Nagyon szoros mezőnyből választottuk ki azt az öt versenyzőt, aki most meg fog küzdeni a minden idők legostobább villalakója címért. Öt ponttal jutalmazza azt a VV-szereplőt, aki ön szerint a legnagyobb dinka a felsorolásból, akár idegesítően, akár szórakoztatóan!

VV Cristofel

A Való világ ötödik szériájába annyi félkegyelmű szereplő került be, hogy elég nehéz volt szűkítenünk a kört. A fiúk közül viszont tuti, hogy Cristofel vitte a prímet, aki saját maga is beismerte, hogy sokszor azt sem tudja, mit beszélnek a társai, mert nem érti bizonyos szavak jelentését. Hogy a későbbi párbaján villogni tudjon, a villában tartottak neki egy kis oktatást, ahol új kifjezéseket kellett bemagolnia, de hiábavalónak tűnt. VV Éva szerint egyébként Cristofel nem hülye, sőt, komoly dolgokról is lehet vele beszélgetni. 

VV Fanni

Bár az idei VV-ben a villalakók szerint Edina a legostobább közöttük (ami Fanni szerint okés lesz, ha az erdélyi lány továbbtanul), mi arra szavazunk, hogy Fannika bugyutább mindegyiküknél. Erre a lány már bizonyítékkal is szoltál, hogyaszongya: azért alszik szemüvegben, mert az orvos azt javasolta, hogy ha nem visel kontaklencsét, mindig hordja a szemüveget. 

VV Jerzy

Izmos kockahas, üres fej - leginkább ez jellemezte a negyedik széria retardált légpisztolyát, akinek akkoriban tolmács volt a foglalkozása, ami elég vicces annak fényében, hogy durva kommunikációs zavarokkal küzdött. Jerzy mindemellett persze nem sok vizet zavart, alapvetően jólelkű, barátságos, csak a nem lévő észt ne osztotta volna annyiszor ekkora hátrányból.  

VV Józsi

Aurelio beköltözésével nem hittük volna, hogy lesz nála nagyobb suttyó is a hatodik szériában, de Gyúrós Józsi minden elképzelésünket felülmúlta. A békéscsabai fiú munkanélküliként jelentkezett a műsorba, miközben a nagyszülein élősködött, és még a sulit is abbahagyta azért, hogy gyúrhasson. Hamar kiderült viszont, hogy egy ártalmatlan és rendkívül szórakoztató bumburnyákról van szó, aki mindamellett, hogy öt okot is adott arra, miért ő a király a műsorban, még a nyugati civilizáció történetének legmélyebb párbeszédét is produkálta női sorstársával

VV Veronika

Veronikát egy naiv, gyerekes csajként ismerhették meg a nézők Alekosz nőkereső műsorában, aztán a Való világban kibontakozott egy olyan oldala is, ami egy ideig zavarba ejthette azokat, akik ostobának könyvelték el a szilikoncicát. Leginkább a viták alkalmával derült ki, hogy jókora cinizmus szorult belé, és az újságírói feladatoknál pedig azt is bebizonyította, hogy igenis van szókincse. Ezek után sokan megkérdőjelezték, hogy Veronika valóban olyan ostoba, amilyennek legtöbbször mutatja magát, vagy ez csak egy álca, aztán végül csak bebizonyosodott, hogy valóban nagy hiányosságai vannak ezen a téren. Annak a nőnek ugyanis, aki Alekosszal és Cristofellel is képes összejönni, egyszerűen nincs mentsége.