Szavazzon egytől ötös skálán, melyik műsort hányasra értékeli! Az egyes a legrosszabb, az öt a legjobb pontszámot jelenti.

Celeb vagyok, ments ki innen!

Az afrikai dzsungelbe száműzött celebek sínylődését kétszer két hétig nézhette a nagyérdemű. A vadonba száműzött hírességek megmutatták, mennyire rosszul viselik, ha nincs mit enniük napokig. A műsorban többek közt Aleska Diamond és Puskás Peti magánéletére is fény derült, Baukó Éva hozta a formáját, és még Bódi Sylvi teste is felvillant. 

Édes Élet

Berki Krisztián, Zámbó Jimmy fia Krisztián, Kelemen Anna és többek közt Varga Viktor mindennapjait követhették a nézők hónapokon keresztül az Édes életben. A reality műsorban szakított Berki Krisztián gyermeke anyjával, Hódi Pamelával, kettejük kapcsolata ellepte a bulvársajtót. 

Nagy Duett

A Nagy Duett műsorban énekesek énekeltek énekelni nem tudó hírességekkel, LL Junior például Sarka Katával szórakoztatta a népet heteken keresztül. Trokán Nóra, Cooky, Nótár Mary és többek közt Cseke Katinka is énekelt a TV2 műsorában. 

Sztárban sztár

A Sztárban sztár műsorban celebek utánoztak más előadókat, a műsorból kiderült, hogy Hevesi Tamás ebben a műfajban nagyon szórakoztató, és az is, hogy Pál Dénes rendkívül sokoldalú énekes. A zenés műsorban a zsűritagok is jól szerepeltek. 

Való Világ 6

A Való Világ 6 idén májusban ért véget, Aurelió gazdagabb lett egy csomó pénzzel, VV Zsófikával és melóval az RTL Klubnál. Aurelió helikopterezését az egész ország megismerhette, a közben műsorvezetővé vált játékos hónapokon át a hátán vitte a realityt. A műsorban volt még Gyúrós Józsi, aki azért adta fel a játékot, mert szar a haja, VV Charlotte, aki prostituáltként dolgozott Svájcban, és az év kurvaanyázása VV Iza és VV Krisztián szájából. Ha nem emlékszik, mi minden történt a hatodik Való Világban, ide kattintva felidézheti bővebben