szépségversenyek győztesei az égvilágon semmi nyomot nem hagynak maguk után a világversenyeken, hogy Kulcsár Edina Miss Worldön elért másodk helyéről majdnem le is maradtunk. Pedig ez tényleg komoly eredmény, és kivételesen nemcsak azért, mert megint lesz mire hivatkozva azt mondani, hogy a magyar lányok a világon a legszebbek.

VV Aurelio

A hatodik Való világ győzteséből az égvilágon senki nem nézte volna ki, hogy a villában lezavart pöcspörgetésén túl is vicces tud lenni. Ehhez képest a Celeb vagyok, ments ki innen! harmadik szériáját az ő tahózása mentette meg, és a Belevalóban is egészen új értelmet ad a nép egyszerű gyermeke kifejezésnek.