Nicole Kidman Jimmy Fallon műsorában vendégeskedett, ahol arról kezdtek el beszélni, hogy tulajdonképpen azóta nem is találkoztak, hogy egyszer, még néhány évvel ezelőtt (a sztori alapján talán 2005-ben) Kidman néhány órát vendégeskedett Fallonnál. Aztán mindketten előadták a sztorit a saját szemszögükből, aminek az lett a vége, hogy Jimmy Fallon iszonyatosan zavarba jött.

Fallon azt mondta, hogy az utcán sétálgatott New Yorkban, amikor egy haverja hívta, hogy éppen Nicole Kidmannel lóg együtt, nincs jobb dolguk, mi lenne, ha felmennének hozzá. Fallon mondta, hogy oké, de nincs otthon nála semmi, csak videójátékok és tornacipők, nem szokott vendégeket fogadni. Azért beugrott útközben egy boltba, valami menő sajtot és rágcsálnivalót venni, közben meg azon gondolkozott, hogy biztos valami meghallgatásféle lesz Kidman új filmjéhez, a Földre szállt boszorkányhoz. Aztán megérkeztek a vendégek, kicsit kínos volt a hangulat, majd Kidman kb. másfél óra elteltével távozott.

Ezzel szemben Kidman azt mesélte, hogy akkoriban szingli volt, eléggé tetszett neki Fallon, úgyhogy a haverjával kitalálták, hogy felmennek hozzá, hátha ő is bejon a műsorvezetőnek. De nem lett a dologból semmi, mert Fallon kb. semmit sem szólt a vendégség alatt, csak ült magába roskadva, és egy idő után berakott valami videójátékot. Kidman pedig úgy távozott, hogy biztos nem tetszik neki, esetleg a férfi meleg.

Az egész jelenetben az a legjobb, amikor Fallonnak kezd leesni, hogy nem egy ártalmatlan vendégségről volt szó, hanem akár össze is jöhetett volna a színésznővel viszonylar rövid időn belül.